Sylwester bez Andrzeja Dudy - Strona 8

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 gru 2006, 22:04

Jeszcze się nie zdecydowałem gdzie pójde, mam kilka mniej lub bardziej konkretnych propozycji
w zeszłym roku robiłem sylwestra u siebie (odradzam wszytkim :P ), moja chata ledwo to przetrzymała, więc w tym roku wybywam rozwalać dom kogoś innego :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 gru 2006, 22:48

Ja jak co roku, imprezuje w domku, pewnie ktoś wpadnie, pewnie coś przyniesie - pewnie się będe dobrze bawił, może znów bedą dymy jak przed rokiem :lol: kiedy jakis pajac chciał mi szybe w oknie wybić :D

Trzeba zacząć oszczędzać, bo ten czas tak szybko leci, że nawet się człowiek nie zorientuje i .... a nie chce zostać bez wódki na sylwestra, bo nie wypada :lol:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 gru 2006, 10:54

U mnie już wszystko jasne- na Sylwestra wybieram się do Łodzi. Wraz z paroma znajomymi wbijamy się na imprezę do gościa, którego jeszcze na oczy nie widziałem :lol: Z resztą większość osób z którymi idę ma podobnie. Ale co tam, liczę na udaną zabawę i pozytywne wkroczenie w Nowy Rok :wink:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 24 gru 2006, 11:38

Ja mam propozyjcję całkiem ciekawą - wbicie się na sylwka do kumpla ze studiów, ale jest jeden problem, a mianowicie 30 złotowa składka. To czy ten plan wypali będzie zależeć tylko i wyłącznie od tego czy uda mi się w najbliższych dniach uzbierać taką kasę, bo przez te całe Święta jestem kompletnie spłukany. Jeśli ktoś ma forsy w nadmiarze to przez PW mogę przesłać numer konta.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 gru 2006, 11:53

Pisakk pisze:Jeśli ktoś ma forsy w nadmiarze to przez PW mogę przesłać numer konta.
Mogę ci pozyczyc, jezeli mnie do fan clubu clonera zapiszesz. Od razu mowi ze chce ta zajefajna czapke!

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 24 gru 2006, 12:07

Pisakk pisze:Jeśli ktoś ma forsy w nadmiarze to przez PW mogę przesłać numer konta.

Mozemy zrobic zrzutke na rzecz fundacji "Podaruj Pisakk'owi Slonce" :D

30 zl to nie duzo, ja place znajomej 50 zl ale mam w cenie wodke, piwo, szampana i jakies przekaski wiec w sumie dobry interes choc oczywiscie wezme jeszcze cos ze soba bo tak z pustyki rekami przychodzic to jakos glupio :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 gru 2006, 12:09

50 zeta za wszystko ? z wódką, szampanem i zakaskami ? podasz adres ?
czy wódka będzie ograniczona ? :roll:

oczywiście podpisuje się pod tym co Martinho napisał - też chce do fan clubu :jupi:

RóżA pisze:Wraz z paroma znajomymi wbijamy się na imprezę do gościa, którego jeszcze na oczy nie widziałem
to nie pij za dużo, bądź grzeczny etc, etc cobyś wstydu nie przyniósł w nowym towarzystwie.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 gru 2006, 12:13

fieldy pisze:to nie pij za dużo, bądź grzeczny etc, etc cobyś wstydu nie przyniósł w nowym towarzystwie.

Coś czuję że trudno będzie się powstrzymać. W końcu taka noc zdarza się tylko raz do roku :wink: Poza tym jestem już przyzwyczajony do domówek u osób których nie znam. Kilka razy nawet byłem na nie wiadomo czyjej osiemnastce :lol:

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 24 gru 2006, 12:14

fieldy pisze:50 zeta za wszystko ? z wódką, szampanem i zakaskami ? podasz adres ?
czy wódka będzie ograniczona ?

Wszystko ma byc tak wyliczone, zeby na glowe bylo pol litra, ale nalezy wziac pod uwage, to ze bedzie tam sporo dziewczyn, ktore wiadomo, ze az tyle nie wypija wiec praktycznie mozna pic poki sie padnie :lol:
fieldy pisze:to nie pij za dużo, bądź grzeczny etc, etc cobyś wstydu nie przyniósł w nowym towarzystwie.

Ja w zeszlym roku ladnie narozrabialem, zapomnialem ze okna sie otwieraja do wewnatrz i zrzucilem doniczke, przez co w tamtym miejscu ejstem juz spalony :lol:

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 24 gru 2006, 14:07

Ja tam ide na Sale z dzieuChą ;] 280od pary ojbedzie sie dzialo byle sie tylko film niezerwał :)

Wesołych Świąt Wszystkim!!

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 gru 2006, 14:53

Tigertm pisze: 280od pary
gratuluje swietnego pomyslu, co facet nie zrobi zeby laske zadowolic :? ja ze swoja ide na domowke i wcale mnie ani jej nie ciagnie na jakies bale sylwestrowe za ktore trzeba bulic 3 cyfrowee sumy

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 gru 2006, 14:57

Martinho ale czy to musi zależeć od laski? Każdy lubi bawić się na swój sposób- Ty wolisz domówki a Tiger może woli bawić się bardziej kameralnie :wink:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 gru 2006, 14:59

RóżA pisze:Martinho ale czy to musi zależeć od laski? Każdy lubi bawić się na swój sposób- Ty wolisz domówki a Tiger może woli bawić się bardziej kameralnie
Nie chodzi mi o sposob zabawy tylko o roznice w cenach... Czy nie lepiej zaoszczedzic te pare stow i isc na np zabawe domowa wsrod grona znajomych, anizeli wybulic 280 i isc na bal sylwestrowy gdzie minimum 50% ludzi jest obcych?

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 24 gru 2006, 15:00

Martinho pisze:
Tigertm pisze: 280od pary
gratuluje swietnego pomyslu, co facet nie zrobi zeby laske zadowolic :? ja ze swoja ide na domowke i wcale mnie ani jej nie ciagnie na jakies bale sylwestrowe za ktore trzeba bulic 3 cyfrowee sumy
nie pomyslales ze moze Tigertm tez ma ochote na ten bal? kazdy spedza sylwka tak jak chce. ja np. tez bede bawic sie na domowce, bo mnie na wielkie imprezy nie ciagnie ale ani ty ani ja nie mamy podstaw do krytyki bali za ponad 200 zl. to i tak tanio w mojej okolicy imprezy maja jeszcze bardziej astronomiczne ceny. :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 24 gru 2006, 15:02

Martinho pisze:Nie chodzi mi o sposob zabawy tylko o roznice w cenach... Czy nie lepiej zaoszczedzic te pare stow i isc na np zabawe domowa wsrod grona znajomych, anizeli wybulic 280 i isc na bal sylwestrowy gdzie minimum 50% ludzi jest obcych?

Jeżeli znajdziesz jakąkolwiek domówkę choć w najmniejszym stopniu przypominającą taki bal za 300 zł to tylko pozazdrościć :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”