Bayer Leverkusen (zbiorczy) - Strona 26

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 13 sie 2005, 18:25

No i przegrana z Bayernem 5-2... Coz moge powiedziec? Gratki Bayernowi, a Leverkusen zagralo jakos tak niemrawo... No i znow kontuzja Roque Juniora?:/

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 sie 2005, 18:32

Ja patrze na soccerstand a tam Bayer - Bayern 2:5 :shock: :shock: :shock: i w szoku jestem bo Lever to bardzo solidna druzyna a Bayern ich w pył rozwalił. Debiutujacy chyba Ali Karimi strzelil, niezawodny Makaay hattricka, Ballack a dla Lever Berbatov i Babic. Sedzia pkazal tylko jedna zolta kartke, dla Ramelowa w 58 minucie.

Szkoda Bayeru ale taka jest pilka. Raz sie przegrywa, a raz sie przegrywa wiecej :lol:

POZDRO

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 13 sie 2005, 18:33

Nie no to był dramat. Trzymałem kciuki za Bayer a tu tak zawiedli! Obecnie na Bayern nie ma żadnej siły. Znowu zdominuje Bundesligę. :?

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 13 sie 2005, 18:37

Ogladałem ten mecz i przyznam ze Bayern wykorzystał wszystkie błedy Bayeru w obronie.
Obrona Bayeru jest poprostu kiepska za duzo brazylijczyków :roll: przy stanie 2-0 mili kilka okazji zeby doprowadzic do wyrownania wtedy to Bayern nie grał juz tak jak na poczatku wyraznie odali pole Bayerowi padła bramka kontaktowa z karnego i od razu przycisneli bardzo ładnie rozegrali stały framgment gry i Ali strzelił prawie do postej bramki (swoja droga to ładnie prowadzi pilke) a pozniej dobił niezawodny Roy i było po meczu.
Ciezko bedzie w tym sezonie Bayerowi krotkamławka i mało doswiadczonych zawodnikó.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 sie 2005, 23:02

no niestety ambicje aptekarzy nie pomogly w meczu z bayernem ... roznice bylo widac na boisku ... Leverkusen przy takiej grze znowu moze zakonczyc rozgrywki na miejsu pucharowym ale tylko uefa...

Bayer Fan
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bayer Fan » 14 sie 2005, 22:24

Fatalnie 2-5 z Bayernem.Oby w następnym meczu z Wolfsburgiem było lepiej . Jeżeli tam nie zainkasujemy 3 pkt.to bedzie fatalnie... :x

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 22:29

ja oczywiście byłem za Leverkusen ze wzgledu na Krzynowka a po za tym nie lubie za bardzo Bayernu Monachium nie wiem czemu ale nie lubie tego klubu ..... ale szkoda 2-5 moim zdaniel to za dużo ... coś sie zacieło w leverkusen moim zdaniem nie jest za miło :cry:

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 15 sie 2005, 8:40

Szkoda wielka ... 5-2 fatalnie , gdyby chociaz przegrali różnicą 1 bramki a tu pogrom ... masakra :cry: , no ale jedno jest pewne Bayern w tym sezonie zapowiada się rewelacyjnie, w\g mnie ma mistrzostwo w kieszeni już teraz.
PzDR.

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 16 sie 2005, 13:23

Juz niedlugo mecz w pucharach ktory Leverkusen powinno wysoko wygrac...

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 16 sie 2005, 13:35

a na kogo grają w tym pucharze niemiec?

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 13:45

jest temat o pucharze niemiec :) tam wszystko pisze :wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 sie 2005, 17:10

29-letni Zoltan Sebescen oglosił zakończenie swojej bardzo krótkiej niestety kariery sportowej. Były prawy pomocnik Bayeru Leverkusen i VfL Wolfsburg w ciągu ostatnich dwóch lat przeszedł sześć operacji lewego kolana i zdecydowała, że dalsze próby powrotu na boisko za wszelką cenę nie mają sensu.

W ciągu ostatnich lat wszystko postawiłem na jedną kartę, bo koniecznie chciałem znów grać, znów poczuć jak to jest, gdy się wybiega na płytę stadionu. (...) Będę jednak żył jeszcze przez 50 lat i kolano powinno wytrzymać ten czas równie dobrze. - mówi Niemiec, który w wieku 24 lat rozegrał swój jedyny mecz w reprezentacji przeciwko Holandii w Amsterdamie.

Sebescen rozegrał w latach 1999-2002 72 spotkania w 1. Bundeslidze, w których zdobył 13 bramek i zaliczył 5 asyst. Szczytem jego kariery był finał Ligi Mistrzów z 2002, w którym Bayer Leverkusen przegrał w Glasgow z Realem Madryt 2:1.
Źródło: pilka.pl

Szkoda chłopaka, bo karierę miał ładną. Znakomity zawodnik. Zawsze mi się wydawał jakby miał 35 lat.

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 20 sie 2005, 20:58

No i wygrana 8-0... Cieszy, jednak to tylko 4-ligowy zespol.
Niesamowita postawa Lazkovica w 10minut ustrzelil hat-tricka! On przejawia chcec do gry i widac ze jest ambitny w przeciwienstwie do Francy.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 15 wrz 2005, 20:45

Porażka na włąsnym stadionie z CSKA Sofia 0:1 t o świadczy że Bayer niczego w tym sezonie nei osiagnie.

za słaby mają skład na to by walczyći w UEFA i w Bundeslidze

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 wrz 2005, 21:08

Fakt. W Bayerze muszą grać młodzi zawodnicy, którzy w tym sezonie nic wielkiego nie pokazują. Barnetta, Castro i inni tylko osłabiją zespół, może przez kilka lat nabiorą doświadczenia, ale teraz jest za wcześnie, aby ich wystawiać w pierwszym składzie. Bayer nie zrobił praktycznie żadnych zakupów. A te co zrobił były nie trafione. Jedynym wyjściem Bayeru była dobra postawa w lidze, bądź dobry występ w PUEFA. W lidze grają słabo i o EP będzie ciężko, a w PUEFA dziś pokazali, że nic nie zwojują. Przyszłość Leverkusen widze w ciemnych barwach. Zapewne, jak w tym sezonie nic nie osiągną to odejdzie Berbatov i pewnie ktoś jeszcze z wartościowych zawodników. Nawet fanatyczni kibice nic nie pomogą.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”