Liverpool (zbiorczy) - Strona 60

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 05 sie 2005, 22:49

niech sie wymienio z realem :D

a tak powaznie to szkoda mi ferdzia, nigdzie go nie doceniaj, w realu, reprezencie no tylko w monaco zdobyl krola strzelcow LM i co???

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 sie 2005, 19:55

Jerzy Dudek został wyłączony z gry na trzy miesiące z powodu kontuzji, jakiej doznał na poniedziałkowym treningu. Polski bramkarz Liverpool FC doznał złamania łokcia z przemieszczeniem - poinformował klub na swojej stronie internetowej.

Szef prasowy LFC, Ian Cotton powiedział: "Jerzy ma złamanie łokcia z przemieszczeniem. W poniedziałek badał go specjalista, we wtorek przejdzie kolejne badania. Nie zagra przez trzy miesiące."

No to lipa :? Szkoda Jurka. Ale najgorsze jest to , ze wedlug moich obliczen nie bedzie mogl zagrac w el.MS z Austria i Walia :!:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 sie 2005, 20:08

No wielka szkoda i już pewnie w tym sezonie sobie nie pogra bo watpie że jak wróci po kontuzji Benitez mu zaufa :( Ale teraz jest wielka szansa dla Artura Boruca i to własinie może byc jedynie " pozytywne " w kontuzji Jurasa :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 sie 2005, 18:49

Z powodu licznych kontuzji w zespole (m.in. Dudek, Kewell, Zenden, Crouch), Benitez powołał kilku rezerwowych piłkarzy na mecz z CSKA Sofia. Dziwi mnie to, że na zgrupowaniu pojawił się Milan Baros. Czech ma zastąpić na ławce rezerwowych Petera Croucha. Szkoda mi go, bo jak odejdzie tego lata, to nie będzie mógł zagrać w LM w barwach innego zespołu.

Oto kadra Liverpoolu na mecz z CSKA Sofia: Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Whitbread, Warnock, Riise, Luis Garcia, Alonso, Hamann, Gerrard, Sissoko, Cisse, Morientes, Baros, Potter, Carson, Barragan.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 09 sie 2005, 19:37

Baros raczej nie zagra w tym meczu tymbardziej, ze zainteresowane (podobno :wink: ) jego osoba sa Monaco i Lyon.

Za to dzisiaj The Mirror doniósł, o tym że zarzad LFC przekonal Beniteza aby sprowadzic na Anfield Owena za dogodna cene. Ciekawa jestem co z tego wyniknie, bo prawie wszyscy trabia o tym, ze MO przeniesie sie jednak do Newcastle. Wedlug mnie wpakowal sie w niezle bagno z tym calym wymarzonym transferem do Realu.

Skład na CSKA calkiem ok, ale chcialabym aby powrocil juz Kewell. W tym sezonie kontuzje chyba nie beda go juz tak nekaly, w koncu jest po operacji :)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 sie 2005, 22:07

El Moro się odradza !! Właśnie drugiego gola strzelił :D. Jednego dołożył Cisse, no i niestety w 45 straciliśmy, ale teraz jest 3:1 dla LFC :D. A jeśli ktoś sie pyta, dlaczego Gerrard jeszcze nic nie strzelił, to wam powiem, że zaliczył 3 asysty :D.

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 12 sie 2005, 12:20

El Moro się odradza !! Właśnie drugiego gola strzelił
No właśnie !!! Fernando odzyska w tym sezonie forme z AS Monaco zobaczycie :wink: , będzie wymiatał, poprzedni sezon był dla niego "przejściowy" ale teraz będzie "siekał" bramki na zawołanie !!!
PzDR.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 12:25

Może mi ktoś podac dotychczasowy wynik Gerrard w kalsyfikacji kanadyjskiej( gole & asysty) ?? bramek strzelił chyba 7 a ile asyst?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2005, 12:29

zgadza się 7 bramek,
po co ci asysty? ststystyki prowadzisz?
to mam dla ciebie wiadomość, która się przyda.
Gerrard strzelił 7 goli w tym jedną z karnego 8)
asyst niestety nie potrafię ci podać [wydaje mi sie że 4 asysty, ale pewien nie jestem]

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 21 sie 2005, 21:41

Drużyna Liverpoolu w pierwszym ligowym spotkaniu u siebie na Anfield Road, pokonała beniaminka z Sundelandu 1-0. Bramkę na wagę zwycięstwa zdobył Xabi Alonso.POerwszy emcz zremisował.Jest ktos chętny do tworzenie strony o Gerrardzie ????

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 21 sie 2005, 22:09

Troszke mnie martwi słaba skuteczność Liverpoolu , ale mam nadzieję ,że chłopaki się rozkręcą :) Steven Gerrard razem ze Zlaten to moi ulubieńcy i bardo bym Ci Tomi pomógł , ale komletnie się na tym nie znam :P pozdrawiam !

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 sie 2005, 22:32

fieldy pisze:po co ci asysty? ststystyki prowadzisz?
Człowiek inteligentny jest zpragniony wiedzy i wszystkim sie interesuje nawet takim głupimi asystami :wink:
Interesuje mnie to bo Gerrard ciągle mnie zadziiwa . Ogladałęm niedawno skrót meczu z Boro ( 1 kolejka) i tam było z 10 strzałow Gerrard , napastnicy zero sytuacji tylko on jak środkowy pomocnik wszędzie był. Głowki z dystansu poprostu wszystko , normanie cały czas mnie zadziiwa :D

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 21 sie 2005, 22:39

Rossi w tym meczu Steven grał jako napastnik :)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 22 sie 2005, 17:34

Steven Gerrard nie wystąpi w wtorek w meczy przeciwko CSKA Sofia, powodu kontuzji łydki. Gerrard zagrał w sobotnim meczu z Sunderlandem, w ktorym Liverpool wygral, ale Gerrard doznal kontuzji i zeszedl w drogiej polowie. W pierwszym meczu w Sofii, Liverpool wygral 3:1 wiec mysle ze teraz tez sobie poradzi, nawet bez Stevena. Nie chce stawiac zadnego wyniku bo ciezko powiedziec, ale mysle ze bedzie remis. A juz 26.08 mecz z CSKA Moscow, o Spuperpuchar Europy. 8)

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 23 sie 2005, 14:18

Szkoda,ma w tym seoznie spoko skuteczność.Ale mają go kim zastąpić Sissoko nie ejst zły.
LIverpool przegrał 0:1 z Cska Sofia :(

Kto chce robić ze mną strone o Gerrardzie niech pisze na nr gg 5275689

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”