to trochę dużo..nie uważacie?Za podanie linku do strony o podobnej tematyce w temacie, który jest nieodpowiedni dostaje się 5WP.
przecież jeśli serwis jest dobry( myśle tutaj o pilka.pl) to sam się obroni...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mark_p » 10 sie 2005, 14:11
to trochę dużo..nie uważacie?Za podanie linku do strony o podobnej tematyce w temacie, który jest nieodpowiedni dostaje się 5WP.
mark_p
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 10 sie 2005, 23:58
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 sie 2005, 0:07
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mokotowiec » 11 sie 2005, 10:13
mokotowiec
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 sie 2005, 10:27
Do nikogo. Sam musisz go sobie wstawić w profilu.mokotowiec pisze:aha,do kogo sie zglosic by miec obrazek w podpisie?
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 sie 2005, 10:33
Tomusmc pisze:Byś musiał się zgłosić do admina bo za bardzo nabroiłeś Narazie watpie żeby ci odblokowali, ale spróbować zawsze można
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 sie 2005, 13:27
To się ciesz, że nie masz jeszcze bana na to konto. Z tego co wiem to jeden z moderatorów zostawił ci to konto żeby sprawdzić czy się poprawiłeś. Jeśli on zdecyduje, że wszystko jest ok to wspólnie pomyślimy. Narazie musisz czekać...frik23 pisze:Tomusmc pisze:Byś musiał się zgłosić do admina bo za bardzo nabroiłeś Narazie watpie żeby ci odblokowali, ale spróbować zawsze można
Minelo juz duzo czasu, a poza tym i tak pisze z tego konta co teraz, bana nie mam wiec mam przyzwolenie, wiec dlaczego by nie przywrocic mi tamtego konta.
Nie chodzi o to ile postów dziennie piszesz, tylko o to jaką one mają jakość, a z tym to u ciebie jest strasznie cienko. Piszesz krótkie posty, które w ogóle nie są potrzebne więc narazie tą rangę ci zostawimy.mokotowiec pisze:Tomusmc mam pytanie,jak pozbyc sie zenującego nabijacza?juz troche z postami stanołem,aha,do kogo sie zglosic by miec obrazek w podpisie?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 sie 2005, 13:33
Nie sie dzieje wola moderatorskaTomusmc pisze:Z tego co wiem to jeden z moderatorów zostawił ci to konto żeby sprawdzić czy się poprawiłeś. Jeśli on zdecyduje, że wszystko jest ok to wspólnie pomyślimy. Narazie musisz czekać...
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sie 2005, 14:41
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 sie 2005, 16:53
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 11 sie 2005, 20:39
beku
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sie 2005, 21:43
beku pisze:A po jakim czasie , jeśli wogóle zniknie mi infromacja pod Loginem " żenujący nabijacz"?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 sie 2005, 21:50
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 11 sie 2005, 21:51
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sie 2005, 21:53
wazi pisze:chyba kazdy widzi poprawe w jego zachowaniu
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio