Cos czuje ze MS moze byc niespodziewany... Urugwaj, Meksyk, Paragwaj, Chile....
niemozliwe staje sie mozliwe...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 cze 2010, 18:18
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 20 cze 2010, 18:18
Twierdziłbym nawet, że po takim mundialu Paston wyląduje gdzieś w Europie. Ale nie chce mi się w to wierzyć patrząc na jego datę urodzenia - 1976 rok.gangsteroflove pisze:Paston zajebiście,aż dziw bierze,że nie broni poza własnym kontynentem![]()
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gangsteroflove » 20 cze 2010, 18:27
emdżej pisze: Twierdziłbym nawet, że po takim mundialu Paston wyląduje gdzieś w Europie. Ale nie chce mi się w to wierzyć patrząc na jego datę urodzenia - 1976 rok.
gangsteroflove
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 cze 2010, 18:27
Nienajgorsza jesli chodzi o to co prezentował w tym sezonie. Mimo to z 50% kontaktów z pilka to byla strata. Samo szarpanie nie wsytarcza na pewnym poziomie, co pokazali to takze jego koledzy szarpiac 90 minut i strzelajac bramke po "takim se" karnym.Nienajgorszą zmianę dał Camoranesi
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 20 cze 2010, 18:27
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 20 cze 2010, 18:29
B. dużo niecelnych podań (sektor dobry ale brak wyczucia w sile podań), jeden dobry strzał w końcówce chociaż wydaje się że niecelny ale zmusił bramkarza do parady.gangsteroflove pisze:Nienajgorszą zmianę dał Camoranesi,nie odznaczał się przynajmniej in minus na tle reszty.
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 cze 2010, 18:36
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 20 cze 2010, 18:38
gilardino11 pisze:jakbym miał kogoś wyróżnić to Zambrotte
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 20 cze 2010, 18:39
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 cze 2010, 18:47
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 cze 2010, 18:49
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 cze 2010, 18:51
cloner pisze:a w 2. połowie ten napastnik z Sampdorii, teraz mi nazwisko z głowy wypadło, a nie chce mi się google otwierać.
Pazzini (ex fioletowy, a szkoda bo lepszy niz drewno Gila)czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 cze 2010, 18:53
Spokojnie pokazali to w TVP pojawi się z pewnością i internecie to nie omieszkam tego nie wstawić.arek_ahig pisze:Jarzinho pokaz mi ta sytuacje, w ktorej rzekomo Giorgio potraktowal lokciem w twarz zawodnika Nowej Zelandii. Chyba cos ze wzrokiem problemy masz?
Chiellini trafil zawodnika rywali dlonia w bark tudziez okolice szyi. Zawodnicy Nowej Zelandii mieli duzo brutalniejsze wejscia LOKCIAMI w glowy wloskich pilkarzy.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 20 cze 2010, 18:58
aldoraine
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 cze 2010, 19:01
Ale sam przyznasz, że zupełnie niewidoczny, nawet strzału nie oddał. Gilardino drewniany to fakt, nie mam pojęcia co w nim trener widzi, ale kogo miał do składu wstawić? Skoro więcej napastników nie ma, chyba tylko Quagliarella został, on też ma świetny bilans bramkowy w kadrzeczeher pisze:Pazzini (ex fioletowy, a szkoda bo lepszy niz drewno Gila)
cloner
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio