Z całej tej gali, najciekawszy zdecydowanie pojedynek tych dwóch babek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 maja 2010, 11:08
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 22 maja 2010, 11:10
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 maja 2010, 13:48
Nie wiem idioto po co zachęcasz mnie do dyskusji skoro wiesz, że w żadnym stopniu cię nie szanuję i Twoje zdanie mnie nie obchodzi.Etus2 pisze:i to tyle na temat tego co Jarzinho chciał udowodnić , nadal twierdzisz "czego to brakuje Pudzianowi co ma Lesnar?"Silva nie dał mu szans , nie chciałbym zobaczyć co zrobiłby z nim Frank albo Randy
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 29 maja 2010, 21:26
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 maja 2010, 21:56
Ja pierdole, chłopie albo napiszesz, jakąś odpowiedź o sensownej zawartości albo w żaden sposób się do mojej osoby nie odnoś. Co za idiota. Technikę to ma nawet Batista w WWE, a Lesnara w WWE oglądałem jak tobie rodzice na komunie internet zakładali. Tyle potrafiłeś wymyślić, technikę czego czołgu czy beczki zepchniętej ze stoku.Etus2 pisze:ma technike m.in ale widzę zgrywasz cwaniaka co pierwszą galę obejrzał podczas walki Najmana z Pudzianem no cóż bywa , czekaj aż Pudzian zostanie mistrzem , powodzeniai bez wycieczek osobistych proszę
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 29 maja 2010, 22:17
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 29 maja 2010, 22:36
Jarzinho pisze:Technikę to ma nawet Batista w WWE
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 29 maja 2010, 22:45
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 maja 2010, 8:52
Czy ja coś przeoczyłem, czy kolejny raz do jakiś moich słów dopisałeś sobie teorię.Etus2 pisze:pudzian ma technike? hehe to że ktoś wyprowadza ciosy nie znaczy że ma technike, technike wypracowuje się latami treningu a pudzian jedynie przerzucał żelastwo na siłowni bo te jego 10lat karate to chyba nie wchodzi z nim do ringu.
Praktycznie odbicie Lesnara, duży gość biega po ringu jakby mu góra mięśni przeszkadzała. Nie dziwię się, ze chce spróbować sił w MMA bo już pisałem Lesnar to totalne drewno, który nie ma nic wspólnego z mieszanymi sztukami walki. Dwa wielkie kloce będą się napierdzielać.MazurXIII pisze:Gość,który pierdoli finishera w co drugiej swojej walce,uznawany jest za największe drewno w federacji (pomijając Khaliego) i technika?![]()
![]()
Gdzie on,a np. Bryan Danielson?Albo większość Indy?
Ale fakt,Pudzian to jeszcze większe drewno niż Dave.BTW - Ba(u)tista bierze przykład z Lesnara i chce spróbować sił w MMA jakby ktoś nie wiedział
prrrrrrrrrrrrrr napisałeś coś co odnosi się do mojej opinii czy dalej piszesz jakbyś był w amoku. Jaką technikę posiada Lesnar, w którym elemencie Pudzian jest tak daleko za nim. O wytrzymałości i kondycji już pisałem.Etus2 pisze:wymieniles kilka nazwisk i udajesz znawce no na prawde godne politowania ale coz , widze zamianiasz sie w klona rkoemana , zjadles wszystkie rozumy. szkoda słów
aha Lesnar w WWE , to chyba te gale ogladales a nie Pride bo piszesz takie głupoty że chyba za dużo tego wrestlingunie wiem co ma jego postawa w udawanych zapasach do prawdziwej walki w klatce.
żeby nie było nie jestem fanem Brocka ale pokazuje on że zawodnicy tacy jak Mir(czarny pas BJJ) nie mają zbytnio szans z kimś kto opanował podstawy walki w stójce i do tego jest piekielnie silny.co obecnie jest poza zasięgiem jakieś 99% ciężkich w MMA , może Overeem i Fjodor mogli by się z nim mierzyć jak równy z równym z czego ten drugi byłby faworytem jedynie.ale niestety obaj walczą w marnym StrikeForce
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 30 maja 2010, 13:19
To może ja Ci zadam pytanie. W czym Pudzian dorównuje Brockowi? Jedyne co mi przychodzi do głowy to siła, której nie potrafi kompletnie przełożyć na walkę, a i po odłożeniu koksów nie do końca wiadomo jak to wygląda.Jarzinho pisze: prrrrrrrrrrrrrr napisałeś coś co odnosi się do mojej opinii czy dalej piszesz jakbyś był w amoku. Jaką technikę posiada Lesnar, w którym elemencie Pudzian jest tak daleko za nim. O wytrzymałości i kondycji już pisałem.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 30 maja 2010, 13:57
Jaką technikę posiada Lesnar, w którym elemencie Pudzian jest tak daleko za nim
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 30 maja 2010, 22:48
Pewne i zdecydowane zwycięstwo Evansa. Rampage poza momentem w 3 rundzie nie miał za wiele do powiedzenia.Etus2 pisze:
dziś UFC114 i długo oczekiwana walka Rampage-Suga , szykuje się dobra gala bo chłopaki mają niezałatwione sprawy między sobą i nie są to raczej działania pod publiczke (obydwaj byli trenerami w TUF 10)
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 31 maja 2010, 0:26
Etus2
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 31 maja 2010, 13:32
Etus2
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio