Złote Usta - Strona 2

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 sie 2005, 22:06

Ja zapodam wczorajsze teksciki:
1.
stachu w temacie "gdzie typujecie" pisze:Za chwile zablokują mi konto więc chciałem powiedzieć że pierdole legie tą starą k***e j***ą. pozdrawiam.
Jak się komuś to niespodobało, i uważa to bardziej, za chamstwo i niż śmieszną rzecz to sorry :wink:

2.
Rossi w tym samym temacie do Stacha pisze:Jeżli napisałes ze twoje zainteresowania to Jackas to idzi skocz z bloku alb wsadzi drucik do kontaktu a nie wypowaiadaj sie na porządnym forum
Nieźle się przy tym uśmiałem -^:lol:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 sie 2005, 22:41

Temat się dopiero rozkręca ale już widze jak różne są gusta użytkowników ,więc przydałby się 2 osby ,które wraz ze mną ustalałyby najlepszą dziesiątke.
Jeśli ktoś jest chętny to zgłoszenia na priva. Nie,nie miqus nic do mnie nie wysyłaj...
Chodzi mi o naprawde inteligentne osoby.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 sie 2005, 23:21

Zglaszam sie.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 sie 2005, 23:22

nie wiem czy ten text sie nadaje :D ale sprobuje ;)
podaje go, gdyz bardzo mnie rozsmieszyl :D:D:D:D

frik23 pisze:Co do ukradzionego Ava, to rozumiem no ale ukrasc Ava z nickiem to przesada.
:D:D przesada :D:D

post ten jest oczywiscie napisany w dziale HISZPANIA, w temacie o REALU MADRYT :):):)

a tyczy sie kradziezy avatarow :D dokladnie to jeden koles wzial avatara od Bonsa, tylko, ze .... jego avatar mial podpis :D:D

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 sie 2005, 23:29

I kto by pomyslal ze ja tak smisznie pisze.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 sie 2005, 23:30

frik23 pisze:Zglaszam sie.
1. Kandydant miał dać swoje zgłoszenie na priva(żeby nie zaśmiecać tematu)
2. Kandydant miał być inteligentny
3. Następny!!!

Teraz świetny tekst zawdiego(troche stary, ale umówmy się ,że w tym miesiącu jako ,że to inauguracja naszej zabawy można dawać starsze posty)
zawdi pisze:legenda jest z pewnoscia tomusmc
jak dla mnie slynie z nadgorliwosci. tylko zobaczy, to juz, tam przeniesie, tam zamknie, tam da wp. dziala blyskawicznie, niepostrzezenie i niewiarygodnie skutecznie. prowadzi we wszystkich statsach: wp, wp/dzien, wp/user, zamkniecia, zamkniecia/dzien, przeniesienie, przeniesienie/dzien. dlugo nie mial godnego siebie rywala, ale pojawil sie piwus. piwus podniosl rekawice rzucona przez tomka i zabral sie z wielkim zapalem do pracy, nie wiem czy na tym krotkim dystansie nawet nie jest lepszy . zobaczymy czy wystarczy mu zapalu, bo jak wiemy tomus dlugo prezentuje rowna swietna forme i nie zanosi sie na spadek. powodzenia piwus, stajesz w szranki z legenda, ale wierze w ciebie.

zaza, zasluguje na miano najbardziej fanatycznego kibica na forum. on potrafi wszystko ze wszystkiego udowodnic byle tylko na dobre milanowi. ciezko sie czyta jego wypowiedzi i posty, bo z jezykiem polskim nie maja one wiele wspolnego. tak sie zawsze zastanawialem czy on czasem nie jest jakims wlochem, albo prawie cale zycie mieszkal we wloszech?

smitu oczywiscie, ciezko go nie zauwazyc, jak wali posty co chwila. poza tym interesuje sie pilka w hiszpani, podobnie jak ja, i musze natrafiac na jego posty.

gdyby tak smitu interesowal sie liga wloskom, albo jeszcze lepiej, juvestusem, mogliby sobie z zaza gadac i gadac. jeden dlugie i niezrozumiale posty, drugi krotkie, ale czeste. to by byla polewa. ooo, i jeszcze tomusia dolozyc, ktory by rozdawal wp, co chwile przenosil im temat co by nie znalezli tak latwo i raz na jakis czas zamknac, zmuszajac do zalozenia nowego.
Ostatnio zmieniony 13 sie 2005, 23:32 przez Berele Lewartow, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 sie 2005, 23:32

Przykro mi ale nie mam mozliwosci wysylania PW.

Co do mojej inteligencji zylej w blogiej nieswiadomosci nie znajac jej poziomu.

A i jezeli chciales mnie walna grabkami poprzez przytoczony cytat to ci sie nie udalo. Z reszta widze ze naprawde nie masz co robic.

ps do clonera, nie moge pisac na privie wiec odpowiem tu. Jasne ze wiedzialem o co ci chodzi. Po prostu dalej chcialem byc ironiczny :D

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 sie 2005, 23:37

frik23 pisze:Przykro mi ale nie mam mozliwosci wysylania PW.
Czyli nie spełniasz podstawowych wymogów
frik23 pisze:A i jezeli chciales mnie walna grabkami poprzez przytoczony cytat to ci sie nie udalo. Z reszta widze ze naprawde nie masz co robic.
Tekst zamieściłem bo w moim odczuciu jest bardzo zabawny. Poza tym nie jest on tylko o tobie. Czy tu umiesz tylko patrzweć przez pryzmat swojej osoby :roll:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 sie 2005, 23:41

frik23 pisze:ps do clonera, nie moge pisac na privie wiec odpowiem tu. Jasne ze wiedzialem o co ci chodzi. Po prostu dalej chcialem byc ironiczny :D
udal Ci sie ten text :) dla mnie ironia dnia :):):)

jakby ktos sie pytal = ja na jury sie nie zglaszam :D:D

p.s. - juz nie odpowiadam dzisiaj ;) milego wieczoru Wam zycze :)

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 14 sie 2005, 0:03

Joł Joł ziomeczek, plesniaczek jestes tez kolo nie do wyjebania !! Joł Joł Bezele, idzem na melanz, qmajta motyw! Joł Joł

2WP, nie przesadzasz?//Tomusmc

Uznac takie slowo za przeklenstwo :roll: Moze on mieszka w Moherlandzie :hardkor:

piotrek256 pisze:frik23 napisał:
ps. Jeszcze raz sie zapytuje, ktory z modow obdarzyl mnie laska?

Shocked To ty nie wież kto Ci laske robił. Przypomnij sobie Confused
To mnie rozwalilo :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 sie 2005, 1:03

Juv pisze:No to dalej czekamy na odpowiedź w teleturnieju pt. "Co biorą piłkarze Juve"
Odpowiedzi prosimy wysyłać pod specjalny numer telefonu znajdującego się w Mediolanie a więc 0-700 ... opłata 1 baryłka ropy\za minutę
na zwycięzce czeka spotkanie z tzw. 'czerwonym Andrijem' który na razie przebywa na Ukr... o chwileczkę właśnie jedzie ale cóż to wjeżdża na stadion cysterną , proszę państwa szkoda że państwo tego nie widzą ojojoj puścił bąka prawą stroną o a obok niego jedzie druga cysterna co się dzieje maska przy masce , pedał koło pedała...
Z Mediolanu mówił Mariusz Mix Golonka , dziękuje państwu
w temacie "wrogowie i kumple na forum"
nie wiem o co chodziło, jednak chłopak ma /jak to mawiał pewien belfer / 'lekkie pióro' :)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 sie 2005, 20:41

Krzysztof Jarzyna pisze:
infernus pisze:Ciekawe co szykuje Cimoszewicz ?
Obstawiam 18L i "Ile dalbym by zapomniec... o akcjach Orlenu" :lol:
Komentarz zbędny :lol:.

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 14 sie 2005, 20:59

jakbys jeszcze przytoczył troche wczesniejszych wypowiedzi to by było smieszniejsze :P

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 14 sie 2005, 21:28

Mikusinski:

[nevermind]-nie kłodźmy się :zgoda: . Jak na czołowego snajpera Koeln i reprezentacji Niemiec, w dodatku krola strzelcow drugiej Bundesligi przystalo, żeby wykazał skuteczność w spotkaniach ligi niemieckiej.

Złote usta w wydaniu Mikusinskiego

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 14 sie 2005, 21:30

patryk89 pisze:Złote usta w wydaniu Mikusinskiego

On poprostu jest bez konkurencyjny, wiec zeby nie bylo nudno, miqus sie nie liczy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”