Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 12 sie 2005, 16:06
Dosmen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 sie 2005, 17:10
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 18:15
Nie widze zadnej roznicy miedzy tymi programamiDosmen pisze:Adobe Photoshop 7.0 jest wystarczjąco dobry. Ja jade na jeszcze starszym - 6.0.1.
Jako ze serwis pilka.pl nie toleruje rozpowszechniania pirackich wersji oprogramowania wiec zamieszczam Ci ten link jako ciekawostke i nie zachecam wcale do sciaganiaCorinthians pisze:Skąd można ściągnąć pełną wersję Photoshopa (może być jakaś starsza). Ktoś już chyba zapodawał link, ale nie chce mi się szukać.
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 12 sie 2005, 19:06
No niestety RoRo nie mogę tego potwierdzić bo nigdy nie korzystałem z 7-ki.RoRo pisze:Nie widze zadnej roznicy miedzy tymi programamiDosmen pisze:Adobe Photoshop 7.0 jest wystarczjąco dobry. Ja jade na jeszcze starszym - 6.0.1.![]()
Dosmen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 19:08
A ja moge bo pracowalem na 6,7, i 9 i naprawde nie wiem czemu ale one sie niczym nie roznia poza ukladem menu i inna szata graficznaDosmen pisze:No niestety RoRo nie mogę tego potwierdzić bo nigdy nie korzystałem z 7-ki.RoRo pisze:Nie widze zadnej roznicy miedzy tymi programamiDosmen pisze:Adobe Photoshop 7.0 jest wystarczjąco dobry. Ja jade na jeszcze starszym - 6.0.1.![]()
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 13 sie 2005, 15:02
nowok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 sie 2005, 17:29
Jak zapisujesz w formacie jpg to zaraz po nacisnieciu SAVE pokazuje sie okienko z jakoscia obrazu. Masz suwak od 1 do 10. Zazwyczaj prograam zapisuje w granicach okolo 8-9. Sproboj ustawic na moze .... szescnowok pisze:w jaki sposób zmniejszyc "wielkosc" siga ?? zeby miał mniej niz 30 kb .... starałem sie zapisywac je w formacie gif a nie jpg a i tak są za duzeprosze o pomoc
![]()
aha i jeszcze jedno .... zdazalo sie wam ze podczas pracy w photoshopie komp sie sam restartuje ??mi sie tak niestety dzieje przez co nie moge normalnie pracowac .... mam Adobe Photoshop 7.0 CE po polsku .... co mam zrobic ?? zainstalowalem od nowa i nadal to samo
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil# » 13 sie 2005, 17:31
Kamil#
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 sie 2005, 17:48
Grafika to grafika. Robie wszystkoKamil# pisze:RoRo wykonujesz także buttony i bannery?
RoRo

limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 13 sie 2005, 19:06
RTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 sie 2005, 19:07
najpierw przydaloby sie zebys mi podal nazwe programu jaki uzywasz bo nie jestem niestety męską wróżką
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 13 sie 2005, 20:15
RTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 sie 2005, 20:20
jest na palecie z narzedziami ikona lassa. Naciskasz i masz juz lasso. Zaznaczasz co chcesz, wycinasz i wklejasz do nowego obrazkaRTS pisze:na Paint Shopie 9 można wycinać lassem a jak tak to gdzie mam nacisnąc. ?
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 14 sie 2005, 17:21
RTS
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio