Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 09 lis 2015, 16:44
BeBaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 lis 2015, 17:21
Ten sam który twierdził że Benteke nadaje sie tylko do grania długiej piłki?MGiggs pisze:Tak fieldy pisał w sierpniu 2014fieldy pisze: Smalling to mnie nigdy nie przekonywał (mam nadzieję, ze plotki o tym, ze Wenger go chce za Verme to tylko plotki)
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lis 2015, 17:55
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 09 lis 2015, 18:00
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lis 2015, 18:10
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 09 lis 2015, 18:36

maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 09 lis 2015, 21:21
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 09 lis 2015, 21:24
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2015, 10:02
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 lis 2015, 10:57
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 lis 2015, 11:09
Ale dlatego, że ma na nazwisko Lingard, a nie Lingardinho? Bo nie łapię. Jeśli nadal będzie tak grał i jego akcje będą dawały nam punkty, to nie widzę powodu, dla którego miałby na dłużej nie być podporą tego zespołu. Young też miał być bez szans przy Di Marii, czy Depay'u. A realia były i są inne. Nie patrzmy na nazwisko, patrzmy na to co dany grajek prezentuje na boisku. A Lingard w ostatnich tygodniach prezentuje więcej niż wszyscy ci, którzy mieli decydować o obliczu tej drużyny, a to dopiero jego pierwsze mecze w tej ekipie.Lingard nie ma szans na dłuższą metę być podporą jego teamu, bo wiadomo że szybko może zgasnąć.
Naprawdę jeden mecz, w którym dany zestaw grajków spotyka sie ze soba po raz pierwszy może coś pokazać? Zresztą, ta drużyna, która kończyła mecz nie różniła się tak bardzo od tego, co widzieliśmy z WBA. Kto nie zasługuje na kolejną szansę? Perreira?Mecz w Pucharze Ligi pokazał, że ławka musi być silniejsza i grać w takich meczach.
A Lingard nie jest czasem rozwijającym się ligowcem? Moim zdaniem zakup Mane, który jest uniwersalnym grajkiem załatwiłoby sprawę.IMO tak potrzebujemy topowego zawodnika jak i rozwijającego się ligowca na prawe skrzydło, a Fellaini powinien być wiecznym jokerem w obu stylach meczowych bo szachuje trenerów przeciwnej drużyny, którzy muszą mieć w odwodzie wysokich piłkarzy.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2015, 11:14
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 lis 2015, 11:18
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 11 lis 2015, 11:45
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 lis 2015, 12:47
Nie, dlatego że dopiero wchodzi do wielkiej piłki. Martial de facto ma większe doświadczenie od niego z uwagi na L1. Myślę tu po trochu o tym jak to wyszło z Januzajem. Doświadczony trener nie może w głowie osadzać siły teamu na Martialu, czy Lingardzie.red85 pisze:Ale dlatego, że ma na nazwisko Lingard, a nie Lingardinho?
Nie Perreira. Każdy z tych, którzy na co dzień są w pierwszej jedenastce. To drugi skład powinien grać i to on powinien wygrać. Jestem przeciwnikiem zajeżdżania teamu, a zwolennikiem dwóch 11 i rotacji.red85 pisze:Naprawdę jeden mecz, w którym dany zestaw grajków spotyka sie ze soba po raz pierwszy może coś pokazać? Zresztą, ta drużyna, która kończyła mecz nie różniła się tak bardzo od tego, co widzieliśmy z WBA. Kto nie zasługuje na kolejną szansę? Perreira?
Lingarda wpisałem na lewe skrzydło.red85 pisze:A Lingard nie jest czasem rozwijającym się ligowcem? Moim zdaniem zakup Mane, który jest uniwersalnym grajkiem załatwiłoby sprawę.
czarny samael
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio