Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 cze 2008, 12:48
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2008, 12:55
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 24 cze 2008, 13:34
Zapewne tak jest, ale nie wiadomo jakby sobie radził w innym otoczeniu reprezentacja to inna bajka. W 1994r. niejaki Oleg Salenko(Rosjanin) był królem strzelców mistrzostw świata w USA. I jakoś kariery nie zrobił. Poza tym drogi wg prasy od 15 mln trzeba rozmowę zaczynać. Pewnie trafi do Man City albo coś w tym stylu. Jeśli wogule bo i po co miał by gdzieś się ruszać. Dobrze zarabia, kibice go wielbią, Zenit będzie grał w LM.Mentor pisze:Poza tym pasowałby na obie strony ataku lepiej niż Iniesta
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2008, 13:46
Bez przesadygrzegorzfcb pisze:przydługi
A co sądzisz na temat Hlebagrzegorzfcb pisze:Kończąc ten przydługi post jestem na nie
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 24 cze 2008, 14:01
Ja Ci tylko Mentor napiszę, że Hleb jest coraz bliżej Barcelony. Nasri jest już w Londynie (chociaż nie do końca, ale myślę że to kwestia godzin), a dzisiaj słyszę o zainteresowaniu Silvą. Jeśli tak potoczą się sprawy Białorusin niebawem zawita na Camp Nou.Mentor pisze:A co sądzisz na temat Hleba
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2008, 14:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 cze 2008, 14:05
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 24 cze 2008, 14:07
Chodziło mi raczej o zawiłe uzasadnienie mojego "niet"Mentor pisze:Bez przesady
Uważam go za bardzo solidnego, europejskiej klasy piłkarza. Niby dobry technicznie, drybling ale z asystami chyba już gorzej, podobnie z bramkami. Nie jest lepszy od Iniesty na środku. Aczkolwiek byłbym za ... gdybyśmy zmieniali ustawienie i grali czwórka w pomocy.Mentor pisze:A co sądzisz na temat Hleba
To byłby dobry pomysłBerik pisze:Ja chce Lucho Gonzaleza
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2008, 14:10
O właśnie. Ja też bym nie marudził jakby Hleb został jednak na Emirates.fieldy pisze:Ja bym nie marudził jakby jednak został na Emirates.
Jakby to miało wyglądać? Messi jako mediapunto? Kto wtedy w środku? Rozpisz mi togrzegorzfcb pisze:Aczkolwiek byłbym za ... gdybyśmy zmieniali ustawienie i grali czwórka w pomocy.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 24 cze 2008, 14:11
Ja też niefieldy pisze:Ja bym nie marudził jakby jednak został na Emirates.
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 24 cze 2008, 14:20
Chwila moment nie rób ze mnie dziecka neoMentor pisze:Jakby to miało wyglądać? Messi jako mediapunto?
Nie rozpiszą , nie rozrysuję, drzewka nie wsadzęMentor pisze:Rozpisz mi to Razz
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2008, 15:02
Spokojna głowa. Niczego takiego nie miałem ani nie mam w planach. Po prostu jestem szalenie głodny dyskusjigrzegorzfcb pisze:Chwila moment nie rób ze mnie dziecka neo
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 24 cze 2008, 15:11
Spokojnie, tak łatwo go nie oddamyMentor pisze:W ataku Henry - Ade i Bojan z ławki
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2008, 15:19
Ja w żadnym razie, ale zrobił to PepHanni pisze:Czyli wnioskuję, że E2 już pogoniłeś?
Mylisz sięHanni pisze:Moim zdaniem Bojan to nie jest gracz który może być tak ważną postacią dla Barcelony w Champions League czy szlagierach Primera Division. Może się mylę, ale moim zdaniem on jeszcze musi się trochę nauczyć...
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 24 cze 2008, 15:20
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio