Wrogowie i kumple na forum - Strona 31

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 01 sie 2005, 20:42

serek408 pisze:ze pilkarze biora
No to dalej czekamy na odpowiedź w teleturnieju pt. "Co biorą piłkarze Juve" :lol:
Odpowiedzi prosimy wysyłać pod specjalny numer telefonu znajdującego się w Mediolanie a więc 0-700 ... opłata 1 baryłka ropy\za minutę
na zwycięzce czeka spotkanie z tzw. 'czerwonym Andrijem' który na razie przebywa na Ukr... o chwileczkę właśnie jedzie ale cóż to wjeżdża na stadion cysterną , proszę państwa szkoda że państwo tego nie widzą ojojoj puścił bąka prawą stroną o a obok niego jedzie druga cysterna co się dzieje maska przy masce , pedał koło pedała...
Z Mediolanu mówił Mariusz Mix Golonka , dziękuje państwu :lol: :wink:

Co do tematu łatwo przewidzieć że sympatyków Milanu i Realu nie za bardzo lubię w przeciwieństwie do Bianconerich :D
Pozdro :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 sie 2005, 20:44

Z kogo nabijaja sie cale Wlochy :?: Odpowiedz moze byc tylko jedna z Juventusu. A kogo kibice tego klubu boja sie najbardziej :?: odpowiedz takze moze byc tylko jedna Kibicow Interu.

Dobra koncze. Za duzo tych off topicow. Jak cos jeszcze chcesz sie dowiedziec to dawaj na PRV. Czesc :!: :twisted:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 sie 2005, 20:47

Panowie nie klocmy sie.Mowienie ze pilkarze Starej Damy biora jest nie na miejscu.Odpowiednia forma to czas przeszly czyli "brali".Mam nadzieje ze praktyki dopingowe w Turynie nie sa kontynuowane i rywalizacja jest czysta.

Poza tym rozmywacie temat wiec zaprzestancie tych sprzeczek.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 01 sie 2005, 21:42

moze koneic tych off-topicow ?

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 01 sie 2005, 22:15

Ja nie lubie Krzysztofa T

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 02 sie 2005, 0:27

Ja nie lubie Krzysztofa T
Juz go nie ma od dluzszego czasu :roll: Sigi robil wg mnie najlepsze ,ale faktycznie byl troche poryty poz wzgloedem swoich umiejetnosci, coz , mania wielkosci Krzysia dopadla :wink:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 02 sie 2005, 2:19

Widze, że niektórzy tutaj cierpią na ADHD :lol:

Jeśli o mnie chodzi to wydaje mi sie, że osobiście nie mam wrogów, a przynajmniej tego specjalnie nie odczuwam (Chłopaczek teraz dobrze?? ;p :twisted: ) ;p ... nie lubie jednak ludzi, którzy nie szanują i obrażają przeciwnika (lub fana przeciwnej drużyny) z czystej złośliwości :? nie chodzi mi tylko o Juve (choć to, z wiadomych względów, najczęściej rzuca mi sie w oczy) ale także o inne team'y i przynależnośc klubowa nie ma tu dla mnie znaczenia... (trzymam się zasady, że szacunek należy sie każdej drużynie i każdemu kibicowi, bez wyjątku). Większośc tego typu uwag traktuje z przymrużeniem oka ale jednak nie wszystko da się zwyczajnie ominąć... czasami mam ochotę brzydko odpowiedzieć ale się powstrzymuje i do ludzi zawsze staram sie trafiać ewentualnym dialogiem hehe ;) ;p

Nie spędzam zbyt wiele czasu na forum więc i nie moge pochwalić się szerokim gronem 'przyjaciół'... :p ale jakoś się dogaduje z ludzmi ;) nawet z fanami Milanu (pozdro hehe :D )

a podobizna mojej najlepszej przyjaciółki widnieje na moim avatarku hehe :twisted: ;) :lol:

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 02 sie 2005, 15:42

sigi robił spoko,ale sie zabardzo przechwalał,w sumie to dużo gorszych od niego nie robie

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 12 sie 2005, 14:51

Mnie się wydaje że nie mam wrogów (pszynajmniej nikt nir jest dla mnie wrogiem) ale ostatnio na mojego wroga wyróśł serek408. Ale niestety nie wiem za co spotkał mnie ten zaszczyt....A co do kumpli to staram się lubić każdego. Miło konwersuje mi się z RoRo i Bartkiem 12

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 12 sie 2005, 15:14

nio ja mam tylko <mam nadzieje> spoko zioma RoRo....
Wrogow <chyba > nie posiadam ....chyba ze jakis sie odezwie...

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 12 sie 2005, 16:43

Ja na forum lubie wszystkich chodz nie ukrywam ze szczegolna sympatia obdarzam innych fanow Bayernu :):P wkoncu ziomki :) A tak na powaznie to wszyscy na tym forum to zajefajni kumple :) Co do wrogow to nie posiadam takowych i chcialbym zeby nikt mnie nie uwazal za wroga :roll:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 18:20

jackieboy pisze:nio ja mam tylko <mam nadzieje> spoko zioma RoRo....
no pewnie ze jestes moim kumplem :)
Dombroś pisze:Mnie się wydaje że nie mam wrogów (pszynajmniej nikt nir jest dla mnie wrogiem) ale ostatnio na mojego wroga wyróśł serek408. Ale niestety nie wiem za co spotkał mnie ten zaszczyt....A co do kumpli to staram się lubić każdego. Miło konwersuje mi się z RoRo i Bartkiem 12
Mi tez sie z toba fajnie konwersuje. Miło, że Ci nabijacza ściagneli :]

POZDRO

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 12 sie 2005, 19:01

Ja się nikomu nie naraziłem więc mam święty spokój... :lol: A spoko ziomek to napewno Rebuzz (wkońcu fan BVB). A no i jeszcze piwus jest dobry - świetne texty. :P

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 12 sie 2005, 20:21

Ja tam za kumpla uważam Bogiego, w końcu jutro idziemy razem na mecz;) Spoko też jest RoRo, lubię też kotka (nie będę mówił dlaczego go nie ma). Niektórych modów nie lubię (nie wymienię, żeby nie dostać za darmo WP). Nie lubię kibiców legii, którzy zgłaszają WP za to, że piszę prawdę o ich klubie :P

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 12 sie 2005, 20:38

HEj Rom$on ja tez nie lubie kibiców Legii .... to chyba juz jestesmy kumplami..... :P
RoRo pisze:jackieboy napisał:
nio ja mam tylko <mam nadzieje> spoko zioma RoRo....

no pewnie ze jestes moim kumplem
DZieki wielkie !! :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”