Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 cze 2005, 23:48
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 lip 2005, 0:04
No na pewno kibice Lazio byli zachwyceni miejsem w lidzeLAZIO pisze:eheh nie dziwne jak na del alpi nic sie nie dzieje byli by zachwyceni na odrze włodzislawBienias pisze:Grono kibocow jest male ale jedno z najlepszych w europie. W koncu fani Juve byli pod wrazeniem atmosfery na zylecie
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 01 lip 2005, 21:29
nowok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 lip 2005, 1:59
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: trezegol17 » 02 lip 2005, 7:54
trezegol17
The Game
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 lip 2005, 10:16
Kto wyrasta ten wyrastanowok pisze:hehe widze ze moj temat sie troche rozwija .... Obserwator trafnie stwierdzil ze z fascynacji zagranicznymi klubami sie wyrasta ... wiadomo ze wszystko co wielkie i wspaniale przyciąga dzieciale wkoncu trzeba dorosnąc a nie bujac w obłokach i wyobrazac sobie ze jestesmy fanami klubu oddalonego o 1000 km !!!! i napisze jeszcze ze dopingowanie ukochanego klubu w ojczystym jezyku przynosi mi taką satysfakcje jakiej napewno nie doswiadczyłbym rycząc jakies durne szwabskie przyspiewki !
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 02 lip 2005, 10:24
Co ty za glupoty gadasznowok pisze:hehe widze ze moj temat sie troche rozwija .... Obserwator trafnie stwierdzil ze z fascynacji zagranicznymi klubami sie wyrasta ... wiadomo ze wszystko co wielkie i wspaniale przyciąga dzieciale wkoncu trzeba dorosnąc a nie bujac w obłokach i wyobrazac sobie ze jestesmy fanami klubu oddalonego o 1000 km !!!! i napisze jeszcze ze dopingowanie ukochanego klubu w ojczystym jezyku przynosi mi taką satysfakcje jakiej napewno nie doswiadczyłbym rycząc jakies durne szwabskie przyspiewki !
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milka7 » 07 lip 2005, 13:16
Milka7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 29 lip 2005, 22:54
mimek pisze:nowok napisał:
hehe widze ze moj temat sie troche rozwija .... Obserwator trafnie stwierdzil ze z fascynacji zagranicznymi klubami sie wyrasta ... wiadomo ze wszystko co wielkie i wspaniale przyciąga dzieci ale wkoncu trzeba dorosnąc a nie bujac w obłokach i wyobrazac sobie ze jestesmy fanami klubu oddalonego o 1000 km !!!! i napisze jeszcze ze dopingowanie ukochanego klubu w ojczystym jezyku przynosi mi taką satysfakcje jakiej napewno nie doswiadczyłbym rycząc jakies durne szwabskie przyspiewki !
Co ty za glupoty gadasz Kto ci dal prawo zeby nas oceniac Widac ze nigdy nie byles prawdziwym fanem zadnej zagranicznej druzyny, bo z tego sie nie wyrasta. Jestem fanem Feyenoordu od dawna i zawsze im kibicowalem wtedy jak wygrywali Puchar Uefa i wtedy jak przegrywali z druzynami broniacymi sie przed spadkiem. Prawdziwi fani nigdy z tego niewyrosna!!! Dla mnie to nie ma wiekszej roznicy gdzie moj klub jest polozony, jak juz bede pracowal to zarobie na bilet i pojade do Rotterdamu na mecz
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 29 lip 2005, 23:01
bardzo madra wypowiedz , chcialbym wiedziec ile ten "pan" ma lat ? mam nadzieje ze jeszcze niewiele bo takie glupoty to tylko ktos mlody moze powiedziec .. no a jak jestes juz starszym osobnikiem to zal mi ciebie bo juz nie zmadrzejesz ... a przydaloby ci sie.nowok pisze:hehe widze ze moj temat sie troche rozwija .... Obserwator trafnie stwierdzil ze z fascynacji zagranicznymi klubami sie wyrasta ... wiadomo ze wszystko co wielkie i wspaniale przyciąga dzieciale wkoncu trzeba dorosnąc a nie bujac w obłokach i wyobrazac sobie ze jestesmy fanami klubu oddalonego o 1000 km !!!! i napisze jeszcze ze dopingowanie ukochanego klubu w ojczystym jezyku przynosi mi taką satysfakcje jakiej napewno nie doswiadczyłbym rycząc jakies durne szwabskie przyspiewki !
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 29 lip 2005, 23:09
rebuzz pisze:nie bede przytaczal tutaj argumentow za i przeciw , wystarczy jak widze na jakim poziomie odbywa sie dyskusja ( chocby przez tego usera ) to mi sie odechciewa jakichkolwiek dyskusji....
pozdro
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2005, 23:13
Dużo więcej niż wielu kibiców którzy dwa razy w tygodniu oglądają swoje ukochane drużyny na żywo w akcji w polskiej lidze. Ile bym poświęcił? Trudno to sprecyzować - marzenia są bezcenne.frik23 pisze:Ile poswiecilbys by obejrzec mecz swojej druzyny na zywo na ich stadionie?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 29 lip 2005, 23:14
no ja juz pare razy bylem , teoretycznie poswiecam caly weekend i troszke oszczednoscifrik23 pisze:
Ile poswiecilbys by obejrzec mecz swojej druzyny na zywo na ich stadionie?
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 29 lip 2005, 23:21
W mordę. Ja bym nawet o tym żartem nie wspominał. A czy dyskusja była płytka, to wypowiedz się po przejrzeniu wszystkich stronrebuzz pisze:no i moze troszke zdrowia bo jednak trzeba glosno spiewac
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio