Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sie 2005, 14:28
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 sie 2005, 14:33
frik23 pisze:Na wypozyczeniu w Monaco rowniez bardzo dobrze sie spisywal.
To jest jeden powód a drugi to taki, że Saviola jest słaby.frik23 pisze:A jedynym powodem dla ktorego nie gra w ekipie Blaugrany jest fakt iz Ryjek nie widzi go w swojej koncepcji druzyny, z reszta tak samo jak Kluiverta, ktory rowniez jest pilkarzem nieprzecietnym.
Zgadzam się z małym wyjątkiem. Nie jestem przekonany czy Maxi jest gorszy.Bienias pisze:Saviola jest slaby a jego bramki to wiekszosci zaslugo kolegow ktorzy wypracowuja mu setki.
Maxi jest slabszy od Conejo ale ma lepsze warunki ktore przydadza sie w ewentualnej grze przeciw wyspiarzom i ekipom murujacym sie w obrebie pola karnego. poza tym ma jescze czas zeby sie rozwinac
frik23 pisze:Tak samo sprawa ma sie z Eto'o jego bramki sie biora z pracy kolegow, typowy szpic przy bramce rywali ktory wpycha bramki i w tym jest dobry.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 13 sie 2005, 15:44
zizou888
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sie 2005, 15:54
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 sie 2005, 16:32
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sie 2005, 18:29
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 sie 2005, 18:34
Niggaz pisze:Nie no sorry Smitu ale Saviola grał taki piach w Monaco, że szkoda nawet pisać o tym. Strzelił kilka bramek w swoim stylu (tutaj piszczel tam udo i jakoś wpadnie) i nic poza tym.
Niggaz pisze:Porównywanie Savioli do Eto'o czy Ronaldo nie ma żadnego sensu. Jest od nich conajmniej o dwie klasy gorszy. Na siłę można go porównać do Maxiego ale ten ma jeszcze czas. Savioli czas już minął.
W Monaco Saviola tez tak pracowal.Niggaz pisze:Albo mam problemy ze wzrokiem albo Eto'o wraca się po piłkę na własną połowę, strzela z dystansu i atakuje skrzydłami.
On nie jest kiepski, ale coz to tylko moje zdaniezizou888 pisze:kiepski saviola??
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 13 sie 2005, 18:37
Dosmen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 sie 2005, 18:46
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 sie 2005, 18:48
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sie 2005, 18:52
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 sie 2005, 18:54
A powiedz mi czego oczekuje sie od napastnika ? Szybkosci czy wytrzymalosci ?Rossi pisze:Ronaldo jest piekaielnie szybki a widziales jego osiągi na wytrzymalosici mówie tu o biegi na 1000 był na jednym z gorszych . I to wiadac na meczu dwa razy wydrze a potem już zadyszka i tyle
Bienias pisze:Saviola nie jest kiepski ale na Barce slaby
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 sie 2005, 19:01
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 13 sie 2005, 19:08
Dosmen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sie 2005, 19:34
Jak jestem na tym forum to na począdku se sam zrobiłem avatara , wyciołem se ze stronki , obrobiłem , i dopasowałem rozmiar . a potem widziałem juz 3 osoby na tym forum z moim avem. Często spotykane zjawisko.Bienias pisze:To fakt! jest taki koles o ksywie Bonso i do tego tez jest fanem realu.
Nie ladnie Zizou888
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio