Kto mistrzem Anglii w sezonie 2005/06? - Strona 15

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto b?dzie mistrzem Anglii w sezonie 2005/2006

Czas głosowania minął 09 paź 2005, 12:36

Manchester United
33
31%
Chelsea Londyn
34
32%
Arsenal Londyn
9
8%
Liverpool
17
16%
Newcatle United
2
2%
Everton
4
4%
Tottenham
4
4%
Inny
3
3%
Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 12 sie 2005, 22:27

AtletiFAN pisze:Mi się wydaje, że mistrzem Anglii sezonu 2005/2006 zostanie Manchester United.

Ponieważ

1.mają dość dobry skład na ligę.
2.Ferguson stawia na młodych piłkarzy(utalentowanych)
3. To już czas!
Bardzo chcialbym sie z toba zgodzic...ale boje sie !!! :cry: ...spojrz na kadre Chelsea....jezeli MU nie kupi jeszcze jakiegos srodkowego pomocnika i Cicinho to bedzie ciezko....ALE WIERZE W UKOCHANY KLUB!!!!!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 22:56

Już jutro pierwsze mecze i zobaczymy kto w jakiej formie bo każdy teoretycznie powinien być przygotowany bardzo dobrze. Ważne żeby United dobrze zaczeli i tak pewnie osiągniemy jak to zawsze Fergi mówi szczyt formy na Boże Nardodzenie ( w tamtym sezonie tak nie było :cry: )
Wiec sezon zapowiada się ciekawie jak dla mnie Premiership rządzi :D :D

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 12 sie 2005, 23:19

Według mnie CHelsea może obronić tytuł mistrzowski z poprzedniego roku bo przecież ściągnęli Del Horno Wrighta- Philipsa z wypożyczenia wrócił Hernan Crespo.Osobiście cchiałbym żeby w tym sezonie wygrał Liverpool albo Manchester United

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 sie 2005, 23:22

Hiszpan w Anglii. To nie wygląda najlepiej. Nie wyobrażam sobie Del Horno w Chelsea. Boję się, że jego kariera się zatrzyma. Asier poleciał na kase. Ale gdyby przeszedł do Realu to też nie miałby za dobrze. Przecież na lewej obronie mają Carlosa. Lepiej byłoby dla niego, gdyby został w Bilbao.

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 12 sie 2005, 23:47

ryzy89 pisze:
AtletiFAN pisze:Mi się wydaje, że mistrzem Anglii sezonu 2005/2006 zostanie Manchester United.

Ponieważ

1.mają dość dobry skład na ligę.
2.Ferguson stawia na młodych piłkarzy(utalentowanych)
3. To już czas!
Bardzo chcialbym sie z toba zgodzic...ale boje sie !!! :cry: ...spojrz na kadre Chelsea....jezeli MU nie kupi jeszcze jakiegos srodkowego pomocnika i Cicinho to bedzie ciezko....ALE WIERZE W UKOCHANY KLUB!!!!!
Nie bój się!! Ja po prostu wierze i wiem, że ManU zdobędzie lige :wink:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 13 sie 2005, 9:27

Teraz wszyscy trenerzy-Wenger, Mourinho i Ferguson oraz piłkarze ych drużyn, zapowiadają, że ich kluby zdobędą Premiership. Ostatnio Peter Kenyon powiedział, ze Chelsea na 100% zdobędzie trofeum, to Ferguson odparł, że Kenyon nie zna się na futbolu, a sam wierzy, że ManU wygra ligę. Zobaczymy....

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 sie 2005, 9:58

Mikusinski pisze: to Ferguson odparł, że Kenyon nie zna się na futbolu, a sam wierzy, że ManU wygra ligę
nie chcę tu nikogo "prowokować' ( :roll: ) ale to było w stylu radkautd :lol:

ja nei wiem dlaczego niektórzy sa pewni czegoś na 100% ... przecież nie ma nic pewnego.. co najwyżej można wierzyć w coś (kogoś) "całym sercem" czy tam ciałem (jak to brzmi ://////) ale niczego nie można być pewnym... nie jest pewne to że chelsea zdobędzie mistrzostwo, co najwyżej ma X % szans na to, jak zresztą każdy zespół w Premiership

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 21 sie 2005, 21:41

Po dwóch kolejkach czas na podsumowania. Pozwolę sobie tu opisac cztery kluby uznawane za faworytów do zwycięstwa:

1. Manchester United - dobry początek, dwa zwycięstwa bez straty gola. Razi jedynie to tylko a zarazem aż patrząc na poprzedni sezon 1-0 z Aston Villa. Widac, że bedą groźni. Wzieli się ostro do gry. Wraz se świetnym bramkarzem potrójna korona bardzo możliwa.

2. Chelsea Londyn - główny rywal United do zwycięstwa w lidze angielskiej, faworyt według wielu. Po tych dwóch kolejkach śmiało stwierdzam, że londyńczycy są słabsi niż w zeszłym sezonie. Ale za sprawą swojego "szczęścia" bardzo niebezpieczni przez te 1-0 :wink: .

3. Arsenal Londyn - jak na razie wielkie rozczarowanie, przynajmniej jak dla mnie. Po sprzedaży Vieiry widac, że to nie ten sam Arsenal, nawet w połowie. Chyba będzie trzecie miejsce. Aczkolwiek wszystko się może zdarzyc. Gdy Arsenal pozbył by się jeszcze Henry'ego. Do do Anglii wrócił by stary porządek. Tylko wraz z United dominowac będzie Chelsea, a Arsenal będzie walczył o Uefe.

4. Liverpool - hiszpańska drużyna w lidze angielskiej znów wiele nie osiągnie. W tym roku za sprawę hiszpańskich "wzmocnień", grają jeszcze delikatniej niż w zeszłym sezonie. Chyba znowu 5 miejsce.

Do walki o 4 miejsce znowu włączą się czarne konie takie jak Everton, Bolton, Tottenham, Charlton. A wy co sądzicie??

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sie 2005, 21:49

radekutd pisze:Arsenal będzie walczył o Uefe.
heheh - oglądałeś dzisiejszy mecz?
i co? Chelsea aż tak przeważała?
fuksem zdobyli gola, do tego Arsenal na pewno powinien mieć karnego [chociaz jednego, choć sytuacje były aż 3]
Walczyć będą o Uefa - nieźle się wygupiłeś.

Oczywiście ManU - może zdobyć potrójną koronę - tak samo jak Chelsea, czy Arsenal - tylko, że wy jesteś strasznie zaślepiony. Opisujesz same pozytywy w grze ManU nie dostrzegasz negatywów - a na odwrót zrobiłeś podsumowując grę Chelsea i Arsenalu

Musisz zaznaczyć w kazdej swojej wypowiedzi, że chcesz, aby Arsenal przegrywał, a nie że będzie przegrywał. Że chciałbyś aby nie liczyli się w walce o mistrza - a nie że nie będa sie liczyć.
To jest lekka różnica.

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 21:50

Kto Wygra ?? Wygrać Może tylko 1 Drużyna ..... Chelsea Londyn ...... :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 sie 2005, 22:17

I co dlaej większośc uważa że cheslea nie ma sobie równych i zmiecie wszystkich z ziemi? :twisted: były takie posty ktoś moze zmienił zdanie po 2 kolejkach :twisted: Jakoś ja tego tak nie widze tej wielekij niepokonanej chcelsea ze skłądme za Bóg wie ile 8)

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 22:19

Moim zdaniem bedą a w tej kolejce to nie hańba wygrać :lol: :lol: z Arsenalem 1-0 :lol: :lol: wygrają każdy mecz po 1-0 :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 sie 2005, 22:22

Wiesz że wynik 1:0 to żaden wynik i przez caly sezon tak sie nie da grać 8) Wkońcu szczęsicie które chcelse nie opuszcza gdzieś zginie bo życie jest okrótne i stojąc na boisku nie bedzie sie wygrywać a szczególnie że konkurencja nie śpi :)

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 23:37

Wystarczy grać swoje i wygrywać a konkurencja to tylko Manu :lol: bo inne zespoły odpadną chyba w "przedbiegach" ...

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 21 sie 2005, 23:42

LIverpool tez moze wejsc do gry o mistrzostwo

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”