Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 paź 2015, 14:02
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 26 paź 2015, 14:04
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 26 paź 2015, 14:06
Nie patrz na okręgi. Przecież to oczywiste, że w 1 województwie jest 7% w innym 4%. W zależności od kolejności liczenia wyniki mogą się znacząco różnić. Będzie dobrze.myhalek_acm pisze:Mi sie jednak zaczyna wydawać ze Korwin tradycyjnie przeszacowany. Podobno 4,4 na 11 z 41 okręgów.
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 26 paź 2015, 14:15
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 26 paź 2015, 15:27
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 paź 2015, 15:29
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 paź 2015, 15:29

coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 paź 2015, 15:38
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 26 paź 2015, 15:41
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 26 paź 2015, 15:42
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 26 paź 2015, 15:45
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 26 paź 2015, 15:47
Spokojnie, poczekajmy do 18. Ja wciąż wierzę, że KORWiN wejdzie.myhalek_acm pisze:straciłem nadzieję na wejscie Korwina. Tradycyjnie wszystko rozegrało się nad urną. W tym kraju nic nie ma szans sie zmienic. PiS nie bedzie miał samodzielnych rzadow. Za 2 lata albo i szybciej wybory przedterminowe i powrot PO albo Nowoczesna bis Razemowcy wejda i bedzie Apokalipsa.
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 26 paź 2015, 15:48
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 paź 2015, 15:49
Dla mnie niepojęte, że ktoś tego gościa na poważnie wziął do polityki. Przecież to jakiś folklorozob pisze:Liroy: "Ide ich wszystkich stamtad wypierdolic".
Ja nie wierzę w stałą koalicję klubów. Raczej, jak zdają się sugerować politycy PiS-u, będzie próba porozumienia z pojedynczymi osobami. Podejrzewam, że m.in. ta nieprzewidywalność, niespójność Kukizowców jest tego powodem.ozob pisze:Jezeli PiS bedzie musialo poszukac koalicjanta, to Kukiz15 jest duzo bardziej nieprzewidywalny niz LPR i Samoobrona razem wziete.
Pełna zgoda. Przy cząstkowych wynikach bywają spore różnice, w 2010 w pewnym momencie Jarek był na prowadzeniu, potem się odwróciło. Wszystko możliwe.franz pisze:Po prostu spokojnie poczekajmy na wyniki
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 26 paź 2015, 15:51
po Annie Grodzkiej to już mnie nic nie zdziwipiotrcies pisze:Dla mnie niepojęte, że ktoś tego gościa na poważnie wziął do polityki. Przecież to jakiś folklor
masacra
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio