AC Milan (zbiorczy) - Strona 68

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 28 lip 2005, 19:28

heheh dobre Chlopaczek
Ja tez moge zapewnic ze Milan bedzie mistrzem Włoch bo ja tak mowie

Zaza Prezentacja nowych koszulek czerwono-czarnych bedzie w sobote w sklepie Adidasa w NY a nastepnie zobaczymy je podczas spotkania z Czelsji.

P.S.Gila sie zeni :D jakby ktos miał zdjecia jego wybranki niech zamiesci bo ja jakos nie mogłem znalesc a chcem zobaczyc czy ma dobry gust :D
Ostatnio zmieniony 28 lip 2005, 19:34 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3330

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 19:33

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:
P.S.Gila sie zenie :D jakby ktos miał zdjecia jego wybranki niech zamiesci bo ja jakos nie mogłem znalesc a chcem zobaczyc czy ma dobry gust :D
Hunter Gila na pewno ma dobry gust a moim zdaniem nawet bardzo wysublimowany skoro z tylu ofert wybral Milan.Wiec o "walory" jego przyszlej malzonki tez nie ma co sie martwic :wink: Mimo wszystko podpisuje sie pod prosba o jej zdjecie :)

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 28 lip 2005, 19:35

Słuchajcie może mi ktoś powiedzieć czemu Milan nie zagrał w nowych koszulkach ?? Przeciesz przed tym meczem miała być prezentacje na nowy sezon trykotów a Oni zagrali w białych ?? czy na Chelsea szykują ??
Ja ci chyba odpowiem na to pytanie, wczoraj pokazywali w telewizji jak takie dzieciaki wycierali podloge w szatni nimi. Chyba cos sie im pomylilo, bo nie wiedzieli ze to sa koszulki (tak na marginesie to te koszulki wygladaja jak szmaty).

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 19:42

No Mały one na takich grubasków jak Edi nie wejdą on pokrzebuje mega numeru bo go w Brazyli inaczej tratkowali. Ale Ptak mu sykna karma i jest przy tuszy :p To prawda że tonajlepszy atak ligi ??? hehe chyba najgrupszy atak ligi :p

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 lip 2005, 19:44

Dałem za to WP, po kiego grzyba odpisujesz? Następne uwagi niezwiązane z Milanem będą nagradzane.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 19:47

Mozesz Piwus skasowac wypowiedz malego?Ona na pewno nie za dobrze wplynie na atmosfere a skasowanie jej tylko pomoze.Jesli masz takie uprawnienia.
Tak przy okazji tylko jedno ostrzezenie za tego posta jest smieszne.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 lip 2005, 19:56

*_For_zaza_Milan_* pisze:No cześć pozdrawiam również - skończyłeś ?? to zamilcz proszę Cie ponownie....
Nawet o tym nie myślałem. Ty mnie do tego nie zmusisz.
Chlopaczek pisze:Albo jestes ponurakiem albo nie zauwazyles w tamtym moim poscie ironii.
Świetnie ironizujesz. Bosko. Famfastycznie.
Chlopaczek pisze:Albo raczej nie chciales jej widziec tylko wygodniej bylo wyjsc z zalozenia ze "Chlopaczek boi sie Juventusu".
Oczywiście, że łatwiej. Skoro nie boisz się głównego przeciwinika na drodze do scudetto, nie boisz się mistrza, zwycięscy to coś z Tobą nie tak. Sam sobie odpowiedz co.
Chlopaczek pisze:A moze chciales sie mile polechtac ta mysla?
Czytając Twoje słowa nieraz sie uśmiecham. Nie powiem, przyjemne to.
Chlopaczek pisze:Niestety Twoje wnioski sa bledne.Nie boje i nie balem sie nigdy druzyny z Turynu.Sila Milanu jest tak duza ze jesli "osoby trzecie" nie beda nam przeszkadzac tudziez wam pomagac Milan bez problemu da sobie rade
Kiedy osoby trzecie pomagały Juventusowi? Poproszę o przykłady, dowody.
Chlopaczek pisze:Jestes bardzo pewny siebie ale ja z pewnoscia nie ustepuje Ci w tym zagadnieniu i mowie: Milan bedzie mistrzem Wloch w tym sezonie.
Jestem pewny siebie, w końcu jestem kibicem. Jak widać Ty także wierzysz w swoja drużynę, ale to boisko zadecyduje.
Chlopaczek pisze:Specjalnie dla Ciebie sie tak rozpisalem zebys mogl odpowiedziec na kazde ze zdan bo wiem ze to lubisz.
:* kiudaśny jestes.
Chlopaczek pisze:Czesto przez to wypaczasz sens calej wypowiedzi ale jak widac taki Twoj urok.
Tak lubię to robić, kręci mnie to bardzo. Jednak bardziej kręcą mnie sukcesy Juve.
Chlopaczek pisze:Jestes "cytatorem".
A Ty prowokatorem.
Chlopaczek pisze:Byc moze jakies wcielenie Djjuve?
Bolesne wspomnienia?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 20:01

PIWUS CHYBA WYŻEJ KOLEGA MA PROBLEM Z CZYTANIEM TWOICH WYPOWIEDZ :roll: NIE PRAWDASZ ??

Hunter Dzięki za info czyli w niedziele, prezentacja i super.

Gila sie żeni ?? No to najlepeszego na nowej drodze :!: Wybranke Jego juz gdzieś widziałem. Może zaraz Ci pokaże tylko poszukam jak znajde to tu dodam :wink: Zdjęcie chyba było u naszych informatorów :roll:

Chłopaczek widziesz sam a potem sie dziwią ....
:roll:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 lip 2005, 20:04

*_For_zaza_Milan_* pisze:hehe chyba najgrupszy atak ligi :p

:Hardokr:
Chlopaczek pisze:Tak przy okazji tylko jedno ostrzezenie za tego posta jest smieszne.
Smiszny to jest post zazy:
No Mały one na takich grubasków jak Edi nie wejdą on pokrzebuje mega numeru bo go w Brazyli inaczej tratkowali. Ale Ptak mu sykna karma i jest przy tuszy :p To prawda że tonajlepszy atak ligi ???

Nazywanie "grubaskiem" pilkarza jest rownoznacze z jego obrazniem, wiec "tak przy okazji" brak wp za ten post jest smieszny.

Dziekuje za info ;]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 20:09

Lakier znów masz kompleksy i tak Ci zależy na tym by choc troche popisać z fanami Grande Milanu. ?? Przypominam Ci temat AC Milan (Zbiorczy). Także nie pisz jak nie ma co pisać do tematu.

A jak napiszesz to mam nadzieje że ktos zareaguje. Chyba Piwus wyrażnie napisałe nie prawdasz ?

Hunter a nie wiesz jak się nazywa Jego wybranka ?? Może Alice Nera ?? Bo teraz juz nie wiem czy to Ona na 100% :roll:

Obrazek

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 lip 2005, 20:11

*_For_zaza_Milan_* pisze:PIWUS CHYBA WYŻEJ KOLEGA MA PROBLEM Z CZYTANIEM TWOICH WYPOWIEDZ Rolling Eyes NIE PRAWDASZ ??

Hunter Dzięki za info czyli w niedziele, prezentacja i super.

Gila sie żeni ?? No to najlepeszego na nowej drodze Exclamation Wybranke Jego juz gdzieś widziałem. Może zaraz Ci pokaże tylko poszukam jak znajde to tu dodam Wink Zdjęcie chyba było u naszych informatorów Rolling Eyes

Chłopaczek widziesz sam a potem sie dziwią ....

Lakier znów masz kompleksy i tak Ci zależy na tym by choc troche popisać z fanami Grande Milanu. ?? Przypominam Ci temat AC Milan (Zbiorczy). Także nie pisz jak nie ma co pisać do tematu.

A jak napiszesz to mam nadzieje że ktos zareaguje. Chyba Piwus wyrażnie napisałe nie prawdasz ?

Hunter a nie wiesz jak się nazywa Jego wybranka ?? Może Alice Nera ?? Bo teraz juz nie wiem czy to Ona na 100% Rolling Eyes

Ty co takiego napisales w tych dwoch postach? Cos na temat?

BTW: Obrazek Zdjecie waszego nowego boga, ze swoja dziewczyna, zwalcie sobie ;]
Ostatnio zmieniony 28 lip 2005, 20:17 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 20:14

Snipp_ pisze: Świetnie ironizujesz. Bosko. Famfastycznie.
Dziekuje bardzo.Milo jest byc docenianym.Widac sam potrafisz ironizowac.To mi sie podoba.
Snipp_ pisze:Oczywiście, że łatwiej. Skoro nie boisz się głównego przeciwinika na drodze do scudetto, nie boisz się mistrza, zwycięscy to coś z Tobą nie tak. Sam sobie odpowiedz co.
Wszystko ze mna w porzadku.Raczej zastanawialbym sie co ze mna nie w porzadku gdybym sie bal.Nie mam stanow lekowych kiedy mysle o Twoim zespole.Jestem swiadomy tego ze jestescie groznym przeciwnikiem jednak to nie ma nic wspolnego z lekiem.Przy okazji zwyciezcy pisze sie przez z.
Snipp_ pisze:Czytając Twoje słowa nieraz sie uśmiecham. Nie powiem, przyjemne to.
To moze powinienem brac za to od Ciebie pieniadze?Dlaczego mam Ci poprawiac darmowo samopoczucie?Ale niech juz strace.Schlebia mi to ze dzieki niektorym moim wypowiedziom Twoja egzystencja na tym padole lez jest bardziej radosna.
Snipp_ pisze:Kiedy osoby trzecie pomagały Juventusowi? Poproszę o przykłady, dowody.

Chocby z Roma i nie rozwijajmy tego tematu bo to tylko prowadzi do klotni.
Snipp_ pisze:Jestem pewny siebie, w końcu jestem kibicem. Jak widać Ty także wierzysz w swoja drużynę, ale to boisko zadecyduje.
Zgadza sie
Snipp_ pisze: :* kiudaśny jestes.
Nie spouchwalaj sie.
Snipp_ pisze:Tak lubię to robić, kręci mnie to bardzo. Jednak bardziej kręcą mnie sukcesy Juve.
Dla mnie jako kibica Milanu jaranie sie sukcesami Starej Damy podchodzi pod zboczenia.Powinienes to zrozumiec.

Snipp_ pisze: A Ty prowokatorem.
Znowu bledny wniosek.Jednak ponownie chcac nie chcac polechtales moje ego bo bycie prowokatorem (takim bez wyzwisk i obrazania) nie jest latwe.Onet placi niektorym za prowokowanie.Moze sie sprawdze.
Snipp_ pisze:Bolesne wspomnienia?
A tego przyznam sie nie rozumiem.Pewnie w domysle ma to byc jakas ukryta sugestia kto wie moze nawet obraza.Puszcze ja mimo uszu.

Pozdrawienia od poplecznika Czerwono-Czarnego Boga.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 20:36

Zdjecie waszego nowego boga, ze swoja dziewczyna, zwalcie sobie
Ładne masz problemy w życiu :!: współczuje. Ty chyba tak robisz jak Del Piero na ławce usiądzie tak robisz sobie hehe

Ej wejście tu nie piszcie nic dobra ?? bo i tak nitk z Nas nie traktuje Was napowaznie :lol: :roll:

Chłopaczek podaj mi link do tego sklepu rossonerich w wszystkim czym można o.k ?? Bo jak w niedziele prezentacje to juz może koszulki będą.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 lip 2005, 20:39

*_For_zaza_Milan_* pisze:Chłopaczek podaj mi link do tego sklepu rossonerich w wszystkim czym można o.k ?? Bo jak w niedziele prezentacje to juz może koszulki będą.

Takie sparwy sie na privie zalatwia :>

Moge sobie "tu" pisac do woli.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 20:41

Zaza o ten Ci chodzi: www.milanstore.biz ?

Do Lakiera odnosnie tego walenia - nie mierz wszystkich swoja miara.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”