Przydał by sie jeszcze Ten obronca z anderlechtu Kompany ale z nim to chyba nici
Post Wyświetl pojedynczy post autor: >ARTES< » 04 lip 2005, 21:29
>ARTES<
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 04 lip 2005, 22:33
No nie sądze że MU kupi Essiena po tym jak Lyon odrzucił ofertę Chelsea która dawała bodajże 38 mln.>ARTES< pisze:Co sie dzieje z essienem? ma ktos jakies nowe informacje? nadal lyon sie opiera? on musi przejsc do MU Po pierwsze jest młody a to w dzisiejszym futbolu duzo znaczy i ma talen jak nie wiem co!
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 lip 2005, 23:12
Co ty czlowieku mówisz o jaka sprzedarz piłkarzy???? On nic takiego nie powiedzial chociaż z niego kawał h.... Powiedział że da wolna ręke SAF w transferach. Nie wymyslaj tylko zanim coś napiszesz zastanów się dwa razy. A Essien może jeszcze trafi na Old Trafford bo Glazer chce poprwaic humory kibiców i SAF-aJuv pisze:No nie sądze że MU kupi Essiena po tym jak Lyon odrzucił ofertę Chelsea która dawała bodajże 38 mln.>ARTES< pisze:Co sie dzieje z essienem? ma ktos jakies nowe informacje? nadal lyon sie opiera? on musi przejsc do MU Po pierwsze jest młody a to w dzisiejszym futbolu duzo znaczy i ma talen jak nie wiem co!
Glazer mówił o sprzedaży zawodników a nie szastaniu pieniędzmi na nowe transfery
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 23:28
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 lip 2005, 23:38
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 04 lip 2005, 23:44
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 04 lip 2005, 23:45
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 23:47
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 lip 2005, 23:54
Ja tego dokladnie nie pamiętam ale tam byla troche inna sytuacja. Chelsea byla na skraju bankructwa i romek ją uratował swoimi rublami i dolarami. MU nic nie groziło świetnie sobie radziliśmy a teraz to niewaiadmo jak bedzie.Anka pisze:Zgodzę się z przedmówcą - Glazer nie jest zbyt 'lubiany' wśród kibiców Manchesteru United, i najprawdopodobniej będzie miała miejsce bardzo podobna sytuacja, jaka miała miejsce kilka lat temu, w Chelsea: miliarder nienawidzony przez fanów klubu kupuje najlepszych w Europie, którzy są bardzo perspektywistycznymi graczami... Tym samym wkupuje się w łaski fanów.Najprawdopodobniej Glazer weźmie za wzór Romana Abramovicha: gościa fani Chelsea nienawidzili, też robili transparenty 'Chelsea is not for sale', a teraz go kochają...
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 23:56
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 05 lip 2005, 0:01
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 05 lip 2005, 0:04
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 lip 2005, 0:09
Ależ oczywiście. Piszą tamtego posta nie miałam na myśli tego, że kiedy Glazer sprowadzi na Old Trafford jakiegoś wielkiego gracza to nagle fani załóżmy Liverpoolu staną się kibicami MU.beckhs pisze:No wlasnie Glazer to jedna wielka niewiadoma. Moze uczynic z MU wspanialy klub (nie chodzi mi o taki jak Chelsea !!!!) lub moze doprowadzic do upadku.
Zauwaz Ania ze Chelsea zyskala sobie 80% kibicow po tym jak kupil ja ROmek, a MU zawsze mialo wiernych kibicow i przejecie klubu przez Glazera niczego nie zmieni !!!
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 05 lip 2005, 0:14
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 05 lip 2005, 0:14
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio