Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 04 sie 2009, 11:46
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 04 sie 2009, 12:30
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 04 sie 2009, 13:02
Nie zaczęło być głośno , tylko było . Raz zdobyte zainteresowanie , utrzymywał dzięki takim szopkom i zasiadaniu w fotelu prezia Milanu. Mówię udany mariaż .MazurXIII pisze: W światowych mediach było o Berlu głośno jak wyzywał politycznych oponentów od zbolałych ch*** itp .
Ja mówię , że mariaż to był udany dla obu stron ale bardziej skorzystał na tym Milan .
???To wg ciebie o Berlusconim zaczęło być głośno od kiedy zaczął zajmować się polityką?
MożliweMazurXIII pisze: Stwierdził , mam tv , mam pisma , mam Milan . Co by tu jeszcze porobić , o już wiem założe partie . Kolejny wymysł znudzonego człowieka .
Berlu założył Forza Italia z jednego powodu - groziło mu więzienie,a zdobycie władzy to była jedyna droga by uniknąć sprawiedliwości...
Ciekawe , ale z racji odrzucenia przez Arsenal oferty Violi dla Eboue , będzie kolejny licytujący . Może nie być tak łatwo z jego zakupem .Nebula RN pisze:Milan złożył również ofertę za De Silvestriego - 4 mln E plus Oddo - jak dla mnie dobry pomysł.
Killerbean
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sie 2009, 13:04
Nebula RN pisze:Sam nie wiem co o tym myśleć, może jednak Silvio zrobi nam jakiś prezent.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 sie 2009, 13:11
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sie 2009, 13:22
co na to wskazuje ? coraz starszy skład ? niedoświadczony trener ? odchodzący piłkarze ? wiecznie młody Inzaghi ? Coraz mniej dbający o interesy klubu Silvio ? Człapiący po boisku Seedorf, czy Pirlo bez formy ?MazurXIII pisze:Może i wyglądamy obecnie na papierze słabiej niż Kanonierzy,ale w Milanie Hiszpan ma gwarancję,że w przeciągu 4-5 lat powalczy o LM,prawdopodobnie z pozytywnym skutkiem
Dlaczego nie ? w ostatnich latach Arsenal, pomimo masy kontuzji i młodego, niedoświadczonego składu dochodził do półfinału, był bliski półfinału przed 2 laty, ale sędzia kibicował Liverpoolowi. Dlaczego teraz, gdy ci młodzi dorastają nie ma szans na ugranie czegoś w LM ? Dlaczego mają mniejsze szanse od Milanu, który pozbył sięMazurXIII pisze:Z całym szacunkiem - w Arsenalu nie ma na to większych szans
Nikt nie chce grzać ławy, poza tym nie twierdzę, że odejdzie tam teraz. IMO wróci za ok 3 lata [no chyba, że Arsenal znów o nic nie powalczy, to wcześniej]. Cesc ma charakter i pewnie jak będzie chciał wrócić - będzie walczył o to miejsce. Iniesta poza tym miewa problemy ze zdrowiem, wiec Cesc swoje szanse miałby. Nie widzę takiej możliwości, by odszedł teraz do Milanu.MazurXIII pisze:Co do powrotu do Kataloni - czy uważasz,że Cesc chciałby grzać ławę (obecnie lepsi od niego są Xavi i Iniesta,nie wyobrażam sobie Fabregasa na klasycznym DMFie)?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 sie 2009, 13:31
historia,prześledź ostatnie 20 lat ACM z naciskiem na końcówkę lat 90 i początek XXI w - analogia z dzisiejszymi czasami nasuwa się sama + to,że ja kibicuję ACMco na to wskazuje ?
możesz mnie wyśmiać,ale to samo co wyżej tylko ACM zamień na Arsenal - co sezon wielkie palny z których gówno wychodzi,jeśli Arsenal nie dał rady z Piresem,Vieirą czy Henrym czyli swego czasu najlepszymi na swoich pozycjach na świecie to będzie mu trudno z np. takim Eduardo.Jedyny przykład mocarstwowej polityki Arsenalu to Arszawin...Dlaczego nie ?
prócz ostatniego mógłbym podać przykład Barcelony,zachowując pewne proporcje oczywiście...-trenera,
-najlepszego zawodnika,
- legendy, ktora poszła na emeryturę ?
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sie 2009, 13:41
to, że kiedyś udało się wygrać LM po osłabieniu drużyny [bo chyba o to chodziMazurXIII pisze:historia
Jakie wielkie plany ? Gdzieś słyszałeś, ze Wenger mówił iż Arsenal walczy o potrójną koronę ? Bo ja nie. Wszyscy są świadomi aktualnej siły Kanonierów, tyle tylko że jeśli tak osłabionej drużynie [nie ma już nikogo w składzie z tych niepokonanych], udaje się dojść do 1/2 finału LM, to dlaczego z wyżej wymienionym Arshavinem, zdrowymi Eduardo i Rosickiem miałoby się nie udać ? Ja w przeciwieństwie do ciebie nie piszę, że Arsenal gwarantuje triumf w LM. Mówie, że ma szansę na walkę o wysokie lokaty.MazurXIII pisze:możesz mnie wyśmiać,ale to samo co wyżej tylko ACM zamień na Arsenal - co sezon wielkie palny z których gówno wychodzi,jeśli Arsenal nie dał rady z Piresem,Vieirą czy Henrym czyli swego czasu najlepszymi na swoich pozycjach na świecie to będzie mu trudno z np. takim Eduardo.Jedyny przykład mocarstwowej polityki Arsenalu to Arszawin...
teraz wyśmieje jeśli pozwoliszMazurXIII pisze:prócz ostatniego mógłbym podać przykład Barcelony,zachowując pewne proporcje oczywiście...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 04 sie 2009, 13:44
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 sie 2009, 13:53
Eto'o w Interze. A Ibra w Barciefieldy pisze:Barca została z Eto'o
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 04 sie 2009, 13:54
Chodzi o poprzedni sezon.Mirek15 pisze:Eto'o w Interze. A Ibra w Barciefieldy pisze:Barca została z Eto'o![]()
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sie 2009, 13:58
Ja nie twierdzę, że Arsenal w najbliższych latach wygra więcej niż Milan. Gdzieś to wyczytał ? Mówię jedynie, że na chwilę obecną wyglądacie słabiej. Pozbyliście się najlepszego piłkarza, odszedł doświadczony trener. Oddaliście do Bordeaux piłkarza, który mógłby stanowić o waszej sile, podczas gdy nie ma Kaki. Maldini zakończył karierę. W drużynie zostali starzy piłkarze, którzy kiedyś byli wielcy, ale już nie są - Pirlo, Ronnie, Seedorf ... na ławce trenerskiej usiadł koleś, który chyba nigdy jako trener nie pracował. Nie wygląda to dobrze [podobnie zresztą jak w Arsenalu]. Dlatego uważam, że na chwilę obecną nie macie wielkich szans na wygranie w LM. I biorąc pod uwagę Arsenal i to wszystko o czym pisałem wyżej, uważam że to Kanonierzy mają większe szanse by POWALCZYĆ w LM o dobry wynik. Bo ja patrzę na poprzednie 2-3 lata, nie na ostatnie 20. Nie wspominam o finale LM, bo tych piłkarzy już w Arsenalu nie ma. Są ci, którzy ostatnio do 1/2 finału doszli i teraz mają szanse powtórzyć ten wynik. Milanu nie widzę w najbliższej edycji w 1/2 finału - sorry.Nebula RN pisze:Myśle, stawianie Arsenalu wyżej od Milanu do spore nadużycie, wręcz śmieszność. (...) Milan się osłabił, ale to klub z natury skazany na wygrywanie i szybko wróci na zasłużone miejsce. Jestem się z Tobą gotów założyć, że Milan w najbliższych 5 latach osiągnie więcej niż Arsenal, nie wspominając ostatnich 5, 10, 15 lat.
chodziło o poprzedni sezon, gdy Barca pozbyła się Ronniego i Rijkaarda, a mimo to miała znakomity sezon. Tylko, że w Barcie zostało mnóstwo znakomitych piłkarzy, w przeciwieństwie do obecnego Milanu. Dlatego to porównanie nie ma najmniejszego sensu.Eto'o w Interze. A Ibra w Barcie![]()
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 sie 2009, 14:05
Z Nestą,Gattuso,Falminim,Pato,Ronaldinho...pogłoski o śmierci są stanowczo przedwczesne...teraz wyśmieje jeśli pozwolisz
nawet jak zachowasz te proporcje to śmiesznie to wygląda. Barca została z Eto'o, Henrym, Puyolem, Messim, Toure, Alvesem, Valdesem, Abidalem, Xavim, Iniestą .... z kim został Milan ?
To samo mógłbym napisać o KanonierachKtoś widzi Milan w najbliższym sezonie z podwójną/potrójną koroną ?błagam was
ARSZAWINEM !!! http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629697,chyba,że Andrzejek jest emigrantem np. z USAArshavinem,
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sie 2009, 14:12
Puyol>NestaMazurXIII pisze:Z Nestą,Gattuso,Falminim,Pato,Ronaldinho...pogłoski o śmierci są stanowczo przedwczesne..
Tylko, że nikt nie powiedział, że Arsenal daje gwarancję zdobycia podwójnej, czy potrójnej korony. Mimo to, dwa lata temu Arsenal długo walczył o tytuł, z mnóstwem kontuzji i po odejściu ważnych zawodników, a do tego daleko zachodził w LM.MazurXIII pisze:To samo mógłbym napisać o Kanonierach
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 04 sie 2009, 14:13
Różnica jest rzeczywiście spora . Guardiola przepracował pewien czas z Barcą B , wiec miał rozeznanie i wprowadzał młodzież ze świetnym skutkiem ( Busquets ) czy też zaufał młodym ( za Mentorem napiszę PiquenbauerMazurXIII pisze: Eto'o w Interze. A Ibra w Barcie![]()
chodziło o poprzedni sezon, gdy Barca pozbyła się Ronniego i Rijkaarda, a mimo to miała znakomity sezon. Tylko, że w Barcie zostało mnóstwo znakomitych piłkarzy, w przeciwieństwie do obecnego Milanu. Dlatego to porównanie nie ma najmniejszego sensu.
Ja mogę napisać , z dużą dozą prawdopodobieństwa , że oba kluby przyszły sezon spiszą na straty .MazurXIII pisze: Ktoś widzi Milan w najbliższym sezonie z podwójną/potrójną koroną ?błagam was
To samo mógłbym napisać o Kanonierach
Killerbean
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio