Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » wczoraj, 16:25
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » wczoraj, 17:24
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 18:41
Dostali ogromne kontrakty za dzieciaka, wydawało im się, że mieli świat u swoich stóp, zarobili kupę hajsu i po prostu im się już nie chce. Teraz tylko odcinają kupony bez większego wysiłku i presji.Zygmunt-1 pisze: ↑wczoraj, 17:24Ostatnio w temacie greckim zaktualizowałem informacje odnośnie Martiala. Bez klubu. Teraz widzę, że podobnie ma się sytuacja ze Sterlingiem, który krótko pograł w Feyenoordzie, a ostatnio był łączony z Brazylią. Goście nie tak bardzo po trzydziestce i raczej już bez wielkich perspektyw. Bez klubu jest też Sancho, kilka lat młodszy od wspomnianych kolegów. Dele Alli lubi to.
Depay też rozstał się z Corinthians, ale tylko na chwilę, bo podpisał nowy kontrakt. Dziwne to kariery.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » wczoraj, 20:40
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » wczoraj, 20:46
fakt, ale w zdecydowanej wiekszosci kadr najlepszy strzelec w historii gra wspolczesnie albo dopiero co przestal. powody wszyscy znamy. a kto mial okazje ogladac van persiego, van nistelrooya czy bergkampa dobrze wie, ze depay nigdy nie mial do nich podjazduZygmunt-1 pisze: ↑wczoraj, 20:40Mnie zawsze zaskakuje, że Depay jest najlepszym strzelcem w historii reprezentacji Holandii. Gość, który robił furorę tylko w PSV i Lyonie, a w wieku trzydziestu lat poszedł grać do Brazylii. A przecież przez drużynę Oranje przewinęło się multum lepszych piłkarzy, w tym kilku kultowych.
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » wczoraj, 22:01
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » wczoraj, 23:00
Dobrze, że ktoś chce oglądać Coventry
Sh00t

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » wczoraj, 23:41
ale na czym polega problem? Że należy im zabrać, bo mają za dużo? No w tej lidze się generuje takie pieniądze, że sobie mogą wydać parędziesiąt milionów i nie zbankrutują. To raczej problem innych lig, że takiej kasy nie potrafią przyciągnąć. Przecież to naturalne, że jak ktoś ma kasę, to ją wydaje, a nie bieduje w geście solidarności, bo grające na rozpadających się skansenach włoskie kluby nie mogą sobie na to pozwolić. Oczywiście byłoby fajniej, jakby inne ligi dorównać do Anglii i w ogóle nie było takich dysproporcji, bo np. puchary byłyby ciekawsze bez pojedynczych wystrzałów jak Bodo, ale właśnie z regularnie pojawiającymi się nowymi ekipami mogącymi rywalizować z tymi wszystkimi Realami, ale to nie wina Premier League, że ludzie tam jest kasa, jest zainteresowanie, jest dobrze opakowany produkt i oglądalność na całym świecie lol
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » dzisiaj, 0:01
Ok, to oglądaj sobie superligę. Ja nie mogę się doczekać aż odpalę sobie tego biedaka Serie A.
Sh00t
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 48 min temu
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 10 min temu
Aaaaa, no tak. Bo Włosi jak mieli, to nie wydawali masowo i nie bili rekordów
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 4 min temu
ale oglądaj sobie, ja mam wywalone, co kto lubi. Śmieszą mnie tylko pretensje do angielskich klubów, że mają kasę i ją wydają;]
ale włoskie kluby nie podnoszą oczekiwań finansowych, gdy zgłasza się jakiś angielski klub? Nie wpływają tak na zawyżanie cen?
piotrcies
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio