To prawda. Ja byłem w szoku jak widziałem kilku znajomych kiedyś jak używają twittera - na zasadzie "aktualizacje z mojego życia co 10 minut"piotrcies pisze: wszystko jest kwestią użycia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 lis 2015, 13:32
To prawda. Ja byłem w szoku jak widziałem kilku znajomych kiedyś jak używają twittera - na zasadzie "aktualizacje z mojego życia co 10 minut"piotrcies pisze: wszystko jest kwestią użycia
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 02 lis 2015, 13:50
Zauważyłamfieldy pisze:najważniejsze, jak chcesz by ludzie cię dodawali do obserwowanych, to normalna interakcja z innymi, a nie tylko wklejanie linków do bloga, czy fb
Właśnie z ciekawości zaczęłam przeglądać parę znajomych osób i widzę, że to dla nich głównie coś w rodzaju pamiętnika ['wstałam dziś o 8', 'idę sobie zrobić kawę', 'bez pożywnego śniadania się nie obejdzie' i inne takie blablabla].Magnum pisze:To prawda. Ja byłem w szoku jak widziałem kilku znajomych kiedyś jak używają twittera - na zasadzie "aktualizacje z mojego życia co 10 minut"
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 02 lis 2015, 13:52
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefju » 02 lis 2015, 14:28
Mefju
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lis 2015, 14:31
Mam polubionych 1000 fanpage'y różnych osób, od polityków, przez sportowców, artystów po portale informacyjne typu interia czy footballtroll (czy jakos tak), nie muszę nigdzie klikać, wszystkie interesujące newsy mi się same wyswietlają.Professor Chaos pisze:Natomiast jak się pytam do czego im ten fejsbuk i co tam robią, to jeszcze nikt nie potrafił odpowiedzieć.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 02 lis 2015, 15:15
Po tym jak ostatnio pisali tutaj o listach to sam je utworzyłem. Klikasz na "Profil i ustawienia" w prawym górnym rogu -> "Listy" -> "Utwórz nową listę" i dodajesz konta.Mefju pisze:Jak dzielic sobie informacje!? To moge sobie podzielic zeby byly np. oddzielne sciany do informacji np. ze sportu, a potem po kliknieciu wyskakiwaly informacje tylko nt. polityki?
To jednak mam jeszcze mgliste pojecie o twitterze.
Trzeba miec do tego TweetDecka, czy mozna jakos inaczej? I w ogole czym pomaga ten TweetDeck?
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lis 2015, 16:48
Między innymi właśnie tak, że nie musisz wchodzić w żadne listyKeres pisze:Jak działa ten TweetDeck?

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 lis 2015, 21:20
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 17 lis 2015, 12:40
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 lis 2015, 12:41
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 17 lis 2015, 12:50
ryba_82

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 sty 2016, 19:21
Sammyy