Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 sie 2005, 0:00
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 sie 2005, 0:02
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 sie 2005, 0:03
Jaaaa skad sie tacy ludzie biora????? jezeli mi ktos wytlumaczy to ma u mnie piwo...player pisze:Oczywiście musisz być kibicem Wisły bo tak zacieszasz - przypomnij sobie transfer gołosia który zdążył zabłysnąć tak jak szałachowski - cieszyliście się jak nienormalni (nie wszyscy, ale Ty napewno) - i to u was były 4 ligowiec wywalczył sobie miejsce w składzie i dobrze sobie radził - czemu u nas źle mają sobie radzić dobrzy 2 ligowcy którzy tam błyszczeli? - spójrz na kujawiaka który bez klatta moze stracic 2 ligę... a w dzisiejszym meczu graliśmy bez 9 zawodników i to przez prawie całe spotkanie w 10 - gdyby ten 18 latek ktory jest pewnie o 10 lat starszy od Ciebie gral od poczatku za Włodarczyka (ktory jest zresztą drewniakiem jak i Rasiak w rep.) to moglibysmy to wygrac...
i tu Cie pewnie rozczaruje po raz kolejny, bo znow sie pomyliles i to nawet nie wiesz jak bardzogdyby ten 18 latek ktory jest pewnie o 10 lat starszy od Ciebie gral od poczatku za Włodarczyka
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 12 sie 2005, 11:35
kozak12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 12 sie 2005, 11:54
zazul
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 sie 2005, 12:37
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 sie 2005, 13:10
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 sie 2005, 14:36
nie ma nic , a nie prawiekaczy pisze:, co z tego że kiedys była w ćwiercfinale LM jak teraz nie ma juz prawie nic z tamtego zespołu.
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 12 sie 2005, 15:18
zazul
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 12 sie 2005, 15:21
Tomusmc pisze:nie mam wątpliwości do kogo pójdzie mistrzostwo
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 sie 2005, 15:37
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 sie 2005, 15:48
Za to uwielbiam kibicow Legiicloner pisze:MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA
LEGIA NAJLEPSZA JEST
LEGIA TO JEST POTEGA
LEGIA CWKS
Tylko to, ze faktycznie byl to pierwszy ostry faul, przemawia za Twoja teoria o zoltej kartce. Wg mnie czerwona kartka sie nalezala. widziales powtorke? przeciez ten czlowiek wszedl wyprostowana noga prawie w kolano tego obroncycloner pisze:a co do samego meczu - hmm, troche sedzia niepotrzbnie dal czerwony kartonik mogl tylko zoltym postraszyc, przeciez to byl 1. taki mocny faul w meczu
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 sie 2005, 15:53
sam sobie odpowiedziales na to pytanie "zazul pisze:Oczywiście że mają szanse <szanse zawsze są>i ja osobiście myśle że Legia się podniesie i pokaze klase dlaczego napisałeś że ''zbyt trudno bedzie dla takiego zespołu jak Legia'',
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 sie 2005, 16:00
a ja lubie ten pesymizm antyfanow LEGIIKrzysztof Jarzyna pisze:Za to uwielbiam kibicow Legiicloner pisze:MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA
LEGIA NAJLEPSZA JEST
LEGIA TO JEST POTEGA
LEGIA CWKSten wieczny optymizm, zycie przeszloscia itd. a wiesz, ze w 1974 i 1982 zajelismy trzecie miejsce na MŚ?? tez mozna sie cieszyc
![]()
![]()
tak byl to 1.ostry faul, i na 100przypadkow az 99 razy sedziowie daja zolta kartkeKrzysztof Jarzyna pisze:Tylko to, ze faktycznie byl to pierwszy ostry faul, przemawia za Twoja teoria o zoltej kartce. Wg mnie czerwona kartka sie nalezala. widziales powtorke? przeciez ten czlowiek wszedl wyprostowana noga prawie w kolano tego obroncycloner pisze:a co do samego meczu - hmm, troche sedzia niepotrzbnie dal czerwony kartonik mogl tylko zoltym postraszyc, przeciez to byl 1. taki mocny faul w meczujakby go "lepiej" trafil, to nie tylko moglby mu zlamac noge, ale tez wyslac go na rente.
a tak na marginesie - z taka gra to zastanowilbym sie czy jest sens zeby awansowali... bo nie wydaje mi sie zeby satysfakcjonowaly Was takie wyniki jakie miala Amica w tamtym roku... bo szczerze mowiac, watpie w nagla poprawe gry Legii, chociaz zycze Ci zebym sie mylil.
hmm, dziwna sprawa, ciezko jest samego siebie pozdrawiacKrzysztof Jarzyna pisze:ja rowniez pozdrawiam wszystkich antyfanow Legii![]()
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 sie 2005, 16:03
Zico_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio