Sadze ze jemu najblizej do Milanu juz paru brazylijczyków z Milanu zapraszało go i mowili ze chce tez tu grac takze czekam na niego
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 sie 2005, 11:07
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 sie 2005, 12:08
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 11 sie 2005, 12:23
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 11 sie 2005, 12:43
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 sie 2005, 14:42
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas07 » 11 sie 2005, 15:04
lukas07
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 11 sie 2005, 20:49
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 11 sie 2005, 21:19
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 sie 2005, 22:07
podpisuje sie pod tym obiema rękami...Rossi pisze:Ferguson wie o tym że United jeśli mają walczyć o najwyższe trofea potrzebne są zmiany w drużynie i świeża krew . Lubie wszystkich zawodników ze "starej gwardii" ale każdy ma swoje pięć minut a potem trzeba odejść. Nie chce żeby Gary odchodził ale żeby nie musiałgrać w sezonie 50 spotkani bo to nie na jego wiek i możliwość. Cininho idealny zawodnika na zastąpienie naszej podpory
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 12 sie 2005, 0:23
Rowniez sie z wami zgadzam...najbardziej zastepca przyda sie jednak najstarszemu z tej trojki....Roy'owi...i nie chodzi mi tu o Alana....bo nie wiem co bedzie z niego w roli DPŚ...lecz widzialbym na tym miejscu jakiegos nowego zawodnika...niestety nie mam pomyslow...bo Essien jest dla nas nieosiagalny...Kamil232 pisze:podpisuje sie pod tym obiema rękami...Rossi pisze:Ferguson wie o tym że United jeśli mają walczyć o najwyższe trofea potrzebne są zmiany w drużynie i świeża krew . Lubie wszystkich zawodników ze "starej gwardii" ale każdy ma swoje pięć minut a potem trzeba odejść. Nie chce żeby Gary odchodził ale żeby nie musiałgrać w sezonie 50 spotkani bo to nie na jego wiek i możliwość. Cininho idealny zawodnika na zastąpienie naszej podporyniestety nevile giigs czy Keane to juz nie ci sami zawodnicy co w 1999 roku, swieza krew jest potrzeba i to bardzo....
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 10:41
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2005, 10:47
dlatego przejdzie do Arsenalu, a nie do Manu, czy ChelseaRossi pisze:Podano wczoraj że Mavuba ma przejsici do Arsenalu w lecie 2006. Ja uważam że Mavuba to bardzo dobry zawodnik i napewno taniszy od Essiena
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 sie 2005, 10:51
no ale im chyba chodzi o to że jest stary i trza go zmienić ?? Oofieldy pisze: macie Roy'a
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2005, 11:03
doskonale wiem o co im chodziPasztet pisze:no ale im chyba chodzi o to że jest stary i trza go zmienić ?? Oo
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 11:09
To była jakas aluzja??? Roy sie stazej i pownien pełnic w United innna funkcje niż dotychczas. Ja sobie myśle gdy wygrywamy i trzeba utrzymac wynik wtedy wchodzi ON i uspokaja gre kieruje zawodnikami włąsinie tak sobie wyobrażam funkcje Roya w drużynie! filedy z tobą też by sobie poradził i to nie tylko na boiskufieldy pisze:doskonale wiem o co im chodziPasztet pisze:no ale im chyba chodzi o to że jest stary i trza go zmienić ?? Oo![]()
Roy jeszcze pogra /sloro poradził sobie z młodym kiicem to z rywalem z innej drużyny też da rade/
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio