Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 06 sie 2009, 11:50
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 06 sie 2009, 11:53
My tego chcemy.Bo od tego jest środkowy wysunięty napastnik.Bramek nastrzela wam dużo, tego możecie być pewni
Od rozgrywania i podniecania dzieciaków ruletkami są inni w zespole Rossonerich.Ten facet ma być bardzo skuteczny.Ale jego technika [']
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 sie 2009, 12:10
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 06 sie 2009, 12:10
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 sie 2009, 12:15
Inzaghi...i gdyby temu graczowi było dane grac na '9' w np. takiej Barcelonie to byłby najskuteczniejszym strzelcem w historii...z resztą już jest w europejskich pucharach...podczas gdy u was taki Raul jest zapchajdziurą i gra tylko ze względu na nazwisko Pippo jeśli jest tylko zdrowy i w swojej normalnej dyspozycji ma u nas pewne miejsce na szpicy...z resztą np. takie 2 bramki w finale LM przeciw Liver mówią same za siebie...Insaghi
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 sie 2009, 12:16
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 sie 2009, 12:23
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 06 sie 2009, 12:24
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 sie 2009, 12:24
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 sie 2009, 13:50
A z nim co jest? Gra w ogóle? Bo kilka sparingów Milanu widziałem a jego nie miałem okazji nawet na oczy zobaczyć.di Gennaro
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 06 sie 2009, 15:03
Widzialbym to tak:(L)oczkerson pisze:Ja nie wiem co wy macie z tym 4:3:3
Kadra do tego systemu kompletnie nie pasuje, w kolejnych sparingach Milan też nim nie gra....
Dla mnie jasnym jest że Milan będzie grał 4:3:1:2 z Pato i Inzaghim lub Huntelaarem w ataku (dalsza rezerwa to Borriello) i Ronaldinho dla którego zmiennikiem będzie Seedorf w ofensywnej pomocy.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 sie 2009, 15:34
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 sie 2009, 17:17
ale ma zajebiste statystyki co nie Brylancikbrylancik pisze:Miałem na myśli raczej technikę użytkową. Ten gość nie potrafi nawet dobrze przyjąć piłki.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 sie 2009, 17:57
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 sie 2009, 20:02
Od tego też jest napastnik - jak taki Sheva za najlepszych lat. Inzaghi to typowy snajper, sęp, który czeka na piłki. Taka nomenklatura przyjęła się już od dawna.a jako,że napastnik to jest od strzelania bramek,a nie np. rozgrywania, podawania etc. to...
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio