Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 23 wrz 2015, 22:07
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 23 wrz 2015, 22:43
i 15 punktówSalas11 pisze:same shit, different day
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 23 wrz 2015, 22:47
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 wrz 2015, 22:48
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 wrz 2015, 22:51
No tak, bo tylko w Anglii wydają kasę. Porównaj poprzednie okienko transferowe w Anglii i we Włoszech. Pomijając City, bo oni akurat w te wakacje nie oszczędzali.Dr.Football1 pisze:Kupcie w zimie jakiegos dobrego skrzydlowego, ale nie polsordek w stylu Shaqiriego czy Perisicia. Osobiscie polecam El Ghaziego zanim jego cena osiagnie pulap dostepny tylko dla Angoli.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 23 wrz 2015, 22:51
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 wrz 2015, 22:51
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corwin » 23 wrz 2015, 22:53
Corwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 23 wrz 2015, 22:54
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 wrz 2015, 22:58
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 23 wrz 2015, 23:05
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 23 wrz 2015, 23:07
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 wrz 2015, 5:49
Właśnie, że u Stefana po wejściu widać było entuzjazm. Pokazywanie się do gry, odgrywanie z pierwszej, tego mu nie można odmówić. Na tle Ljajica wyglądał naprawdę dobrze.coco pisze:wydaje mi się, że z Fiorentiną zobaczymy bardziej ofensywny Inter. Lepsza drużyna, grająca do przodu, nie będzie murarki, jeśli tylko nasi poćwiczą kontry i wychodzenie na pozycje to wygramy. Dzisiaj te elementy to kryminał, Ljajic zgodnie z tym co o nim myślałem, dno i metr mułu, raz się w bodaj 41 minucie fajnie pokazał jak zagrał do Santona w pole karne, poza tym zero. Joveticia nie poznałem, gdzie napastnik takiego kalibru może zjebać taką kontrę, to przecież 35 letni Diego Milito bez formy strzeliłby to, lub podał do kogoś lepiej ustawionego, Jojo starczyło entuzjazmu póki co na 3 kolejki, resztę lepiej przemilczeć.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 24 wrz 2015, 8:39
tylko co to dało ? pomachał nogami nad piłką raz pięknie odegrał do Perisicia, i to by było tyle z jego entuzjazmu. W kluczowym momencie zjebał taką sytuację, gdzie juniorzy z Bayernu z tej kontry zrobiliby hit internetu. Ja mam co do Jojo trochę większe oczekiwania niż odrobina entuzjazmu, to jest wielki kaliber gracza, potrzebny Icardiemu, aby ten był jeszcze lepszy, a obecnie wygląda to tak że każdy sobie rzepkę skrobie.Właśnie, że u Stefana po wejściu widać było entuzjazm. Pokazywanie się do gry, odgrywanie z pierwszej, tego mu nie można odmówić.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 24 wrz 2015, 10:37
HT: Most chances created in the first half:
[4] Ljajic
[2] Telles
[0] Verona
orzeu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio