Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 11 cze 2006, 13:47
macko001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 cze 2006, 13:48
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 cze 2006, 14:05
Ekwador czarował boisko no i zaczarowałSero pisze:WKS jeszcze zaczaruje na tych mistrzostwach
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 cze 2006, 16:00
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 cze 2006, 17:03
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 cze 2006, 17:05
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 cze 2006, 17:08
to samo chciałem napisać, ale skoro już wspomniałeśczeher pisze:Wszyscy zachwycaja sie Robbenem - co w sumie jest uzasadnione ale mnie ten koles wkurza i to bardzo gra niesamowicie indywidualnie,
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 11 cze 2006, 17:09
Racja, bardzo go lubie ale dzisiaj mnie wkurzalczeher pisze:Wszyscy zachwycaja sie Robbenem - co w sumie jest uzasadnione ale mnie ten koles wkurza i to bardzo gra niesamowicie indywidualnie, nie patrze czy dobrze jest ustawiony gdzies jego kompan z druzyny tylko idzie na przeboj sam nie patrzac czy jest tam 4 rywali czy 3,
Gdyby zaczal dostrzegac kolegow z druzyny bylby napewno pilkarzem kompletnym
$canda(L)ous

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 cze 2006, 17:35
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 cze 2006, 17:38
Lukaz pisze:i jak zawsze świetny MvB
Polecam obejrzenie powtórki meczu kiedy tylko będzie. O ile Mark od pewnego czasu nie zachwycał to dzisiaj zagrał dobrze.Messi E2 Ronaldinho pisze:ale dzisiaj słabo zagral i MvB
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 11 cze 2006, 17:41
Mark mial dobra pierwsza polowe, potm troche jak by ze tak powiem opadl z sil ale moim zdaniem mecz w jego wykonaniu dobryNiggaz pisze:Polecam obejrzenie powtórki meczu kiedy tylko będzie. O ile Mark od pewnego czasu nie zachwycał to dzisiaj zagrał dobrze.
$canda(L)ous
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 cze 2006, 19:09
Nie wiem czym cie tak naprawde zachwycil dzisjiaj MarkNiggaz pisze:Polecam obejrzenie powtórki meczu kiedy tylko będzie. O ile Mark od pewnego czasu nie zachwycał to dzisiaj zagrał dobrze.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 11 cze 2006, 19:13
Slabo to gral Sneijder. Bommel mial chyba z 7 czy 8 krosow do nozki Robbena. Pare naprawde ciekawych zagran w srodku boiska. Van Bommel sie naprawde dzis wyroznial.Szkoda, ze tak w Barcelonie na co dzien nie gralMessi E2 Ronaldinho pisze:Dla mnie zagral tak jak cała dzisiaj pomoc Oranje slabo, fakt mial kilka dobrych przechwytow ale byl za malo kreatywny.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 cze 2006, 20:08
Jak obejrzysz mecz to się dowiesz. Chociaż z drugiej strony nigdzie nie napisałem, że mnie zachwycił, ale już nie będę się czepiał szczegółów.Messi E2 Ronaldinho pisze:Nie wiem czym cie tak naprawde zachwycil dzisjiaj Mark
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 12 cze 2006, 1:58
Tez sie po nim wiecej spodziewalem, mial jedno takie zagranie juz nie pamietam dokladnie z ktorej minuty co mnie poprostu rozsmieszyloBerik pisze:Slabo to gral Sneijder.
$canda(L)ous
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio