Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 09 maja 2009, 23:27
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 maja 2009, 23:32
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 09 maja 2009, 23:53
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 10 maja 2009, 12:58
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 10 maja 2009, 14:47
Szanse na LM ogromne? Optymista. Zostały 3 mecze, ciągle mamy stratę do Sevilli, która gra ze słabymi rywalami, my natomiast z Atletico Madryt, Villarreal i Athletic Bilbao, więc nie popadaj w jakiś hurraoptymizm, bo może być tak jak ostatnio, że po dobym meczu znowu zagramy fatalnieSammyy pisze:To jest dziwne. Raz gramy świetnie taktycznie z Barcą by tydzień później przegrać 3:0 z Espanyolem (fakt faktem aż tak źle nie graliśmy) by potem znowu świetnie zagrać z Realem. Zdenerwowany jestem bo przed chwilą skończyłem oglądać retransmisje, letic Bilbao.na żywo ten mecz smakowałby inaczej.
Mata ładnie się Realowi odwdzięcza ^^ Marchena jak pisałem przed sezonem powinien grac na DM bo tam sobie u nas radzi najlepiej. Szanse na LM ogromne, podobno jeśli się do nich dostaniemy to szanse na zostanie Villi i Silvy będą ogromne. Czytałem ostatnio jakieś wywiady z ludźmi z zarządu i podobno jeśli sami zawodnicy nie będą chcieli odejść to zostaną, nikt na siłę ich sprzedawał nie będzie. To cieszy bo widać, że nie jest tak źle.
Przed sezonem chciałem Manzano lub Valverde, teraz się cieszę, że się myliłem. Emery robi kawał dobrej roboty, a trzeba pamiętać że nasza kadra jest słaba.
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 10 maja 2009, 15:16
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 10 maja 2009, 16:41
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 10 maja 2009, 17:34
Też tak słyszałem, jednak patrze na różne strony i wszędzie są sprzeczne informację. Na oficjalnej stronie Valencii pisze że Marchena ma 12 żółtych kartek, uwzględniając ostatnią tą z Realem, a więc nie może być zawieszony. Znowu na oficjalnej stronie ligi (lfp.es) ma kartek 10, jednak cholera wie czy uwzględniając mecz z Realem czy nie. Mimo to chyba tak, bowiem wówczas 10 żółtą otrzymał by w spotkaniu z Betisem, a to oznaczało by że nie mógł by zagrać z Barceloną, a jak wiemy grał. Oczyścicie to założenie jest tylko prawdziwe jeżeli dane na lfp.es są prawdziwe.Inferno pisze:Kluczowe dla losów rywalizacji o LM będzie dla nas wyjazdowe spotkanie z Atletico (Villarealu nie biore już pod uwagę) w którym podobno nie będą mogli zagrac Silva i Marchena (zawieszeni za kartki?).
Najważniejsze to w tej chwili to że wszystko jest w rękach Atletico i nie muszą się na nikogo patrzećInferno pisze:Jesli uda się nam wygrać będziemy jadną nogą w LM. Najważniejsze w tej chwili jest to że, wszystko zależy od nas i nie musimy patrzeć na innych.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 maja 2009, 13:03
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 23 maja 2009, 13:29
Też liczę na takie ustawienie ale niestety w razie gdyby mecz nie układał się po naszej myśli (odpukaćlisek_chz pisze:W meczu z Villarreal Emery na pewno zagra bardzo ofensywnie. Nie zagra oczywiście Silva, który się załatwił do końca sezonu, ale liczę na występ Villa - Mata - Pablo - Joaquin. Z tym, że Mata prawdopodobnie zagra jako środkowy ofensywny pomocnik.
Jeśli dostaniemy za niego Negredo + 40 mln (pojawiały się takie "informacje") to myślę że długo bym za nim nie płakał.lisek_chz pisze:Ciekawie wygląda sprawa z Silvą i El Guaje. O ile pierwszy raczej zostanie, z Villa może nie być tak dobrze. Na Marce pisali (o ile można ufać tej stronie), że David stwierdził, że chce grać w Lidze Mistrzów, z tym, że nie wiadomo w jakich barwach.
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 maja 2009, 13:34
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 maja 2009, 13:37
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 23 maja 2009, 14:53
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 24 maja 2009, 11:31
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 maja 2009, 13:32
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited