Real Madryt (zbiorczy) - Strona 120

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sie 2005, 14:28

Ciekawa teoria bo jak gral w FCB i w Interze to nie byl "masywny"

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 sie 2005, 14:33

Co tutaj się dzieje :o :lol:
Moje modlitwy zostały wysłuchane - Saviola odszedł :lol:
No więc zaczynamy:
frik23 pisze:Na wypozyczeniu w Monaco rowniez bardzo dobrze sie spisywal.
:lol:
Nie no sorry Smitu ale Saviola grał taki piach w Monaco, że szkoda nawet pisać o tym. Strzelił kilka bramek w swoim stylu (tutaj piszczel tam udo i jakoś wpadnie) i nic poza tym.
frik23 pisze:A jedynym powodem dla ktorego nie gra w ekipie Blaugrany jest fakt iz Ryjek nie widzi go w swojej koncepcji druzyny, z reszta tak samo jak Kluiverta, ktory rowniez jest pilkarzem nieprzecietnym.
To jest jeden powód a drugi to taki, że Saviola jest słaby.
Z Kluviertem natomiast to pojechałeś po całości :shock: :lol:
Pat miał bardzo wysokie wymagania finansowe, dużo rozrabiał a nie zawsze grał bardzo dobrze. Zawodnik z niego świetny i na zawsze będe go szanował i doceniał bardziej niż wielu innych obecnych zawodników Barcy ale to co napisałeś to głupstwo. Pat musiał odejść.

Porównywanie Savioli do Eto'o czy Ronaldo nie ma żadnego sensu. Jest od nich conajmniej o dwie klasy gorszy. Na siłę można go porównać do Maxiego ale ten ma jeszcze czas. Savioli czas już minął.
Bienias pisze:Saviola jest slaby a jego bramki to wiekszosci zaslugo kolegow ktorzy wypracowuja mu setki.
Maxi jest slabszy od Conejo ale ma lepsze warunki ktore przydadza sie w ewentualnej grze przeciw wyspiarzom i ekipom murujacym sie w obrebie pola karnego. poza tym ma jescze czas zeby sie rozwinac
Zgadzam się z małym wyjątkiem. Nie jestem przekonany czy Maxi jest gorszy.
frik23 pisze:Tak samo sprawa ma sie z Eto'o jego bramki sie biora z pracy kolegow, typowy szpic przy bramce rywali ktory wpycha bramki i w tym jest dobry.
:roll:
Albo mam problemy ze wzrokiem albo Eto'o wraca się po piłkę na własną połowę, strzela z dystansu i atakuje skrzydłami.

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 13 sie 2005, 15:44

Może mnie wzrok myli, ale to jest tamat Real madryt dookoła klubu a nie barcelona dookoła klubu??? co kibiców Blancos interesuje jakiś kiepski saviola??

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sie 2005, 15:54

ZIZOU888 i co z tego? kazdy gada tam gdzie chce

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 sie 2005, 16:32

Zizou chyba komuś zjumałeś avatar. Hehe...Jeśli mnie pamięc nie myli to jutro Real gra sparing. Z All Star Hungary :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sie 2005, 18:29

To fakt! jest taki koles o ksywie Bonso i do tego tez jest fanem realu.
Nie ladnie Zizou888 :evil:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 sie 2005, 18:34

Niggaz pisze:Nie no sorry Smitu ale Saviola grał taki piach w Monaco, że szkoda nawet pisać o tym. Strzelił kilka bramek w swoim stylu (tutaj piszczel tam udo i jakoś wpadnie) i nic poza tym.

Czyli cos w rodzaju Guliego
Niggaz pisze:Porównywanie Savioli do Eto'o czy Ronaldo nie ma żadnego sensu. Jest od nich conajmniej o dwie klasy gorszy. Na siłę można go porównać do Maxiego ale ten ma jeszcze czas. Savioli czas już minął.

A pamietasz go nim przeszedl do Barcy ?
Niggaz pisze:Albo mam problemy ze wzrokiem albo Eto'o wraca się po piłkę na własną połowę, strzela z dystansu i atakuje skrzydłami.
W Monaco Saviola tez tak pracowal.
zizou888 pisze:kiepski saviola??
On nie jest kiepski, ale coz to tylko moje zdanie :P

Tyle na jego temat. Wrocmy teraz do tematu, byla cos mowa o otylosci Ronaldo. Moze i z niego jest El Gordo ale liczy sie ze jest szybki, niesamowicie szybki i kazdy kto ubliza jego umiejetnosci albo jest fanem barcy albo jest slepy.

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 13 sie 2005, 18:37

Jak miłośnik fastfoodów może grać w takim klubie jak Real? Nie mam pojęcia...

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 sie 2005, 18:46

Milosnik fastfoodow ktory strzela po 30 bramek w sezonie i potrafi osmieszyc kazdego obronce. A kto mu docina niech lepiej pooglada mecze z jego udzialem.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 sie 2005, 18:48

Ronaldo jest piekaielnie szybki a widziales jego osiągi na wytrzymalosici mówie tu o biegi na 1000 był na jednym z gorszych . I to wiadac na meczu dwa razy wydrze a potem już zadyszka i tyle.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 sie 2005, 18:52

frik23- twoja argumentacja jest dziwna. Saviola nie jest kiepski ale na Barce slaby choc napewno lepszy od raula

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 sie 2005, 18:54

Rossi pisze:Ronaldo jest piekaielnie szybki a widziales jego osiągi na wytrzymalosici mówie tu o biegi na 1000 był na jednym z gorszych . I to wiadac na meczu dwa razy wydrze a potem już zadyszka i tyle
A powiedz mi czego oczekuje sie od napastnika ? Szybkosci czy wytrzymalosci ?
Bienias pisze:Saviola nie jest kiepski ale na Barce slaby

No to z tym na chwile obecna przy koncepcji gry Ryjka jestem w stanie sie zgodzic.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 sie 2005, 19:01

No i co z tego że jest szybki jak w meczu moze ze dwa razy szarpnie poimyśl logiczne troche :roll: Kondycja jest równie ważna a moze i ważniejsza bo są napastnicy wolni ale co potrafia zameczyc obronce i pozniej jechac jak w masło!

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 13 sie 2005, 19:08

Dokładnie... Szybkość nie wiąże się z kondycją. Nie kryktykuje jego gry tylko jego dietę, która jest wielce niestosowana dla piłkarza tego formatu.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sie 2005, 19:34

To nie jest tak że odrazu jak gruby , to świnia i obrzartuch . Diete na pewno nie przestrzega w 100 procentach , chyba jak każdy piłkarz . Ale to nie jest zależne od tego że zbyt duzo je , poprostu ma juz inną przemiane materi która mu przybyła wraz z wiekiem , więc nic dziwnego że nie był taki otyły za czasów Barcy lub Interu (Kiedy to było...)

Bienias pisze:To fakt! jest taki koles o ksywie Bonso i do tego tez jest fanem realu.
Nie ladnie Zizou888 :evil:
Jak jestem na tym forum to na począdku se sam zrobiłem avatara , wyciołem se ze stronki , obrobiłem , i dopasowałem rozmiar . a potem widziałem juz 3 osoby na tym forum z moim avem. Często spotykane zjawisko.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”