Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 kwie 2012, 20:36
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 kwie 2012, 21:31
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 kwie 2012, 21:35
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 kwie 2012, 21:40
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 kwie 2012, 22:04
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 kwie 2012, 22:19
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 kwie 2012, 22:21
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 08 kwie 2012, 22:22
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 kwie 2012, 22:23
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 08 kwie 2012, 22:29
Oczywiście poprzedni post można traktować z przymrużeniem oka, bo nie cytowaliście szczerze "cules"MGiggs pisze:cytując cules sędzia mial podstawy
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 kwie 2012, 22:29
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 kwie 2012, 22:39
Nigdzie nie neguje tego, że sędzia dziś popełnił kardynalny błąd i się zdecydowanie pomylił. Sorry, ale porównanie mnie do fanów Barcy to jest przegięcie. Oni do dziś twierdzą, że w dwumeczu z Chelsea The Blues nie skręcono, bo liczba błedów po obu stronach była podobna, gdzie ty tu widzisz analogie? Ja nie przeczę faktom. Oni każdy błąd na swój korzyść tłumaczą, że sędzia się obroni i inne bzdury. Ja się nie tłumaczę, sędzia popełnił błąd i to przyznaje otwarcie.Tutaj nie chodzi o samobiczowanie tylko o przyznanie, że sędzia dziś nam dał wielki prezent i w zasadzie podarował ten mecz mimo, że się o to nie prosiliśmy. Pisząc to co powyżej generalnie robisz to samo co niektórzy kibice Barcelony i Milanu a o co tak zaciekle się z nimi kłóciłeś - starasz się pokazać, "że ten błąd owszem był ale..."
Nie stosuje podwójnej moralności, bo jednak ja widzę "lekką" różnicę między błędami w dwumeczu gdzie każdy gol Cię może wyleminować, a błędami w lidze. Jeśli ktoś chce się licytować na błędy w lidze, proszę bardzo. Tych tutaj trzeba wziąć pod uwagę 38 meczów, a nie dwa czy jeden.Nie wydaje mi się aby ten dzisiejszy błąd zadecydował o naszym tytule bądź jego braku, zgadzam się z tym co piszesz, że w tym sezonie błędy sędziowskie nie wpływają tak bardzo na rywalizację w Anglii ale faktem jest, że smród pozostaje. Bądźmy konsekwentni i nie stosujmy podwójnej moralności.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 08 kwie 2012, 22:51
Nikogo by to nie zdziwiłoDaaaamian pisze:gdyby to Suarez położył się tak, jak to zrobił Young.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 08 kwie 2012, 22:53
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 kwie 2012, 22:54
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio