Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 wrz 2015, 17:54
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 28 wrz 2015, 18:07
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 28 wrz 2015, 18:49
Better Red than Bergczarny samael pisze:Ciekawe jak Legia przyjmie trenera z Rosji
raf2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 wrz 2015, 20:54
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 wrz 2015, 21:19
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 wrz 2015, 15:00
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 01 paź 2015, 22:55
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 paź 2015, 22:39
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 paź 2015, 11:51
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 paź 2015, 19:59
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 20 paź 2015, 20:01
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 paź 2015, 20:09
Zasady UEFA Youth League 2015/2016:
1. Do udziału w rozgrywkach uprawnione będą 64 drużyny:
• 32 drużyny młodzieżowe klubów, które zakwalifikowały się do rozgrywek UEFA Champions League (UCL),
• 32 drużyny – mistrzowie krajowych rozgrywek młodzieżowych z 32 najwyżej sklasyfikowanych federacji w rankingu UEFA.
Według stanu na 7 listopada 2014, PZPN zajmuje aktualnie 19. miejsce w rankingu. W związku z powyższym do udziału w rozgrywkach UYL w sezonie 2015/2016, oprócz drużyny młodzieżowej klubu, który zakwalifikuje się do rozgrywek UCL, będzie uprawniony Mistrz Centralnej Ligi Juniorów w sezonie 2014/2015.
2. W sytuacji, gdy kluby z danej federacji nie będą zainteresowane udziałem w rozgrywkach, ich miejsce zajmą kluby z federacji zajmujących kolejne miejsce w rankingu.
3. W sytuacji, gdy mistrzem młodzieżowych rozgrywek krajowych zostanie drużyna klubu, który awansował do rozgrywek UCL, uprawniona do udziału w rozgrywkach będzie drużyna klubu z federacji zajmującej kolejne miejsce w rankingu. W takim przypadku mistrz młodzieżowych rozgrywek krajowych (jednocześnie drużyna młodzieżowa klubu, który awansował do rozgrywek UEL) uczestniczy w etapie rozgrywek przewidzianych dla drużyn młodzieżowych klubów, które awansowały do rozgrywek UCL.
4. Rozgrywki prowadzone będą w kategorii U-19.
W sezonie 2015/2016 do udziału w rozgrywkach uprawnieni będą zawodnicy ur. 1 stycznia 1997 r. i młodsi. Dodatkowo każdy klub będzie miał możliwość zgłoszenia do rozgrywek 3 zawodników z kategorii U-20 – ur. 1 stycznia 1996 r. lub młodszych.
5. Przed rozpoczęciem sezonu, klub zgłasza do rozgrywek nie więcej niż 40 zawodników. Zmiany na liście mogą być dokonywane w każdej chwili, jednak nie później niż na 7 dni przed każdym meczem. Najpóźniej 1 dzień przed każdym meczem, kluby przekazują listę 20 zawodników spośród 40 zgłoszonych do rozgrywek. 12 spośród 20 zawodników zgłoszonych do udziału w danym meczu, musi być potwierdzonych do klubu nieprzerwanie przez okres nie krótszy niż 2 lata przed rozpoczęciem sezonu.
6. Etapy rozgrywek:
Etap I
• 32 drużyny młodzieżowe klubów, które zakwalifikowały się do rozgrywek UCL, rozgrywają mecze w 8 grupach. Zwycięzcy poszczególnych grup uzyskują awans do Etapu II. Drużyny, które zajmą 2 miejsce w poszczególnych grupach, będą uprawnione do udziału w fazie Play-off;
• 32 drużyny – mistrzowie krajowych rozgrywek młodzieżowych z 32 najwyżej sklasyfikowanych federacji w rankingu UEFA, rozgrywają dwumecze w parach wyłonionych w drodze losowania;
W ramach tego etapu przeprowadzone zostaną 2 rundy kwalifikacyjne. W każdej rundzie uczestnicy rozgrywają 2 mecze (mecz i rewanż). 16 zwycięzców 1 rundy będzie uprawnionych do udziału w rundzie 2. 8 zwycięzców rundy 2, które będzie uprawnionych do udziału w rozgrywkach Play-off
Faza Play-off
• w tej fazie uczestniczy 16 klubów – 8 klubów, które zajęły 2 miejsca w rozgrywkach grupowych z udziałem drużyn młodzieżowych klubów, które zakwalifikowały się do rozgrywek UEL oraz 8 klubów-zwycięzców rundy kwalifikacyjnej z udziałem mistrzów krajowych rozgrywek młodzieżowych z 32 najwyżej sklasyfikowanych federacji w rankingu UEFA;
• w fazie Play-off drużyny rozgrywają 1 mecz;
• gospodarzami meczów są kluby-zwycięzcy rundy kwalifikacyjnej z udziałem mistrzów krajowych rozgrywek młodzieżowych z 32 najwyżej sklasyfikowanych federacji w rankingu UEFA;
• 8 zwycięzców fazy play-off uzyskuje awans do Etapu II rozgrywek.
Etap II
• 1/16 finału z udziałem 8 klubów-zwycięzców poszczególnych grup w rozgrywkach Etapu I z udziałem drużyn młodzieżowych klubów, które zakwalifikowały się do rozgrywek UCL oraz 8 zwycięzców fazy play-off – 1 mecz;
• 1/4 finału z udziałem 8 zwycięzców 1/16 finału – 1 mecz;
• 1/2 finału z udziałem 4 zwycięzców 1/4 finału – 1 mecz;
• Finał – 1 mecz;
7. Mecze UYL będą rozgrywane na stadionach 1 kategorii – wg UEFA Stadium and Infrastructure Regulations.
8. Koszty organizacji meczów ponoszą gospodarze.
9. Koszty podróży i zakwaterowania drużyny gości (nie więcej niż 24 osoby) ponosi UEFA. Zasady dofinansowania zostaną ogłoszone przez UEFA na początku rozgrywek.
10. Różnica pomiędzy rzeczywistym kosztem podróży i zakwaterowania a kwotą dofinansowania będzie pokrywana przez drużynę gości.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 paź 2015, 13:20
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 paź 2015, 14:28
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 22 paź 2015, 22:55
blackmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio