Sigi, avatary - prośby forumowiczów - Strona 47

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
zazul
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 11 sie 2005, 22:15

nie dzięki piotrek256 zostane przy swojim sigu, ale twoje nie są o wiele gorsze jak jeszcze troche dopracujesz swoj warsztat możesz je spokojnie klepać seryjnie :D

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 708

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 sie 2005, 23:04

zazul pisze:nie dzięki piotrek256 zostane przy swojim sigu, ale twoje nie są o wiele gorsze jak jeszcze troche dopracujesz swoj warsztat możesz je spokojnie klepać seryjnie
Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie,że są o niebo lepsze.
A sigi seryjnie to sobie mogą klepać jakieś rora, dosmeny czy inne dziwadła, mnie to nie przystoji.

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 11 sie 2005, 23:12

Oj wypraszam sobie... sigów nie robie seryjnie... ciekawi mnie grafika więc tym się zajmuję. Ty wolisz zbijać się z ludzi. Każdy jest inny. :?

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 sie 2005, 23:17

Dosmen pisze:. Każdy jest inny
wszyscy równi.
A moją ostatnią wypowiedz musiałeś zle odczytać. Wyrażałem w niej pewien podziw tego co robisz, nie wiem skąd u ciebie negatywne emocje :?
Ostatnio zmieniony 12 sie 2005, 0:00 przez Berele Lewartow, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 11 sie 2005, 23:22

piotrek256 pisze:A sigi seryjnie to sobie mogą klepać jakieś rora, dosmeny czy inne dziwadła, mnie to nie przystoji.
To jak miałem to odebrać? DZIWADŁA - nie mów, że mówisz tak na każdego.

A co do
piotrek256 pisze:wszyscy równy
- jak pewnie Ci wiadomo KTOŚ bradzo mądry powiedział - "SĄ RÓWNI I RÓWNIEJSCI". Skończmy z tym offtopem.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2005, 23:23 przez Dosmen, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 11 sie 2005, 23:23

wszyscy równi.
A moją ostatni wypowiedz musiałeś zle odczytać. Wyrażałem w niej pewnie podziw tego co robisz, nie wiem skąd u ciebie negatywne emocje

Przeczytaj Mózgu co napisales !! A swoja droga Tobie nie przystoi :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: Bo padne a co TY jestes :lol: jakis lolek czy upierdliwy cfaniak co mysli ze w internecie utopi swoje kompleksy ...

I buja mnie co napiszesz bo sie nie powstrzymasz z odpowiedzia :lol:

na temat : Dzieki Dosmen za Siga :wink:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 sie 2005, 23:29

Dosmen pisze:To jak miałem to odebrać? DZIWADŁA - nie mów, że mówisz tak na każdego.
Ależ skąd, tylko do dziwadeł. Tyleż ,że akurat owe dziwadła które padają z moich ust są jak najbardziej pozytywnymi dziwadłami i nie powinieneś ich zle odbierać. Wszak w moim odczuciu czlowiek-dziwadło to osoba zakręcona,pełna pasji i pozytywnej energi ,więc naprawde nie ma się o co obrażac a nawet powinien pojawić się uśmiech na twojej twarzy.
Dosmen pisze:jak pewnie Ci wiadomo KTOŚ bradzo mądry powiedział - "SĄ RÓWNI I RÓWNIEJSCI".
Życie :? .......
Miko77 pisze:co TY jestes jakis lolek
Raczej Bolek, Lolek to mój przyjaciel :?
Obrazek
Tu jest zdjęcie gdzie razem z Lolkiem(to ten z który mnie pomylileś) biegniemy na olimpiadzie szkolnej

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 12 sie 2005, 1:03

Ej zaraz Piotrek nie obrażaj tej gry !! Ja ją posiadam, i kulą rzucam powyżej 22m, a osczepem prawie 100!! Mój rekord w skoku w dal to prawie 9m!! Przeskakuje piaskownice prawie !! Ta gra jest świetna, więc nie gadaj tak o niej !!

sorry za offtopic

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 12 sie 2005, 9:04

RoRo mam prośbę. Jak już zrobisz serię Atletico Madryt, AS Roma i Inter Mediolan to jak możesz to zró serię dla kibiców Manchesteru United. Wielkie dzięki.

POZDRO

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 9:51

piotrek256 pisze:
zazul pisze:nie dzięki piotrek256 zostane przy swojim sigu, ale twoje nie są o wiele gorsze jak jeszcze troche dopracujesz swoj warsztat możesz je spokojnie klepać seryjnie
Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie,że są o niebo lepsze.
A sigi seryjnie to sobie mogą klepać jakieś rora, dosmeny czy inne dziwadła, mnie to nie przystoji.
Ci to nie przystio deklu bo sie na tym nie znasz i nie potrafisz docenic pracy innych ludzi. Myslisz ze kim ty jestes ?? Zrob sobie swoj temat i zamieszczaj tam swoje sigi. Ludzie przyjda ponabija posty i napisza ze fajne sigi robisz, posmieja sie troche i wyjda i juz nie wroca ...

POZDRO DLA ROZUMNYCH

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 9:56

To swoja droga ale teraz czas na zachcianki indeywidualne :]

Sig dla Metola z Evertonem jak chciał. :arrow:

Obrazek

Sig dla Dombrosia z E2 i R10 :arrow:

Obrazek

Oraz sig dla Fabregasa, który chciał Nedveda :]

Obrazek

Potem zrobie reszte sigów.

Mam zamiar zrobic serie z Atletico ale nie ma zbytnio dobry obrazkow. Weź Atleti Fan daj cos tutaj zeby były ładnej jakosci i w miare duze to zrobie. Tylko nie dawaj Torresa bo juz go mam :]

POZDRO

POZDRO

Cinek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cinek » 12 sie 2005, 10:54

RoRo mam nadzieje że nie zapomniałeś o mojej prośbie oczywiście jeśli będziesz miał czas bo nie chce się narzucać ;) prosiłem o siga i avatara z Adriano i Martinsem (najlepiej żeby byli razem na jednym) i moją ksywką "Cinek-Rychu" :D mnie teraz kilka dni nie będzie bo wyjeżdżam dzisiaj na kilka dni więc nie musisz się spieszyć :P
z góry dzięki
pozdro

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 12 sie 2005, 11:09

RoRo pisze:Ci to nie przystio deklu bo sie na tym nie znasz i nie potrafisz docenic pracy innych ludzi. Myslisz ze kim ty jestes ?? Zrob sobie swoj temat i zamieszczaj tam swoje sigi. Ludzie przyjda ponabija posty i napisza ze fajne sigi robisz, posmieja sie troche i wyjda i juz nie wroca ...
Przykro mi, ze nie potrafisz przeprowadzić normalnej dyskusji na merytorycznie wysokim pozoiomie ,tylko odrazu nazywasz mnie deklem :? . Nie ładnie. Zaraz zresztą zostaniesz za to odpowiednio wynagrodzony.
Osobnego tematu na swoje sigi nie będe zakładał,bo po co? Jest jeden do tego przeznaczony i to wystarcza. Pomyśl co by było jakby każdy zaczoł zakładać osobne tematy. Straszny bałagan by się zrobił.Poza tym narazie jak już wcześnie pisałem zaprzestaje robienia sigów,na czas blizej nie określony.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 11:18

A oto projekt Atletico Madryt. Takie beda wszytkie z Atletico. Mam nadzieje ze sie podoba. Piewszy sig z Fernando Torresem.

Obrazek
Cinek pisze:RoRo mam nadzieje że nie zapomniałeś o mojej prośbie oczywiście jeśli będziesz miał czas bo nie chce się narzucać ;) prosiłem o siga i avatara z Adriano i Martinsem (najlepiej żeby byli razem na jednym) i moją ksywką "Cinek-Rychu" :D mnie teraz kilka dni nie będzie bo wyjeżdżam dzisiaj na kilka dni więc nie musisz się spieszyć :P
z góry dzięki
pozdro
Nie zapomnialem, widocznie mam troche czasu czyli bez pospiechu :]

POZDRO

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 11:29

piotrek256 pisze:
RoRo pisze:Ci to nie przystio deklu bo sie na tym nie znasz i nie potrafisz docenic pracy innych ludzi. Myslisz ze kim ty jestes ?? Zrob sobie swoj temat i zamieszczaj tam swoje sigi. Ludzie przyjda ponabija posty i napisza ze fajne sigi robisz, posmieja sie troche i wyjda i juz nie wroca ...
Przykro mi, ze nie potrafisz przeprowadzić normalnej dyskusji na merytorycznie wysokim pozoiomie ,tylko odrazu nazywasz mnie deklem :? . Nie ładnie. Zaraz zresztą zostaniesz za to odpowiednio wynagrodzony.
Osobnego tematu na swoje sigi nie będe zakładał,bo po co? Jest jeden do tego przeznaczony i to wystarcza. Pomyśl co by było jakby każdy zaczoł zakładać osobne tematy. Straszny bałagan by się zrobił.Poza tym narazie jak już wcześnie pisałem zaprzestaje robienia sigów,na czas blizej nie określony.
Nie ze nie potrafie a nie chce rozmawiac z toba na wysokim poziomie bo rozmawiajac z toba i abys zrozumial co do ciebie pisze musze niestety znizyc sie do zenujacego poziomu jaki prezentujesz.

Ale koniec oftopicow

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”