Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 sie 2005, 11:19
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 sie 2005, 11:59
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 sie 2005, 12:26
Ja ci polecam sprzedać Manciniego u mnie w savie miałęm tak samo ze Snaijderem mogłem go pósicić za 40 baniek do chelsea ale sie nie zgodziłęm potem grał słąbo i już nikt odemnie nie chciał go kupić.<LILI> Romanista pisze:ale jak oliviere wpuszcam często do 1 składu to po 1 gra idalnie zawsze fantastycznie podaje i cały czas prawie po karzdym jego dobrym meczu cena rosnie a mancini traci zapał i bardzo chciał przejść do chelsi gdy go chcieli odemnie kupic i dlatego poczekam jeszcze pół sezonu do następnego okna transwerowego i wtedy zobacze
acha i jeszcze coś polecam wam młodziutkiego lewego pomocnika przyszedł do mnie za darmo i jak go zacząłem w puszczać do 1 składu to zaczynał grać fenomenalnie i od tamtej pory ma u mnie miejsce w 1 składzie zapewnione a nazywa sie tak Andrea Armani i gra w milanie nie w pierwszej drużynie ale w rezerwach lub w młodzieżówce ale naprawde warto go ściągnąć gwrantuje sprawdzi sie jestem tego pewien w 60%
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 10 sie 2005, 12:51
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 sie 2005, 12:57
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 sie 2005, 13:05
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 sie 2005, 14:43
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas07 » 10 sie 2005, 16:18
lukas07

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 10 sie 2005, 21:51
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kmino22 » 10 sie 2005, 22:00
kmino22
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 sie 2005, 22:15
Nie mam nic zadnego update. Nic gram grą jaką stworzyli ja programiści. Hetem Ben Arfa jest pierwszym rezerwowym na środek pomocy za Diego Nasri czasem wchodzi na prawe skrzydło lub do napadu na prawa mam 2 dobrych graczy Kalou i Milner. Arfa czasem tez wchodzi na atak ale przewaznie na lewy. Mam włączoną tylko Portugalską lige oraz duza baze danych. Polecam Souze i Fabricio naprawde są świetni. Mam jeszcze kilku świetnych graczy takich jak Andre Bahia w śrdoku obrony czy Henrique na bramce. Przez moja druzyne przewinieli się średnmiacy brazylijscy tacy jak Alceu, Ronccatto, Adriano (lewy obrońca), Felipe(bramkarz jest rezerwowym), Felipe (obronca lewy jest obecnie rezerwowym), Fernandinho, Diego Tardelli, Marcelinho. Stawiam na Brazylijczyków jako ze w Portugali moze ich być do bolu.bagg pisze:to muszą być jacyś kosmiczni piłkarze jak Ci ze skłądu Nasriego i Ben Arfe wygryzają ;] bo u mnie ta dwójka w Juventusie wymiatała....a grasz na jakimś update??
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 10 sie 2005, 22:18
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kmino22 » 10 sie 2005, 22:45
kmino22

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 10 sie 2005, 23:48
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 sie 2005, 0:13
Jak jestes poczatkujacy i zielony w managerach to prponuje Barcelone bo czesto sobie nie poprzegrywasz i nie zrazisz sie do gryBartiX_FCI pisze:Ludzie! Poradzcie mi....kim zagrac w FM ? jakas takse fajowa....talenciki...itd bo nie wiem... pogralbym se ale nie wiem kim...
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio