probowales??dalo cos,a rozumiesz pojecie ironii genialny STUDENCIE????genius pisze:Poziom na tym forum naprawdę jest taki niski? Żarty użytkownika sci tudzież Kaki, Diamena i innych stoją na bardzo wysokim poziomie.
sci pisze: nie popuscilem,mnie sie nie zdaza w przeciwienstwie do ciebieco jest nie tak z moja ortografia??brak ogonkow??to raczej lenistwogenius pisze:Doje... Dosrałeś mi. Zażyłeś mnie. Poziom twoich wypowiedzi jest tak samo wysoki, jak poziom twej ortografii.
sci pisze:na grillu synu na grillu usmaz a nie na patelnipieprznalem sie,nie pomoglogenius pisze:Nieważne. Pieprznij się w łeb byle czym, tobie już nic nie pomoże
sci pisze: no napewno kiedy ty podasz swoje sposobypojal dzieki mistrzugenius pisze:Wybacz mi! Masz rację, nie wyraziłem się zbyt jasno. Wersja dla twojej osoby: Kiedy to nastąpi? (tłumacz "Kiedy zaczniesz myśleć?"). Czy twój geniusz już to pojął?sci pisze: no czekamy,czekamy.popytaj kolezanek to ci moze podpowiedzabocian mnie przynioslgenius pisze:Popytaj rodziców. Może ci wyjawią, że twój poród odbył się wśród kapust?
Co do skutecznych metod podrywania: każda metoda podrywania jest dobra!
Musisz spełnić 3 podstawowe warunki, aby wpaść w oko jakiejś ładnej tudzież mądrej dziewczynie.
Przede wszystkim higiena. Łatwo z tm przesadzić. Przed każdą randką umyj się i leciutko spryskaj. Nie rób z siebie perfumerii, jak ma alergię to przegrałeś, jak jest dziewczyną godną zainteresowania to również przegrałeś. Chłopie: prysznic, antyperspirant (coś w tym stylu) i leciutki zapach ciągnący się za tobą. Aha: zawsze umyte włosy i czyste, obcięte paznokcie!
Po drugie: pewność siebie i bycie sobą. Jeżeli nie jestes typem "maczo" to nie udawaj takiego. Jest to dobre na pierwszych kilka randek, nie na związek dłuższej mety. Choć jeżeli chodzi tylko o szybki numerek i interesuje cię dziewczyna, która leci na "maczo" to polecam jak najbardziej. Jednak po pewnym czasie najzwyczajniej w świecie będziesz chciał się ustabilizować, więc najlepiej być sobą. Jesteś ostatnią ofermą, niieśmiałym mamisynkiem? To nic nie szkodzi, bądź sobą, ktaś się w tobie zakocha. Zresztą kogo wybierze dziewczyna: łagodnego baranka, czy rozwydrzonego lwa? Myślę, że to pierwsze. Najlepiej jak jesteś osobą pewną siebie, znającą wiele dziewcząt. Wtedy stajesz się łakomym kąskiem. Dziewczyna chce być z chłopakiem, który podoba się innym, chce się chełpić swym mężczyzną
Po trzecie: poczucie humoru i dobre wychowanie. Nie chce mi się już tego tłumaczyć. Nie bądź sztywniakiem, żartuj. Zaczynając od niewinnych żarcików a kończąc na swawolnych dowcipach. Dobre wychowanie: dziewczynę zawsze puszczaj pierwszą, broń przed obelgami itp.
Około trzeciej randki kup jej różę - efekt będzie zdumiewającySpróbujcie
Nie wpadaj w depresję, nie musisz pisać tak jak ja