Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 1861

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 992
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Re: Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 09 lis 2015, 17:48

W pewien sposób pełni to obecnie Trezege, no chyba, że obaj Panowie by to robili. Szczególnie Alex w Azji to dalej mocna pozycja marketingowa. Jednak ja mam na myśli bardziej odpowiedzialne stanowisko niż bycie maskotką klubu.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 09 lis 2015, 17:53

Szczerze, to ja mam problem z tym gdzie mozna byloby go umiescic.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 lis 2015, 22:28

Pogba co za fryzurę odwalił ;) pięknie!

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 992
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 11 lis 2015, 15:35

Obrazek

Propozycja Goal.com po zimowym okienku. Powiem tak, Lavezzi, nic nie mam przeciwko niemu, ale... nie zbawi naszej drużyny jak Tevez. Po drugie Dybala, powinien być nawet na siłę wciskany na skrzydło, żeby tam się rozgrywać, nogę i szybkość ma, widziałem go ostatnio jak graliśmy w 4-3-3 i nie było źle, po drugie Mandżukić i Morata, trzeba wybrać, który ma pierwszeństwo i który jest w lepszej formie. Chiellini, padołek, siadać na dupie i niech w obronie gra Barzagli z Bonuccim. Mam szacunek do Sime i gry w Sassuolo, ale.. Lichy po operacji jakby wszedł z nowymi mocami po transfuzji krwi. Nie powiem Chorwat na zastępstwo by się przydał, a pożegnać Caceresa w takim wypadku. Jeśli Maxiu nie potrafi wykorzystać atutów drużyny to pożegnajmy go w lato, i niech przyjdzie w końcu ktoś kto będzie chciał stworzyć drużynę na kształt tej z Barcelony, czyli system 4-3-3. O takim ataku możemy pomarzyć, ale nie możemy grać 3-5-2 które bez Pirlo, Vidala i Teveza już w ogóle nie ma sensu.

Do tego mam żal, że ostatnio, Pereyra jest słabo wykorzystywany, Rugani nie zagrał ani jednego spotkania, a Sturaro po słabszych spotkaniach został kompletnie odstawiony, to samo Lemina. Oni obaj nie są źli, ale nie mogą grać ze sobą, bo najczęściej jak grają to na doczepkę jest Pogba, czyli mamy 3x22lat, a to za mało doświadczenia, aby pociągnąć wózek. Chociaż nie powiem, ostatnio Pogba chyba pikuje z formą do góry, a jego firmowe zagranie z lewej strony prawą nogą do wbiegajacego zawodnika jest miodne.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 11 lis 2015, 19:20

Na skrzydlach dwoch facetow potrafiacych robic wiatr, ale maja problem z oststnim podaniem. Na szpicy Mandzu bez formy. To nie moze wypalic. :roll:

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 15 lis 2015, 10:17

Nazwiska na styczen:
- Lavezzi
- Oscar
- Gundogan.

Przyjdzie pewnie Argentynczyk, ktory bedzie nas kosztowac 3-5 mln plus ze 3 banki wyplaty. Osobiscie chciałbym jednak Niemca, ktory zagra na regiscie i na OPS. Oscar niech zostanie w Londynie, bo cienki jest, a Brazyle w Juve jakos sie nie sprawdzaja.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2888

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 15 lis 2015, 10:54

Lavezzi mi przypomina Meneza z zeszłego (?) roku. Tu już niby jest na bank a jednak wylądował w Mediolanie. Oscar nie chce, a Niemiec by się faktycznie przydał. Do tego Caceres zależy od Maxa, ale chyba dostanie przedłużenie umowy bo Allegri go lubi.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2465

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 15 lis 2015, 10:56

Oscar byłby całkiem dobry, pasowałby do Serie A. Klasa. Gundogan drogi, Lavezzi to pomyłka

dziwannadziks
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziwannadziks » 15 lis 2015, 21:33

Jeśli Lavezzi to pomyłka, to co powiedzieć o takich tuzach jak Zaza, Mandzukic, Dybala, Morata czy inne wynalazki z naszego ofensywnego galimatiasu? Kazdy z nich to na chwile obecna gorszy zawodnik od Argentynczyka.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 15 lis 2015, 21:47

dziwannadziks pisze:Jeśli Lavezzi to pomyłka, to co powiedzieć o takich tuzach jak Zaza, Mandzukic, Dybala, Morata czy inne wynalazki z naszego ofensywnego galimatiasu? Kazdy z nich to na chwile obecna gorszy zawodnik od Argentynczyka.
zobacz Lavezziego w akcji. Zresztą Morata czy Dybała mają wiecej goli niż Lavezzi mimo że Morata gra na skrzydle a nim nie jest

dziwannadziks
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziwannadziks » 16 lis 2015, 9:11

Przy linii ataku składającej się z Ibrahimovica, Cavaniego czy Di Marii nie trudno być najsłabszym ogniwem. A teraz wyobraźcie sobie któregoś z naszych tuzów obok w/w trójki grającego dużo minut i zdobywającego bramki :boruta:

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 16 lis 2015, 9:21

dziwannadziks pisze:Przy linii ataku składającej się z Ibrahimovica, Cavaniego czy Di Marii nie trudno być najsłabszym ogniwem. A teraz wyobraźcie sobie któregoś z naszych tuzów obok w/w trójki grającego dużo minut i zdobywającego bramki :boruta:
wróć lepiej do wymyślania ksywek

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 16 lis 2015, 9:30

Przy dużej dozie szczęścia od widma Lavezziego uwolni Juventus Barcelona :hardkor:
Ale tak bardzo dużej, bo najwyraźniej agent argentyńczyka robi tour po Europie a sztab techniczy chce wcisnąć Lucho Lavezziego zamiast Nolito bo za drogi
Ale LE jest uparty i szanse są na to małe
Próbowałem :P

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 181

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 16 lis 2015, 9:53

ozob pisze: Gundogan
W styczniu na pewno Borussia go nie puści. Odejdzie latem albo do Barcelony (większa szansa moim zdaniem, chyba, że Katalończycy rzeczywiście ściągną Pogbę) albo do Bayernu. No chyba, że Borussia jakimś cudem (kasą) przekona go do pozostania w Dortmundzie - pod Tuchelem szansa jest spora, ale jeśli Gundogan będzie chciał odejść, to nie będą go zatrzymywać (kontrakt ma do 2017 r., a to nie Lewy, żeby trzymali go za wszelką cenę, a raczej jej brak, do końca umowy).

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 lis 2015, 10:11

Wiadomo jak to jest w z kupowaniem gwiazd w zimie. Szanse są iluzoryczne. Tym bardziej jeśli mówimy o nierozrzutnym klubie. Swoją droga zainteresowanie Bayernu Gundoganem trochę mnie zaskakuje. Wydawało mi się, że prędzej Xhaka do was przyjdzie w miejsce Xabiego Alonso.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”