Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 lis 2015, 14:31
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 08 lis 2015, 14:44
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 lis 2015, 14:54
No widzisz, ja niestety naleze do tej bardziej wymagajacej grupy, dla ktorej styl ma jakies znaczenie. Oczywiscie nie popadam w skrajnosci, nie oczekuje tiki taki i zwyciestw po 5:0. Ale widze rowniez drzemiacy w tej druzynie potencjal i wiem, ze stac nas na o wiele lepsza gre. Tego potencjalu Mancini nie wykorzystuje i tydzien w tydzien serwuje nam to samo widowisko. Tak jak pisalem jakis czas temu - strzelamy gola i albo rywalom dopisze skutecznosc i gowno z tego bedzie, albo nie dopisze i to nasze na wierzchu. Ja tej filozofii nie kupuje. Z tym ze teraz wlasnie widac caly warsztat Manciniego. On nie ma prawa z taka wizja nic zdzialac w Europie i nie ma przypadku w tym, ze czy to w Interze czy w City przygody w LM konczyl szybciej niz powinien. A mial wowczas druzyny przynajmniej klase lepsze od obecnego skladu.Dr.Football1 pisze:Gdyby, gdyby. Fakty sa takie, ze Inter jest liderem Serie A z najlepsza bodajze defensywa. Gdybanie zostaw dla kibicow zespolow, ktore ogladaja Wasze plecyTy powinienies sie cieszyc z takiego obrotu spraw. Zwlaszcza, ze w poprzednim sezonie byliscie zwyklym sredniakiem.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 08 lis 2015, 15:00
Wilmore
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 08 lis 2015, 15:38
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 08 lis 2015, 17:08
ja tam wolę 3 pkty, niż lepszą (dla oka) grę. Bo lepsza wizualnie gra (wizualnie, bo rozumiem o to chodzi), bardziej ofensywna, na pewno odbiłaby się na zdobyczach punktowych.wiem, ze stac nas na o wiele lepsza gre
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 08 lis 2015, 17:17
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 lis 2015, 19:05
Szkoda ze nareszciecoco pisze:Od czasów Udinese nie był w takiej formie jak jest obecnie
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Efenz » 09 lis 2015, 11:08
Efenz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 10 lis 2015, 9:55
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziwannadziks » 11 lis 2015, 22:27
dziwannadziks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 lis 2015, 22:29
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 11 lis 2015, 22:33
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Efenz » 22 lis 2015, 14:47