Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 76

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 10 sie 2005, 10:09

Ja uwazam ze wisla zagrala b. dobry mecz ale nie ustrzegla sie bledow. Zdarzaly sie dluzsze przestoje w grze i pare glupich strat w srodku boiska. Pamoetam pod koniec chcieli wciagnac grekow na swoja polowe i stracili pilke. Radek byl troche nie pewny:( Z darka d. moze jeszcze beda ludzie. Kalu to juz nie ten kalu co pare lat temu, schodzil do srodka cos tam kombinowal chcial bawic sie w szymka ale mu nie szlo, nie wiem czy blaszczykowski w takiej formnie jak jest teraz nie powinien grac na prawej flance, brakuje mu troche doswiadczenia, ale.. Mowicie ze Olis byl u nich najlepszy!? Toc on nic nie pokazal, takich bramek jak on to brozo i franek strzelili mnustwo, zadnego zagrozenia pod brameczko wisly, cale szczescie ze gral on a nie kto inny tlust, spasly, slaba technika i strzal, tylko zeby janosik go nie powolylwal bo on nie jest POLAKIEM ani sie nim nie czuje nawet po polsku dobrze nie gada, a wybral nasza reprez bo w nigeri to muglby buty nosic za martinsem czy nwankwo...

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 10 sie 2005, 11:34

czat na onet.pl pisze:

Dlaczego nie grał Żurawski ?!? 2005-08-10 09:31

~Kasia-Paris

Nie czytasz gazet? Żurawski ma kontuzję reki.Podobno coś z ... 2005-08-10 10:40

... łokciem i ma pauzowac nawet 3 m-ce.Dlatego bronił Majdan. Ja nie wiem jak można interesować sie piłką i nie wiedzieć takich rzeczy. ~yelow
LOL roku :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 sie 2005, 11:39

jackieboy pisze:
czat na onet.pl pisze:

Dlaczego nie grał Żurawski ?!? 2005-08-10 09:31

~Kasia-Paris

Nie czytasz gazet? Żurawski ma kontuzję reki.Podobno coś z ... 2005-08-10 10:40

... łokciem i ma pauzowac nawet 3 m-ce.Dlatego bronił Majdan. Ja nie wiem jak można interesować sie piłką i nie wiedzieć takich rzeczy. ~yelow
LOL roku :lol: :lol: :lol:
To są specjane prowokacje by ludzie sie denerwowali, oni ciągle tam tak piszą, możesz zobaczyć że w każdym newsie są takie komentarze.
Wracając do temat to na www.wisla-multi.com są bramki z meczu Wisła-PAO.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 10 sie 2005, 12:10

któryś to mówił ze jestem WIELKI??:> przyznac sie:D to po 1

po 2 jakby sędzia był neutralny to Wisła by miałą bynajmniej jednego spalonego odgwizdanego mniej:)

po 3 Franek to jets przetyp:D upokorzył tego bramkarza:> a bramke Uche zaleciała mi troche bramką Krzynówka ostatnio dla Bayeru:)

podsumowując za dwa tygodnie brama do raju zostanie wreszcie(mam głęboką nadzieję) otwarta dla Wisły:)

off topic
zadna stacja tv niechciała praw do meczu groclinu choc dawali je za free<lol2>:D

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 10 sie 2005, 12:20

Mam wielka prosbe, czy ktos ma moze skrot meczu wisly, niestety bylem w pracy i nie bylo mi dane obejrzec meczu :?.

Jeszcze jedna prosba czy ktos by mogl zamiescic bramki z wczorajszego meczu ale nie dajac linka do forum wisla-multi. Bardzo prosze.

I jeszcze prosba do Piwusa, napisal bys mala notke o meczu, chodzi mi glownie o indywidualna gre Brozka, Blaszczykowskiego, Dudki.

Dzieki wam i pozdro.

Mendels
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mendels » 10 sie 2005, 13:17

Gratulacje dla Wisly za wczorajszy mecz!!dawno sie tak nie cieszylem chociaz w lidze za wami nie przepadam a jestem zagorzalym kibolem z Grodziska Wlkp.Liga dzieli puchary łączą.LM dla Wisły!!!!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 sie 2005, 13:56

Nie wieżyłem w Wisłe ale musze odpokutować i pogratulować Bravooo
Trzeba się przynać że nie byłem zbyt optymistycznie nastawiony przed tym meczem ale Wisłą pokazała duża kalse. Franek jak dla mnie the best chłopka ma technike uzytkową jak najlepsi na świecie naprawde zadziwił mnie swoim spokojem teraz czekamy na drugi mecz i Jazda Jazda Jazda...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sie 2005, 15:44

Ja też zostałem mile sakoczony przez...trenera Engela. Momentami wydawało mi się że oglądam Polaków walczących w el. MŚ
Jednak trzeba uważać w rewanżu - Grekom wystarczą 2 gole.
A grają przed fanatyczną publicznością

lukas07
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas07 » 10 sie 2005, 16:08

Mi wydaje się że Wiślacy obronią się w Grecji.Ten mecz był chyba jednym z najleprzych które rozegrała Wisła , Grecy terz grali nieżle ale jak się okazało nasi byli lepśi . W Grecji bendzie trzeba uważać , chociaż gdy od pierwszych minut bendzie grał Brożek to jest szansa na szczelejie jeszcze więcej bramek niż w pierwszym spotkaniu

lukas07
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas07 » 10 sie 2005, 16:12

Wisła się popisała swoim występem i mam nadzieje jak pewnie wrzyscy jej kibice że tagrze popisze się na wyjeżdzie

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 10 sie 2005, 17:57

Moim zdaniem Wisła zagrała pszyzwoity mecz na euroejskim poziomie. Nowy trener bardzo dobrze poukładał zespół i nawet bez Szymkowiaka i Żurawskiego mają większe szanse na zakwalikowanie się do Ligi Mistrzów niż z wyżej wymienionymi graczami. Ale znaleźli się godni zastępcy-min. Paweł Brożek (chyba nie zagrzeje miejsca w Krakowie jeśli będzie miał cały taki sezon).Ale nie można zapominać że rok temu Wisełka trafiła na Real i Kasperczak dlatego (między innym, za niezakfaliwikowanie się do LMi) został wyżucony z klubu. Jeżeli w tym sezoniei Biała Gwiazda nie wejdzie do Champions League to będzie jakaś fatamorgana.....Ale popatrzymy realnie, jeśli Krakowiacy wejdą do Ligi Mistrzów to i tak ciężko im będzie zawojować Europe. Mimo to klub zarobi trochę kasy i może kupią jakiegoś klasowego piłkarza (lub paru młodych i utalentowanych) i uda im się zawojować Europe w następnym sezonie(jeśli oczywiście wywalczą kfalifikację) . Z (prawdopodobnego) awansu Wisły do Champions League jest jeszcze pare kożyści..A największą jest to, iż jeżeli uciułają coś punktów w rankingu Europejskim(razem z klubami startującymi w Pucharze Uefa) to może będziemy mogli wystawić dwójkę reprezentantów do Ligi Mistrzów !!! I z tego ja osobiście najbardziej się cieszę.

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 10 sie 2005, 18:54

Teracz czytałem ,że Wisła nie będzie mogła grać na własnym stadionie :? Tylko na Stadionie Śląskim.Dobrze ,że Wisła modernizuje swój obiekt by w przyszłości mogła grać na nim w LM.
Teraz widać jak bardzo brakuje nam porządnych,spelniających wszystkie wymogi stadionów.

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 10 sie 2005, 20:54

hmm nawet jeśli będzie te mecze na Śląskim to przynajmniej będą tańsze bilety(mam taką nadzieję)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 10 sie 2005, 21:38

Jakub Błaszczykowski doznał bardzo poważnej kontuzji śródstopia. Nieoficjalnie wiadomo, iż pomocnik Wisły Kraków ma złamaną kość śródstopia lewej nogi.

Bohater wczorajszego meczu z Panathinaikosem Ateny (3:1) w 75 minucie został zmieniony przez Macieja Stolarczyka, z powodu bólu w lewej stopie. Po badaniach przeprowadzonych w dniu dzisiejszym okazało się, iż złamana została kość śródstopia. Medycy pracujący w Wiśle typ tego złamania określili jako przeciążeniowy.

Kontuzja według krakowskich lekarzy nadaje się jedynie do operacji. Jeżeli doszłoby do tego, Błaszczykowski musiałby pauzować przez 4-5 miesięcy.

Źródło: Pilka.pl

... Szkoda, wielka szkoda, bo jego kariera w tym momencie wisi na włosku... Taki uraz może nie zostać do końca wyleczony, poza tym przerwa przez niecałe pół roku może spowodować brak formy... :?

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 sie 2005, 22:27

Anka pisze:... Szkoda, wielka szkoda, bo jego kariera w tym momencie wisi na włosku... Taki uraz może nie zostać do końca wyleczony, poza tym przerwa przez niecałe pół roku może spowodować brak formy...
:shock: :shock: :shock: :shock: Ze co??? na jakim wlosku?? o czym Ty mowisz?? jezeli to jest zlamanie to poprostu bedzie musial pauzowac pare miesiecy (tak zreszta jak tam zostalo powiedziane) ale zaleczy ja i luzzz. to nie jest kontuzja, ktora bylaby z tych "odnawialnych"... i to nie jest amatorska liga w Rumunii, ze "kontuzja moze nie zostac do konca zaleczona". przeciez jak jeszcze nie bedzie zdolny do gry, nie bedzie 100% pewnosci, to nikt go na boisko nie pusci...
a brak formy to chyba jest najmniejszy problem, niektorzy traca forme i bez kontuzji... chociaz fakt faktem, ze polroczna przerwa moze troche zachamowac jego rozwoj, a przeciez zapowiada sie na dobrego pilkarza...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”