Post Wyświetl pojedynczy post autor: owczarenko » 12 sie 2005, 10:35
owczarenko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 12 sie 2005, 10:40
No to sorrka , jestem tu od niedawna i załąpałem przez przypadek " żenującego nabijacza" chciałem brać udział w większoći tematówRoRo pisze:Stary ty czytasz cos na tym forum czy tylko przychodzisz ponabijac sobie ?? Przeciez te strone juz chyba z tysiac razy podawalismy ...beku pisze:http://www.fcmc.pl/ znakomita strona o Managerze ! Talenty , porady , treningi ! wszystko co potrzebne ! gorąco polecam !
Tak na marginesie to duzo lepsza jest sortitoutsi.net ktora tez chyba wszyscy znaja
POZDRO
beku
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 10:40
Mi normalnie oferowal Real za niego 100 mln euro ale sie nie zgodzilem. Myslalem ze jest lojalny ale widocznie pazerny na pieniadzeowczarenko pisze:tak to prawda torresa jest trudno zatrzymac mi chelsea oferuje 60 mln funtow (gram w funtach) ja sie zgadzam ale torres sie nie zgadza bo uwaza ze powinien dostac wiecej kasy![]()
jak bym go sprzedal tez moze jakiegos sobie dobrego napastnika kupil
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owczarenko » 12 sie 2005, 11:03
owczarenko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 12 sie 2005, 11:18
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kmino22 » 12 sie 2005, 11:30
kmino22
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 11:34
Wchodzisz do treningu, na dole jest tabelka a w niej pilkarze w rzedzie. Zaznaczasz jakiegos i masz pole (wytrenuj pozycje) i (wytrenuj noge) i zmieniasz tam wg wlasnego uznania.kmino22 pisze:jak wytrenować piłkarzowi inna pozycje?? np. z DEFENSYWNEGO POMOCNIKA NA OFENSYWNEGO POMOCNIKA?? POMÓŻCIE
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 11:37
I mi się zdaje że trzeba na tej nowej pozycji umieszczać tego zawodnika przynajmniej ja tak miałem . Mokoene chcicałem zroobić na prawego pomocnika i zrobiłem to pózniej gdy prosilęm asystenta o wystawienie skłądu też go tam umieszczał nawet gdy temu nie zmieniał sie pozycja!RoRo pisze:Wchodzisz do treningu, na dole jest tabelka a w niej pilkarze w rzedzie. Zaznaczasz jakiegos i masz pole (wytrenuj pozycje) i (wytrenuj noge) i zmieniasz tam wg wlasnego uznania.kmino22 pisze:jak wytrenować piłkarzowi inna pozycje?? np. z DEFENSYWNEGO POMOCNIKA NA OFENSYWNEGO POMOCNIKA?? POMÓŻCIE
POZDRO
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wkscukier » 12 sie 2005, 11:38
wkscukier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 12 sie 2005, 11:43
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 12:00
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 12 sie 2005, 12:03
BartiX_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bartekxx » 12 sie 2005, 13:36
Bartekxx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 12 sie 2005, 14:38
SebCristiano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 12 sie 2005, 15:12
Coś tanio go sprzedałeś, ja najmniej za 1,9mln € go puszczałem. Sprowadź sobie Naldo (przychodzi po sezonie bo jest wyporzyczony do RS Fuebol, ale naprawdę warto), Paweł Golański z ŁKSu, Piotr Szymiczek z Odry (naprawdę wymiata). Tyle powinno CI wystarczyć!SebCristiano pisze:zaczalem grac pierwszy sezon wiselka i potrzebuje dobrego srodkowego obronce ktory przyjdzie do wisly??sprzedalem wlasnie glowackiego za 1.5mln funtow do lokomitow moskwa pomozcie z tymobronca!!
Rom$on
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio