Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 paź 2015, 12:36
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 27 paź 2015, 12:37
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 27 paź 2015, 12:44
IMO szczęście, Bury nie powinien znaleźć w ogóle miejsca na listach. Piechociński o ile podobał mi się choćby w debacie, gdzie wypadł najlepiej chyba ze wszystkich, o ile go lubię, tak nie nadaje się na lidera, który miałby poprowadzić PSL wyżej. Do sejmu nie weszła starszyzna, która źle kojarzyła się młodym. Czas właśnie na świeże twarze, który nie będą walczył tylko o ponad 5% za cztery lata, ale o coś więcej.fieldy pisze:PSL się dostał, ale Piechociński i Bury już nie. Szczęście w nieszczęściu
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 paź 2015, 12:51
ja liczę z kolei, że za 4 lata będą walczyli o pracę na rynku pracyCarbon pisze:Czas właśnie na świeże twarze, który nie będą walczył tylko o ponad 5% za cztery lata, ale o coś więcej.

fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 27 paź 2015, 12:55
Czemu masz taką nadzieję?fieldy pisze:ja liczę z kolei, że za 4 lata będą walczyli o pracę na rynku pracyCarbon pisze:Czas właśnie na świeże twarze, który nie będą walczył tylko o ponad 5% za cztery lata, ale o coś więcej.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 paź 2015, 12:57
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 paź 2015, 12:59
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 27 paź 2015, 13:00
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 paź 2015, 13:00
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 27 paź 2015, 13:15
Skąd Ty to możesz wiedzieć? Wiesz, że kłamać nieładnie?fieldy pisze:coby zobaczyli jak to jest, bo póki co, to mają robotę po znajomościach
Wiem o tym. Wiecie też, że w urzędach pracują też ludzie z PiSu, PO? Wiecie, że nie tylko jedna partia daje stanowiska swoim? Wiecie o tym? Wiecie też o tym, że ta gadka o tym, że PSL daje swoim stanowiska swoim jest mało aktualna, może tak było kilka lat lat, teraz raczej nie ma o tym mowy?janop pisze:Carbon zdajesz sobie sprawę, że sporo miejsc jest obsadzonych członkami PSLu (np. niektóre specjalne strefy ekonomiczne), których główną kompetencją jest bycie członkiem PSLu (lub członkiem rodziny członka)?
Nie, powiedziałem, że startowała osoba z mojego okręgu, której można zaufać i która załatwiła wiele spraw.sickstick pisze:Carbon dlaczego właściwie PSL? Jesteś ze wsi? (bez dwuznaczności)
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 27 paź 2015, 13:18
Myślę, że tym wystąpieniem zdobył popularnośćsickstick pisze: W Opolu pozamiatał Jaki (młody poseł ostatnio głośny i popularny), z miejsca nr 3 przebił wszystkie konkurencyjne jedynki. Ciekawe czy dostanie stołek. Ja mu tam dobrze życzę.
No przecież wg ludzi i tak on steruje Prezydentem i Szydło, więc bierze odpowiedzialnośćozob pisze: Jarek rzeczywiscie pokazal ludzka twarz i dlatego miedzy innymi chcialbym, aby to on zostal premierem i wxial w swoje rece odpowiedzialnosc za ten kraj.
Chłopie to pewnie była ostatnia kadencja PSLu, dostali się rzutem na taśmę. Co oni mają do zaproponowania młodym? Posadki? Wszystkie możliwe już rozdali. Teraz ich nie będzie w koalicji więc nic nie załatwią dodatkowego dla swoich. Ponadto ukróci im się we wszystkich agencjach rolnych.Carbon pisze:IMO szczęście, Bury nie powinien znaleźć w ogóle miejsca na listach. Piechociński o ile podobał mi się choćby w debacie, gdzie wypadł najlepiej chyba ze wszystkich, o ile go lubię, tak nie nadaje się na lidera, który miałby poprowadzić PSL wyżej. Do sejmu nie weszła starszyzna, która źle kojarzyła się młodym. Czas właśnie na świeże twarze, który nie będą walczył tylko o ponad 5% za cztery lata, ale o coś więcej.fieldy pisze:PSL się dostał, ale Piechociński i Bury już nie. Szczęście w nieszczęściu
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 paź 2015, 13:23
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 27 paź 2015, 13:26
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 paź 2015, 13:27
Chodzi o to przemówienie i fragment o Lechu Kaczyńskim.sickstick pisze:Gdzie tego wzruszającego prezesa mozna obejrzeć?!
piotrcies
Keres
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio