Król Strzelców La Liga - Strona 8

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Kto Twoim zdaniem będzie najlepszym strzelcem sezonu 2008/2009 w La Liga?

Samuel Eto'o
25
39%
Ruud van Nistelrooy
10
16%
David Villa
10
16%
Frederic Kanoute
0
Brak głosów
Luis Fabiano
1
2%
Diego Forlan
6
9%
Sergio Aguero
4
6%
Raul Tamudo
3
5%
Raul
3
5%
ktoś inny
2
3%
Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 lip 2007, 11:16

Ludi postawie Ci skrzynkę browarów jeżeli Messi zostanie królem strzelców i będzie miał więcej goli na koncie niż Eto'o :)

A to że jest najlepszym napastnikiem w Primera Division to już wszyscy wiedzą :D teraz czas być najlepszym na świecie :P

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 lip 2007, 14:29

Ja stawiam oczywiście na Thierry'ego :P . Chyba nie muszę tutaj mówić, że predyspozycje do strzelania bardzo dużej liczby bramek ma, jedyne co mu może w tym przeszkodzić to adaptacja w nowym otoczeniu i kontuzje... ale ja w niego wierzę, jak zwykle zresztą :wink: .

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 lip 2007, 14:54

Henry predyspozycje na pichichi jednak największym jego problemem może być osoba Eto'o który jak zwykle będzie się starał strzelać jak najwięcej bramek. Henry też może nie mieć od razu miejsca w składzie sam Ryjek jakoby zasugerował że Henry początek sezonu rozpocznie na ławce więc kilka kolejek mu odpadnie. Zdecydowanie większe szanse daje Sammiemu niż Henrykowi.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 lip 2007, 18:06

Osobiscie postawiłem na Forlana... Diego pokazał, że potrafi strzelać bramki juz w Villarrealu, teraz bedzie grał chyba w jeszcze lepszej ekipie, pojwaili sie tam zawodnicy, ktorzy potrafia dobrze podawac(min. prostopadłe), wiec bedzie strzelał... To jest moj kandydat.
Rok temu postawiłem na CZarna Perłe, w tym seoznie tkaze bym postawił gdyby nie PNA i Henry, w koncu Francuz keidys bedzie musiał grac, wiec bedize urywął troche minut Eto'o... Tak wiec powinien miec sporo bramek, jednak do Pichichi zabraknie, podobnie mzoe być u Ronaldinho i Messiego, a Henry, byłbym zadowolony gdyby nastrzelał te 15. :wink:

Reszta z ankiety takze powinna dobić blisko 20, a moze ja przekroczyć, najwiecej problemow moze mieć Kanoute, jesli jego reprezentacja bedize wystepowąła na PNA.

Awatar użytkownika
rafinho93
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rafinho93 » 04 sie 2007, 19:36

Moim zdaniem bedzie to Henry, bo to taki zawodnik ktory lubi strzelac z dystansu, a do tego bramkarze w Hiszpani są nieprzyzwyczajenie, bo zazwyczaj to są to strzały po dograniu na pustą bramke od skrzydlowego, a Henry lubi sam sobie wypracowac pozycje do strzalu. Może Roni, może Eto'o, a może jak napastników będą łapać kontuzje to dadzą szanse młodemu Bojanowi Krkicowi, który może być rewelacją rozgrywek Primiera Division i nie tylko....

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 sie 2007, 21:21

rafinho93 pisze:Moim zdaniem bedzie to Henry, bo to taki zawodnik ktory lubi strzelac z dystansu, a do tego bramkarze w Hiszpani są nieprzyzwyczajenie, bo zazwyczaj to są to strzały po dograniu na pustą bramke od skrzydlowego
A to ciekawe dopiero :o Bramkarze w Hiszpanii są nieprzyzwyczajeni do strzałów z dystansu. Muszę to sobie gdzieś zapisać, bo nie wiedziałem o tym :P
rafinho93 pisze: może jak napastników będą łapać kontuzje to dadzą szanse młodemu Bojanowi Krkicowi, który może być rewelacją rozgrywek Primiera Division i nie tylko....
Obstawiaj - ile Krkic pogra w lidze w najbliższym sezonie :?:

Awatar użytkownika
rook
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rook » 04 sie 2007, 21:27

Według mnie RvN10. Pokazał w zeszłym sezonie na co go stac, został królem strzelców, jeśli teraz wszystko ok będzie z jego zdrowiem coś mi się zdaje, że ponownie siegnie po te koronę. Moze nie jest zbytnio kreatywny po za polem karnym gospodarzy ale brak precyzji i zimnej krwi nie można mu zarzucic :) :P Jest typowym 'sępem pola karnego' i w sumie wykorzystuje w trakcie meczu wiekszosc okazji stwarzanych prze kolegów.

Esparza
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Esparza » 08 sie 2007, 0:08

rafinho93 pisze: może jak napastników będą łapać kontuzje to dadzą szanse młodemu Bojanowi Krkicowi, który może być rewelacją rozgrywek Primiera Division i nie tylko....
Obstawiaj - ile Krkic pogra w lidze w najbliższym sezonie :?:[/quote]
Bojan, Bojan. Już kilka razy o nim słyszałem. Skończy zapewne tak jak Roberto Soldado czy Javier Portillo w Realu - na ciągłych wypożyczeniach do przeciętnych klubów z Primera Division.

Hmm, żeby nie offtopicować. Mój typ - Ruud van Nistelrooy. ;)

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 08 sie 2007, 0:19

Zaryzykuje i postawie na ... Zigica

Facet może ustępuje technicznie Villi,Ronaldinho czy Henry'emu, ale wie, gdzie ma wsadzić łeb

Esparza
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Esparza » 08 sie 2007, 0:29

Wszystko fajnie, wszystko świetnie. Z tym, że Żigić gra w cieniutkim Racingu Santander i na dokładne dośrodkowania od kolegów połączone z celnymi podaniami raczej nie ma co liczyć.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2007, 0:29

Esparza pisze:Obstawiaj - ile Krkic pogra w lidze w najbliższym sezonie
Ja mogę obstawić. Bardzo mało pogra. I nie będzie w tym nic dziwnego. To jeszcze dziecko :]
Esparza pisze:Bojan, Bojan. Już kilka razy o nim słyszałem. Skończy zapewne tak jak Roberto Soldado czy Javier Portillo w Realu - na ciągłych wypożyczeniach do przeciętnych klubów z Primera Division.
Marzenie ściętej głowy :]
olek j pisze:Zaryzykuje i postawie na ... Zigica

Facet może ustępuje technicznie Villi,Ronaldinho czy Henry'emu, ale wie, gdzie ma wsadzić łeb
Szkoda tylko, że jego wiedza na temat wsadzania łba nie przekłada się za dobrze na ilość strzelanych bramek a przynajmniej nie na tyle dobrze, aby włączyć się do walki o pichichi. Za słaby klub, za słaby zawodnik.

Esparza
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Esparza » 08 sie 2007, 0:33

Mentor pisze:
Esparza pisze:Bojan, Bojan. Już kilka razy o nim słyszałem. Skończy zapewne tak jak Roberto Soldado czy Javier Portillo w Realu - na ciągłych wypożyczeniach do przeciętnych klubów z Primera Division.
Marzenie ściętej głowy :]
Tsaa, wspomnisz moje słowa.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2007, 0:34

Mam lepszy plan :] Za chwilę umieszczę sobie Twoje słowa w podpisie żeby zawsze były pod ręką. Potem będziemy mogli obserwować karierę Bojana :]

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 sie 2007, 0:36

Soldado został raz wypożyczony i wrócił. Może jeszcze być z niego wielki pożytek bo chłopak ma "sznutę". Trzeba tylko na niego stawiać.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 08 sie 2007, 0:36

Przyznaję - Zigic nie jest wybornym napastnikiem. Nie gra w mocnym klubie.
Jednak jego gra głową i warunki fizyczne pozostawiają w tyle jego wszystkie mankamenty.To jest typowy piłkarz do wykańczania powietrznych akcji, a takiego brakuje w kilku mocnych hiszpanskich klubach(a ponoć te Zigiciem się interesowały). Do 31 sierpnia jeszcze troche czasu, wiec moze jesli jeszcze przejdzie do lepszego klubu to moze powalczyc o korone króla strzelcow

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”