Manchester United (zbiorczy) - Strona 107

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 sie 2005, 10:49

Lakier pisze:Mam pytanie. Czytalem w super hiper gazecie Fakt, ze Cininho przeszedl do ManU, czy to prawda?
Ech, po co się pytasz, przecież sama nazwa tej gazety wskazuje na to, iż to prawda - 'Fakt - o tym się mówi'. :lol: :lol: :lol:

Rossi pisze:Kto by lepiej pasował do United Cininho czy Miguel????
Według mnie MU powinno sprowadzić Cicinho - ma chłopak talent, nie chcę tutaj naturalnie umniejszać Miguelowi, ale Brazylijczyk bardziej mi pasuje do 'Czerwonych Diabłów'. Poza tym - władze klubu są bliższe pozyskania Cicinho, niż Miguela, więc...

Pozdrawiam,

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 13 sie 2005, 11:13

Rossi pisze:Kto by lepiej pasował do United Cininho czy Miguel????
Według mnie są to bardzo podobni zawodnicy wiek chyba tez ten sam warunki fizyczne zbliżone. Z jeden strony Miguel pewnie szybko zrozumialby sie z Ronaldo i by niezle wymiatali na prawej stronie. Cininho to co pokazał na PK zapodało mi głeboko w pamięci i chyba jeżeli ja bym miał kupowac postawaiłbym za brazylijczyka z Sao Paulo :D Jak wy sądzicie?
Moim skromnym zdaniem do MU bardziej pasowałby Miguel. Szybciej wpasowałby się do zespołu. Po pierwsze gra w reprezentacji z Ronaldo ( przy czym dobrze się z nim rozumie). Po drugie, w przeciwieństwie do brazylijczyka jest ograny w Europie.

Ale byłbym usatysfakcjonowany gdyby choć jeden z nich trafił na OT.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sie 2005, 12:57

Juz za godzinke Inauguracja premiership . w pierwszym meczu Manchester zagra z Evertonem , nie ulega wątpliwości to że The Reds są favorytami tego meczu . Ale chciałbym go obejzec ze względu na Park ji suna , jeszcze nie widziałem jego ogranio z czerwonymi , jak dotąd to w meczaqch towarzyskich i LM szło mu nie najgorzej , ale dzis juz nie bedzie lekko i bedzie musiał dać z siebie wszystko .

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 13 sie 2005, 13:28

kaczy pisze:Juz za godzinke Inauguracja premiership . w pierwszym meczu Manchester zagra z Evertonem , nie ulega wątpliwości to że The Reds są favorytami tego meczu . Ale chciałbym go obejzec ze względu na Park ji suna , jeszcze nie widziałem jego ogranio z czerwonymi , jak dotąd to w meczaqch towarzyskich i LM szło mu nie najgorzej , ale dzis juz nie bedzie lekko i bedzie musiał dać z siebie wszystko .
To w końcu piszesz o MU, Evertonie czy może Liverpool'u? :roll: The Reds pffffffff :rotfl:
A ten Park ji sun to jakiś nowy zawodnik? Znam tylko i wyłącznie Park Ji - Sunga.
Pozdro 4 you :roll:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 13 sie 2005, 13:41

No i Cristiano Ronaldo nie zagra w pierwszej "11". Przed meczem chyba w czasie rozgrzewki doznał kontuzji i jego miejsce zajmie Park Ji Sung, który to będzie miał okazję po raz pierwszy zagrać w Lidze Angielskiej. Mecz zaczyna się o 13:45 ;)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 sie 2005, 13:53

Manumef pisze:
kaczy pisze:Juz za godzinke Inauguracja premiership . w pierwszym meczu Manchester zagra z Evertonem , nie ulega wątpliwości to że The Reds są favorytami tego meczu . Ale chciałbym go obejzec ze względu na Park ji suna , jeszcze nie widziałem jego ogranio z czerwonymi , jak dotąd to w meczaqch towarzyskich i LM szło mu nie najgorzej , ale dzis juz nie bedzie lekko i bedzie musiał dać z siebie wszystko .
To w końcu piszesz o MU, Evertonie czy może Liverpool'u? :roll: The Reds pffffffff :rotfl:
A ten Park ji sun to jakiś nowy zawodnik? Znam tylko i wyłącznie Park Ji - Sunga.
Pozdro 4 you :roll:
Nie wypominaj mu, że się nie zna... :lol: :lol:

Co do spotkania z Evertonem Liverpool ('The Toffies' :wink: ), to przyznam szczerze, że cieszyłaby mnie wygrana MU. Dlaczego? Bo po pierwsze nie lubię Evertonu, po drugie Manchester United jest lepszym zespołem, a w dodatku zawiodłam się na transferach Evertonu tego lata... Mieli budować mocną kadrę. I zbudowali... :roll:

Skład MU: E Van der Sar, G Neville, R Ferdinand, M Silvestre, J O'Shea, D Fletcher, R Keane, P Scholes, J Park, W Rooney, R van Nistelrooy

PS Mecz już trwa... :twisted:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 13 sie 2005, 14:36

Goool ! Zdobywcą pierwszego gola w sezonie 2005/2006 w lidze Angielskiej jest Ruud Van Nisterlooy. Bramkę zdobył w 43 minucie. Żółte kartki do tej pory ujrzało już dwóch zawodników. Keane (35minuta)za faul na byłym koledze z drużyny P. Nevillu oraz Pistone (32minuta) za faul na Shreku czyli Ronney'u. Pierwszą asystę zalicza John O'Shea, a bramkę puszcza Nigel Martyn. Wątpie by jeszcze w tej połowie Everton coś zrobił...

------------------------------------------------------------------------------------

W 47 minucie błąd obrońców wykorzstuje Ronney i podwyższa wynik spotkania na 2-0 !!

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 13 sie 2005, 15:48

Dobry początek, aby tak dalej. Glory Glory Man United
Park Ji Sung rulezzzzzzz

Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 13 sie 2005, 16:16

A więc wygrana z Evertonem 0:2 bardzo cieszy. Bramki dla United strzelili : Ruud i Rooney. Zwycieństwo cieszy i 3 punkty 8) . Dobry start Diabłów. Mam nadzieje że bedzie tak do końca tygodnia . Gra United była dosyć dobra i ... szybka. Bardzo dobrze grał Van der Sar i Park

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 13 sie 2005, 16:17

No i koniec pierwszego meczu Premiership w sezonie 05/06. Manchester po dobrym meczu pokonał Everton Liverpool 2-0. W 43 i 47 minucie bramkarza odpowiednio pokonywali: RvN i Ronney. Typowałem wynik 2-3 dla Manu w typerze na pilka.pl, a na innej stonie 1-2 dla Manu. Zapewne więcej punktów zdobęde na tej drugiej, ponieważ dobrze wytypowałem ilosc bramek dla MANU. Mam nadzieję, że Liga będzie bardziej emocjonująca niz w poprzednim sezonie...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 sie 2005, 18:06

Mecz nie był zbyt porywający ale napewno cieszy wygrana na trudnym terenie. Spodzie wałem się troche więcej po chłopakach ale wiadomo pierwszy mecz zawsze niewiadomoa. Debiut Parka przeciętny widać strał się ale jeszcze nie przyzwyczaił się do tak ostrej gry jak chce coś zwojowac musi grać dużo lepiej. VdS super mecz jedna tylko niepewna interwencja ale tak to bez zarzutu. Dla mnie zawodnik meczu Wayne Rooney!!!!

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 13 sie 2005, 20:15

Witajcie!!!!

Właśnie wróciłem z nad morza. Po nieco :wink: meczącej podróży wbiegłem wrecz do domu, żeby sprawdzic wynik :wink: Cóż za radośc :D :D Przez 2 tyg. nie za bardzo wiem co się działo z transferami w ManU?????

Pozdrawiam:
Rossiego, Michal_United, Fieldy, Pasztet :wink: :!: :!: :!:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 13 sie 2005, 20:23

radekutd pisze:Pasztet
uu.. dzięki :P

p.s. a gdzie byłeś nad morzem?? bo ja mieszkam w Gdyni 8) moze gdzies blisko mnie :?: :wink:

radekutd pisze:nie za bardzo wiem co się działo z transferami w ManU?????
zeby nie bylo ze post nie bna temat to Ci powiem że Rio przedluzyl kontrakt i prawie macie już Cicinho z Sao Paulo i to chyba tyle :wink:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 13 sie 2005, 20:28

Pasztet pisze:
radekutd pisze:Pasztet
uu.. dzięki :P

p.s. a gdzie byłeś nad morzem?? bo ja mieszkam w Gdyni 8) moze gdzies blisko mnie :?: :wink:

radekutd pisze:nie za bardzo wiem co się działo z transferami w ManU?????
zeby nie bylo ze post nie bna temat to Ci powiem że Rio przedluzyl kontrakt i prawie macie już Cicinho z Sao Paulo i to chyba tyle :wink:

2 lata temu byłem we Władysławowie :wink: . Teraz w Ustroniu morskim. Jak wysoki jest kontrakt Rio???? Cicinho to kiedyś wróżyłem, a wiadomo coś o kwocie???? A i jeszcze co Jenasem????

Pozdrawiam!!

P.S. Pasztet peace

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 sie 2005, 20:36

radekutd pisze:A i jeszcze co Jenasem
Jenas, mój drogi to jest bliższy transferu do Nas niż do Was, znaczy do Kanonierów :wink:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”