Real Betis - dookoła klubu - Strona 2

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
The Game
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 02 lip 2005, 8:23

Betis to wspanial druzyna ktora potwierdzila swoje umiejetnosci w mininym sezonie :twisted: :twisted: Joaqin jest sto razy lepszy niz bekham...powinien przejsc na prawa strone do Arsenalu :D :D

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 02 lip 2005, 15:43

Cos sprawa Joaquina przycichla pewnie nigdzie wiec nie odejdzie chociaz kto wie :roll: :roll: . Moglby zostac jeszcze jeden sezon i sprobowac powalczyc z betisem w LM :)

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 10 sie 2005, 17:38

Zgadzam się w pełni z moim poprzednikiem. Joaquin jaest zawodnikiem formatu światowego i popwinien posiedzieć w Betisie chociaż jeden sezon a potem pszejść do lepszego klubu np Barcy 8) . Joaqin jest gwiazdą Hiszpańskiej piłki i powinien grać w troszkę lepszym klubie niż Betis (nie mówię oczywiście że Real Betis jest słaby tylko że trochę im brakuje do Realu czy Barcy) A po odejściu z klubu będzie jeszcze lepszym zawodnikiem niż za czasów gdy grywał w Betisie. Bardzo się cieszyłem gdy prezes Betisu odrzucił ofertę Chelsea w sprawie lewo skrzydłowego :P

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 sie 2005, 17:42

Dombroś pisze:Zgadzam się w pełni z moim poprzednikiem. Joaquin jaest zawodnikiem formatu światowego i popwinien posiedzieć w Betisie chociaż jeden sezon a potem pszejść do lepszego klubu np Barcy 8) . Joaqin jest gwiazdą Hiszpańskiej piłki i powinien grać w troszkę lepszym klubie niż Betis (nie mówię oczywiście że Real Betis jest słaby tylko że trochę im brakuje do Realu czy Barcy) A po odejściu z klubu będzie jeszcze lepszym zawodnikiem niż za czasów gdy grywał w Betisie. Bardzo się cieszyłem gdy prezes Betisu odrzucił ofertę Chelsea w sprawie lewo skrzydłowego :P
Nie zebym byl zlosliwy ale Joaqiun wystepuje na prawej stronie pomocy :]

POZDRO

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 sie 2005, 17:45

Dombroś pisze:popwinien posiedzieć w Betisie chociaż jeden sezon a potem pszejść do lepszego klubu
Akurat siedzenie prze kolejny rok w Betisie nic nie zmieni. Przecież on już jest na tyle dobry, że mógłby grać w lepszym klubie. Nie potrzebuje kolejnego sezonu w Betisie z którym nic nie osiągnie. Prawdopodobnie jednak ponownie nikt go nie kupi ze względu na cenę.
Dombroś pisze:Bardzo się cieszyłem gdy prezes Betisu odrzucił ofertę Chelsea w sprawie lewo skrzydłowego
O jakiego lewo skrzydłowego Ci chodzi? Piszemy tutaj o Joaquinie który gra na prawej flance.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 10 sie 2005, 18:06

Sorry mój błąd chodziło mi o Joaquina a w ostatnim zdaniu powinno być prawo skrzydłowego wiem wiem sorry.

PS A nie jest a góry powiedziane że Betis nic nie osiągnie w tym sezonie gdyż mają niezłą pakę na Europejskim poziomie, i jeśli wejdą do Ligi Mistrzów to mogą nieźle namieszać. A jak znowu nic nie zdobędą to na bank jest to ostatni sezon Joaqina w Betisie.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 12 sie 2005, 21:04

Ciekawi mnie jak zagrają z Barcą. Będzie to dla Joaquina i reszty duży sprawdzian przed sezonem. Mają szczęście, że nie stracili swojego "lidera",bo po tym mało kto by się spodziewał, że "biało-zieloni powalczą o ligę. Mój typ w meczu z Barcą: BET 1-3 BAR

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 12 sie 2005, 21:13

mi sie wydaje ze bedzie remis, a po karnych wygra Barcelona.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 12 sie 2005, 22:57

Joaquin to jeden z największych obecnie talentów na Świecie ma świetny drybling jest niewyobrażalnie szybki posiada mocny strzał jest kompletnym zawodnikiem i myśle że jeszcze troche pozostanie w Betisie bo prezes tego klubu wie jaki to zawodnik.a odnośnie meczu real betis- barca sądze że po 90 minutach bedzie remis 8)

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 29 sie 2005, 13:18

Wracam do was, zlociutcy.

A co do Betisu, to wystarczy popatrzeć na mój nick - Los Verdiblancos per siempre!

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 08 paź 2005, 14:32

Betis według mnie w tym sezonie nie wyjdzie z grupy (chociaż bym chciał). Ale ma spooore szanse wygrać z Anderlechtem walkę o trzecie miejsce , a tym samym na gre w Pucharze Uefa. W tym pucharze według mnie Betis mógł by dojść nawet do finału (i nawet w nim wygrać :wink: )
Jeżeli ten sezon będzie dobry i znów uda im sie awansować do LM, to będą drużyną która już nie będzie "amatorem" w tym właśnie pucharze, i postawią se poprzeczkę wyżej 8) .

P.S Wiem że to nie najlepszy temat i troszkę przestażały , ale chciałem ruszyć trochę tem temat :wink: 8)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 09 paź 2005, 19:34

Dombroś pisze:Wiem że to nie najlepszy temat i troszkę przestażały , ale chciałem ruszyć trochę tem temat
I bardzo dobrze zrobiles.
Betis w lidze gra dosys slabo. Na szesc meczy wygral tylko 1, 3 zremisowal i 2 przegral. Jest na 17 miejscu w lidze. Za tydzien bedzie gral przeciwko Getafe, ktory jest na pierwszym miejscu jak narazie, wiec nie bedzie latwo.
Betis ma dobrych pilkarzy i ma szanse wyjsc z grupy w Lidze Mistrzow. Nie bedzie mial tak latwo. W tym sezonie startuje po raz pierwszy w Champions, ale moze im sie uda. :)

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 23 paź 2005, 13:02

No dzisiaj mecz o podwyższonym ryzyku ( :wink: ). Betis napewno zdeterminowany po upokażającej porażce z Chelsea, będzie chciał się odgryść na dzisiejszym rywalu Maladze.Betis jeszcze chyba się nie rozegrał... W Primera Divisiona jest w śrdoku tabeli (chyba za bardzo skoncentrowali się na LM tak jak Villareal).
Malaga pokzuje że nie jest do końca takim "chłopcem do bicia".
Ale Betis ma w swoim składzie paru wartościowych graczy (nie będe wymieniał ich bo po co :wink: ). Ja osobiście licze na...... Edu. Chłopka miał kontuzje i jeszcze nie pokazał w całości na co go stać...

EDIT:

No to mnie rozczarował Betis :( :? . Chyba sie jeszcze nie otrząsną po porażce z Chelsea, a na dodatek kibice mają kolejny powód do rozpaczy.
Malaga rozniosła Seville 5-0 :!: :!: Po bramkach:
:arrow: Salva 2x (8' i 30')
:arrow: Counago 2x (63' i 74')
:arrow: Sanz (51')
Poprostu nie do wyobrażenia :!:
Niestety nie oglądałem tego meczu więc nie moge powiedzieć wam co źle zadziałało w zespole Betisu........

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 26 paź 2005, 18:45

Dzisiaj Betis gra przeciwko Villareal w meczu ligowym. W ostatnim meczu ligowym przegrali 5:0 ze skromnymi pilkarzami z Malagi i widocznie nie sa w swejej najwyzszej formie. W poprzednim sezonie obydwie druzyny zagraly znakomicie i teraz graja w Lidze Mistrzow.
Betis przegral w Champions 4:0 z Chelsea i to chyba mocno ich zabolalo. Villareal tez nie gral ostatnio ciekawej pilki, ale wygral 3:0 z Mallorka, ktora jest na ostatnim miejscu w lidze.
Mysle ze Betis jest w stanie wygrac tez mecz zwlaszcza ze Joaquin zawsze gra dobrze i jest w formie.

STRUMYK
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: STRUMYK » 27 paź 2005, 9:47

Witam i w tym temacie. Ja lubię Betis, bo to skromna drużyna jest i w dodatku z dużego miasta. Barwy klubowe czyli zielono-białe są bardzo kojące :). Stadionik też mają wypasiony na maksa. Oczywiście przystosowany do gorącej Sewilli. A derby pomiędzy Betisem a Sevillą to jest istna bijatyka. Zawsze czekam na te mecze :):):). Klub jest poukładany, choć troszkę zawadza mi tu ich prezez, pan Lopera. I jeszcze śmiał sobie stadion nazwać swoim imieniem i nazwiskiem. Grrr. Ja tego bardzo nie lubię.
Skład tej drużyny jest dobry. Nie widzę w nim większych dziur. Dobrzy kopacze to Rivas, Juanito, Assuncao, Edu i Oliveira. A w lidze grają słabo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”