FMy - Strona 177

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 sie 2005, 11:19

Nie wiem jak gra Oliviera i de riger ale ja gram 5 sezon Roma i powiem ci ze Mancini wymiata zawsze ma albo asyste albo brame na koncie.
Ja bym nie sprzedawał na twoim miejscu

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 sie 2005, 11:59

ale jak oliviere wpuszcam często do 1 składu to po 1 gra idalnie zawsze fantastycznie podaje i cały czas prawie po karzdym jego dobrym meczu cena rosnie a mancini traci zapał i bardzo chciał przejść do chelsi gdy go chcieli odemnie kupic i dlatego poczekam jeszcze pół sezonu do następnego okna transwerowego i wtedy zobacze

acha i jeszcze coś polecam wam młodziutkiego lewego pomocnika przyszedł do mnie za darmo i jak go zacząłem w puszczać do 1 składu to zaczynał grać fenomenalnie i od tamtej pory ma u mnie miejsce w 1 składzie zapewnione a nazywa sie tak Andrea Armani i gra w milanie nie w pierwszej drużynie ale w rezerwach lub w młodzieżówce ale naprawde warto go ściągnąć gwrantuje sprawdzi sie jestem tego pewien w 60%

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 sie 2005, 12:26

<LILI> Romanista pisze:ale jak oliviere wpuszcam często do 1 składu to po 1 gra idalnie zawsze fantastycznie podaje i cały czas prawie po karzdym jego dobrym meczu cena rosnie a mancini traci zapał i bardzo chciał przejść do chelsi gdy go chcieli odemnie kupic i dlatego poczekam jeszcze pół sezonu do następnego okna transwerowego i wtedy zobacze

acha i jeszcze coś polecam wam młodziutkiego lewego pomocnika przyszedł do mnie za darmo i jak go zacząłem w puszczać do 1 składu to zaczynał grać fenomenalnie i od tamtej pory ma u mnie miejsce w 1 składzie zapewnione a nazywa sie tak Andrea Armani i gra w milanie nie w pierwszej drużynie ale w rezerwach lub w młodzieżówce ale naprawde warto go ściągnąć gwrantuje sprawdzi sie jestem tego pewien w 60%
Ja ci polecam sprzedać Manciniego u mnie w savie miałęm tak samo ze Snaijderem mogłem go pósicić za 40 baniek do chelsea ale sie nie zgodziłęm potem grał słąbo i już nikt odemnie nie chciał go kupić.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 10 sie 2005, 12:51

Nie ma zawodnikow nie zastapionych. Jesli masz dobra oferte to go sprzedaj a kup sobie kogos tanszego na jego miejsce. Mozesz kupic jakis talent z tej gry.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 sie 2005, 12:57

oki dzienx zobacze pewnie go sprzedam bo gra coraz gorzej

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 sie 2005, 13:05

U mnie w druzynie ejst kilku graczy niezastąpionych. Gram Porto to juz 7 sezon. I tak na prawej obronie niezastąpiony jest Daniel z Sevilli w środku na Mediapunta Diego na lewej pomocy Diego Souza, król asyst mam go od 6 lat w FC. Porto i w lidze przez 6 lat zostawal królem asyst. Na defensywnym poomocniku miota niemilosiernie Fabricio kupiony za 3,9mln jest wart teraz 25 mln chce go Real ale ja go nie sprzedam nigdy dopiero po 30-tce a ma dopiero 28 lat. Mokoena jest kluczowy ale niesprzedam go nigdy. Wymienieni gracze wygryzają ze skladu minm. Samir Nasri, Hatem Ben Arfa, Freedy Adu, James Milner czy Boijonov. Mam na swoim koncie juz 3 wygrane Puchary Mistrzow 2x z rzedu mi się udało. 6 razy lige Portugalską i raz UEFA oprocz tego prowadze Brazylie. 7 sezon ruszył pelną para po 4 meczach zajmuje 9 miejsce z tym ze ja mam rozegrane dopiero 2 oczywiscie 6 ptk :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 sie 2005, 14:43

to muszą być jacyś kosmiczni piłkarze jak Ci ze skłądu Nasriego i Ben Arfe wygryzają ;] bo u mnie ta dwójka w Juventusie wymiatała....a grasz na jakimś update??

lukas07
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas07 » 10 sie 2005, 16:18

Moim zdaniem najbardziej opłaca się napoczątku gry kupić Anastasiou i Takahara . Ja zaczynałem grać ManUtd pożniej schodziłem do gorszych dróżyn takich jak Cheaster czy Opawa ponieważ szło mi corazlepiej na coraz to gorszych poziomach

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 10 sie 2005, 21:51

JA zawsze prowadzę rotację składu. Mam zawsze przynajmniej 2 11-stki i nimi gram. Mieszam zawodników itd. Wtedy młodzi gracze się lepiej wprowadzają w zespół. A jak przychodzi pora, że oni są kluczowymi zawodnikami to są już doświadzczeni i ograni. ALe jednak na najważniejsze mecze wypuszczam pierszy skład :) . Kogo mi polecicie na prawą pomoc do Wisły Kraków, bo mam zamiar po sezonie wymienić Dawidowskiego?

kmino22
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kmino22 » 10 sie 2005, 22:00

a kto często kupuje zawodników z wolnego transferu?? Bo ja tak często robie, takich mlodych - do 20 lat. Często biore i jak sie nie sprawdzą to wsadzam do U-20. A jak Wy robicie??

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 sie 2005, 22:15

bagg pisze:to muszą być jacyś kosmiczni piłkarze jak Ci ze skłądu Nasriego i Ben Arfe wygryzają ;] bo u mnie ta dwójka w Juventusie wymiatała....a grasz na jakimś update??
Nie mam nic zadnego update. Nic gram grą jaką stworzyli ja programiści. Hetem Ben Arfa jest pierwszym rezerwowym na środek pomocy za Diego Nasri czasem wchodzi na prawe skrzydło lub do napadu na prawa mam 2 dobrych graczy Kalou i Milner. Arfa czasem tez wchodzi na atak ale przewaznie na lewy. Mam włączoną tylko Portugalską lige oraz duza baze danych. Polecam Souze i Fabricio naprawde są świetni. Mam jeszcze kilku świetnych graczy takich jak Andre Bahia w śrdoku obrony czy Henrique na bramce. Przez moja druzyne przewinieli się średnmiacy brazylijscy tacy jak Alceu, Ronccatto, Adriano (lewy obrońca), Felipe(bramkarz jest rezerwowym), Felipe (obronca lewy jest obecnie rezerwowym), Fernandinho, Diego Tardelli, Marcelinho. Stawiam na Brazylijczyków jako ze w Portugali moze ich być do bolu.

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 10 sie 2005, 22:18

Ludzie! Poradzcie mi....kim zagrac w FM ? jakas takse fajowa....talenciki...itd bo nie wiem... pogralbym se ale nie wiem kim...

kmino22
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kmino22 » 10 sie 2005, 22:45

BartiX_FCI napisał:
Ludzie! Poradzcie mi....kim zagrac w FM ? jakas takse fajowa....talenciki...itd bo nie wiem... pogralbym se ale nie wiem kim...

- Orlando Pirates
- Ajax
- Feyenord
- AC Milan (zwróc uwage na drużyne U-20 - same perełki :D )

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 10 sie 2005, 23:48

Ponawiam!! Poszukuję młodego i dobrego prawego pomocnika (skrzydłowego). Cena nie gra roli, byleby się zgodził przyjść do Wisły Kraków!!!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 sie 2005, 0:13

BartiX_FCI pisze:Ludzie! Poradzcie mi....kim zagrac w FM ? jakas takse fajowa....talenciki...itd bo nie wiem... pogralbym se ale nie wiem kim...
Jak jestes poczatkujacy i zielony w managerach to prponuje Barcelone bo czesto sobie nie poprzegrywasz i nie zrazisz sie do gry :] Pozatym Milan, Inter, Real, Arsenal, Juve, Bayern, to klubu dla poczatkujacych.

Taktyka ?? Dobra jest 4132 dostepna na www.fcmc.pl wpominanym tysiace razy w tym temacie. Poszukaj cos, dla chcacego nic trudnego.

Talenciki ?? Hmm... Naldo, Ederson, Fred, Holm, Iniesta. Z drozszych mlodych gniewnych to Tevez, Robinho, Kalou, Ben Arfa, Nasri, Diego, De La Cuesta.

1) radze inwestowac w mlodziez i od razu wyslac scoutow na poszukiwanie. Kazde mistrzostwa obserwuj bardzo uwaznie bo ja na mistrzotwach swiata odkrylem talent Todorova w cm 2003-2004 (niektory powiedza ze wszyscy go znaja juz, ale ja nie uzywam list talentow :] )

2) Zatrudniaj dobrych trenerow i tanich gdzie przykladem jest Kit Carson. Poprostu wyszukaj w wyszukiwarce:]

3) Gon zarzad z rozbudowa bazy mlodziezowej i stadionu. Ja powiekszylem Calderon o 40 tys miejsc i rozbudowalem na maksa baze treningowa dzieki czemu potem ciekawa mlodziez do u-21 przychodzi :]

4) Zagnij patrol na Ajax Amsterdam. Moze to banal ale tam jst duzo mlodych gniewnych w U-21 a przykladem jest Ryan Babel choc czesto mu sie potencjal zmienia.

5)Szukaj zawodnikow ktorym konczy sie kontrakt bo jesli nie wzmocnia twojego skladu to moze sie potem ktos po nich zglosi i zarobisz kilka euro.

6) Nie przesadzaj z placami bo bedziesz mial potem wielki kłopot !!!!!!!

7) Staraj sie raz w sezonie sprowadzic jakas wielka gwiazde dzieki czemu kibce bardzo sie uciesza a zarzad bedzie mial do ciebie zaufanie. Oczywiscie poprawia sie wyniki druzyny :]

8) Nie wysylaj zawodnikow na wyporzyczenia :lol: Uwiedz mi, gowno to daje. Lepiej jakiegos dobrego łebka dac do u-21 a ze przez caly sezon jest liga u-21 to chlop sie jeszcze nagra ze mu uszami wyjdzie :]

9) Jezeli jakis zawodnik zrobi duzy wyskok albo kogos nie lubi i chce odejsc to od razu karaj za nieprofesionalne zachwoanie dwutygodniowka i walnij go do rezerw. Od razu mu sie chrakterek zeszlifuje :]

10 ) Nie napala sie od razu jak zarzad da troche funduszy na transfery. Zostaw choc kilka euro w razie wypatrzenia jakiegos super młodzika. Czasem warto jak juz sie zakontrktuje zawodnika to nie kupowac go w pierwyszm okienku transferowym ale dac [transfer pod koniec sezonu].

Tyle ode mnie

POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”