Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas19 » 12 sie 2005, 16:06
lucas19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 12 sie 2005, 16:14
kama_reda pisze:Gram Villarreal i mam chyba 6 albo 7 zagranicznych, a mozna zgłosić tylko trzechCzy jest jakaś rada, sposób, abym mógł zgłosić wszystkich. Na poprzednich stronach ktoś już opisywał jak da się ten przepis ominąć, ale już nie pamiętam i nie chce mi się przelatywać kilkunastu stron do tyłu.
Nikt nie chce ze mną rozgrywać sparingów, co mam zrobić, zeby chcieli, oferuje im najwiecej pieniędzy ile mozna, ale i tak sie nie chcą zgodzić![]()
piwus pisze:kama_reda napisał:
Czy jest jakaś rada, sposób, abym mógł zgłosić wszystkich. Na poprzednich stronach ktoś już opisywał jak da się ten przepis ominąć, ale już nie pamiętam i nie chce mi się przelatywać kilkunastu stron do tyłu.
Chyba można ich zgłosić do kadry "B", a potem przenieść do pierwszego składu. Ale specem się nie czuję .
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 12 sie 2005, 16:20
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 12 sie 2005, 16:21
Nie bój się jak zgłosisz ich do jadry B a potem wstawisz do pierwszego zesopłu to przed meczem poprosi cie oto abyś popszypisywał numery graczom. Ale jeżeli któryś numerek przypisany innemu graczowi to poprostu będziesz mógł dać mu numer wolnykama_reda pisze:Ale ja musze przyznać im numery i wtedy są zgłoszeni, czyli jak przesune ich do rezerw to nie będą mieli numerów i co na boisku potem bez numerów?
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas19 » 12 sie 2005, 16:21
lucas19

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 12 sie 2005, 16:41
jesli jeszcze zdazysz to polecam diego daniel barreto, mialem go u siebie w wiselce i naprawde wymiata, ma dobry refleks i w dodatku wezmiesz go na poczatku gry za darmo! polecam tez sebastiana saje (ok 1,2 mln euro), akinfeev, lastuvka i mlodzi: chico i lasse staw. z polakow: janukiewicz, kieszek.lucas19 pisze:Potrzebuje bramkarza do wiselki??
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas19 » 12 sie 2005, 16:46
lucas19

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 12 sie 2005, 16:46
Ja w NEC Nijmegen mam Naldo i jestem bardzo zadowolony z jego uslugNiklos pisze:Czy ktoś z was ściągał może wymienionych piłkarzy ??
Naldo ( OŚ )
Ruiz (WNŚ)
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 12 sie 2005, 17:23
Skibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 12 sie 2005, 17:38
Jaki kosmiczny. Nie gadaj głupot dostanie kolejny wolny numer, ajak wszystkie są zajęte to dostanie 26, 27 itd...Dombroś pisze:Nie bój się jak zgłosisz ich do jadry B a potem wstawisz do pierwszego zesopłu to przed meczem poprosi cie oto abyś popszypisywał numery graczom. Ale jeżeli któryś numerek przypisany innemu graczowi to poprostu będziesz mógł dać mu numer wolnykama_reda pisze:Ale ja musze przyznać im numery i wtedy są zgłoszeni, czyli jak przesune ich do rezerw to nie będą mieli numerów i co na boisku potem bez numerów?Ale i tak będzie to troszke kosmiczny numer.......
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 18:31
W CMie 01-02 mozna bylo samemu dobierac numery a juz w 03-04 np gra sama wybiera numer. Troche zrabali ale trudnoRom$on pisze:Jaki kosmiczny. Nie gadaj głupot dostanie kolejny wolny numer, ajak wszystkie są zajęte to dostanie 26, 27 itd...Dombroś pisze:Nie bój się jak zgłosisz ich do jadry B a potem wstawisz do pierwszego zesopłu to przed meczem poprosi cie oto abyś popszypisywał numery graczom. Ale jeżeli któryś numerek przypisany innemu graczowi to poprostu będziesz mógł dać mu numer wolnykama_reda pisze:Ale ja musze przyznać im numery i wtedy są zgłoszeni, czyli jak przesune ich do rezerw to nie będą mieli numerów i co na boisku potem bez numerów?Ale i tak będzie to troszke kosmiczny numer.......
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 12 sie 2005, 20:28
Jak to?? przecież tam można było i dawać samemu dowolne numery to samo w FMie.RoRo pisze:W CMie 01-02 mozna bylo samemu dobierac numery a juz w 03-04 np gra sama wybiera numer. Troche zrabali ale trudnoRom$on pisze:Jaki kosmiczny. Nie gadaj głupot dostanie kolejny wolny numer, ajak wszystkie są zajęte to dostanie 26, 27 itd...Dombroś pisze: Nie bój się jak zgłosisz ich do jadry B a potem wstawisz do pierwszego zesopłu to przed meczem poprosi cie oto abyś popszypisywał numery graczom. Ale jeżeli któryś numerek przypisany innemu graczowi to poprostu będziesz mógł dać mu numer wolnyAle i tak będzie to troszke kosmiczny numer.......
POZDRO
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 12 sie 2005, 21:19
lucas19 pisze:Saja, lastuvka, baretto nie chca ze mna podpisac kontraktu.Janukiewicza czymam narazie w rezerwach,potrzeba mi dobrego bramkarza bo przez majdana przegralem puchar uefa:)
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wkscukier » 12 sie 2005, 22:46
wkscukier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 22:49
Ja ci polece Lastuvka z Szachtara dla mnie najlepszy barmkarz w grzewkscukier pisze:potzrebuje dobrego bramkarza do MaN U chociaż Tim Howard Był najlepszym bramarzem roku to mnie wydaje sie cienki
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio