Manchester United (zbiorczy) - Strona 74

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 07 lip 2005, 19:21

Moim zdaniem Park to swietny zawodnik. Został podobno wybrany odkryciem tego sezonu w LM(tak gdzies slyszalem :wink: ). Mając w TV lige holenderską nigdy nie zwracałem jakiejs większej uwagi na niego, jakbym wiedział ze kiedys trafi do MU to bym baczniej sledził jego poczynania :wink: . Wiąże sobie z jego występami duże nadzieje i jesli sie spozni tak jak Hainze w tym sezonie to oczekuje że sie okaze tak samo dobry albo i lepszy. :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 19:33

Michal_United pisze:Moim zdaniem Park to swietny zawodnik. Został podobno wybrany odkryciem tego sezonu w LM(tak gdzies slyszalem :wink: ). Mając w TV lige holenderską nigdy nie zwracałem jakiejs większej uwagi na niego, jakbym wiedział ze kiedys trafi do MU to bym baczniej sledził jego poczynania :wink: . Wiąże sobie z jego występami duże nadzieje i jesli sie spozni tak jak Hainze w tym sezonie to oczekuje że sie okaze tak samo dobry albo i lepszy. :D
Tez wiele razy oglądalęm jak Park wymitał w PSV i to jeszcze przed meczami z Milanem. Nie sądziłęm że trafi do MU, ale spodziewałem się że tak świetny zawodnik nie zagrzeje długo miejsca w Eindhoven. Lee Yung Pyo pewnie też trafi do jakiegoś większego klubu niz PSV.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 07 lip 2005, 19:37

Rossi pisze:
Michal_United pisze:Moim zdaniem Park to swietny zawodnik. Został podobno wybrany odkryciem tego sezonu w LM(tak gdzies slyszalem :wink: ). Mając w TV lige holenderską nigdy nie zwracałem jakiejs większej uwagi na niego, jakbym wiedział ze kiedys trafi do MU to bym baczniej sledził jego poczynania :wink: . Wiąże sobie z jego występami duże nadzieje i jesli sie spozni tak jak Hainze w tym sezonie to oczekuje że sie okaze tak samo dobry albo i lepszy. :D
Tez wiele razy oglądalęm jak Park wymitał w PSV i to jeszcze przed meczami z Milanem. Nie sądziłęm że trafi do MU, ale spodziewałem się że tak świetny zawodnik nie zagrzeje długo miejsca w Eindhoven. Lee Yung Pyo pewnie też trafi do jakiegoś większego klubu niz PSV.
A ja sądze cos innego na temat Lee-Young Pyo. Wydaje mi sie że to zwykła plota. Jest bardzo dobry ale chyba zostanie w PSV.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 19:43

Michal_United pisze:
Rossi pisze:
A ja sądze cos innego na temat Lee-Young Pyo. Wydaje mi sie że to zwykła plota. Jest bardzo dobry ale chyba zostanie w PSV.
A niby dlaczego ma to być plota??? Ja nie mówie że Lee trafi do United jak sugerują niektóre zródła. Ale to jest bardzo dobry zawodnik i Hiddink nic nie będzie mogł zrobić jak się zgłosi jakiś potentant żeby go kupić. W MU nawet by nie miał sznas bo Gabriel swojego miejsca nie odda chyba że by Hainze przeszedł dośrodka obrony ale to nie jest doby pomysł. Więc jestm pewien że Lee nie trafi do Manchesteru!

Awatar użytkownika
york
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 07 lip 2005, 20:06

No ale była by ciekawa rywalizacja miedzy tymi zawodnikami :D do tego Heinze też może złapać kontuzje i lee był by wspaniałym zmiennikiem, tylko ważne jest to że by Ferguson, jak by był u nas lee, to żeby go wpuszczał, a nie żeby ciągle siedział na ławce.... 8)

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 07 lip 2005, 20:09

Nie chce sie kłucic o jakiegos Lee :wink: . Przyjmijmy ze to jest dobry lewy obrońca ale w MU ta pozycja jest juz zarezerwowana :wink: .

Ja natomiast chcialem zapytac co myslicie o przekwalifikowaniu Smitha :?: Moim zdaniem to dobry pomysł i zasługuje on na miejsce w pierwszym składzie niekoniecznie jako napstnik. Gdyby ta sztuka udała sie Fergiemu nie trzeba by wydawac jeszcze pieniędzy i zrobiłby sie większy luz w ataku. Tylko jak Alan by sobie poradził w takiej roli :?:

Awatar użytkownika
york
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 07 lip 2005, 20:15

Mi by się to podobało ponieważ podoba mi się jego gra, jest młody i szkoda by było marnować jego talentu na ławce rezerwowych... tylko najważniejszym pytaniem jest czy sobie poradzi???... 8)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 20:21

Ja nie jestem do końca przekonany. Alex na sile szuka pilkarza który by był dokladnie taki sam jak Roy. Ja myśle że piłka idzie na przód i w środku na defensywnego trzeba nam bardziej kreatywnego zawodnika niż jest Roy. Smith coprawda umie grać "do przodu" i jest waleczny ale nie wiadomo jak by się sprawdził na tej pozycji, czy dobrze czyta gre itp.
Essien był by idealnym zastępcą. Pojawaiły się różne nazwiska np Gattuso, jak dla mnie bardzo przeciętny pilkarz . Więc niech Ferguson coś w końcu zrobi w tym kierunku . Jak mial taką koncepcje ze Smithem to powinen go wprowadać na ta pozycje już w tamtym sezonie bo chłopak ma 15 lat i nie łatwo będzie mu się przystosować.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 07 lip 2005, 21:19

Dobra bądzmy szczerzy na Essiena nas niestac i nawet Glazer mimo zapewnien wątpie zeby dał kase na transfery. Fergi tez cos specjalnie nie czyni jakis kroków zeby go sciągnąć. Zarząd powinien znalez kogos podobnego do Essiena albo będzie musiał grac Jones albo własnie Smith.
Jesli nie kupimy jakiegos DM to moze warto by zainwestowac w np Miguela.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 21:33

Michal_United pisze:Dobra bądzmy szczerzy na Essiena nas niestac i nawet Glazer mimo zapewnien wątpie zeby dał kase na transfery. Fergi tez cos specjalnie nie czyni jakis kroków zeby go sciągnąć. Zarząd powinien znalez kogos podobnego do Essiena albo będzie musiał grac Jones albo własnie Smith.
Jesli nie kupimy jakiegos DM to moze warto by zainwestowac w np Miguela.
Ale Miguel nie bradzo kwapi się z przejsiciem do Premiership. Mówił że jego marzeniem jest gra w Hiszpani i do tego Valencia jest nim poważnie zainteresowana. Podobno tamten sezon w portugali miał bardzo udano więc by był dużym wzmocnieniem. Choc mamy u siebie Spectora który może grać na prawej obronie i trzeba dawać mu więcej sznas do pokazania. Na początku tamtego sezony gdy obrona była w rozsypce to amerykanin świetnie sobie radził!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 07 lip 2005, 21:48

Mi sie wydawało że Spector gra raczej na środku obrony niz na boku. No ale teraz wychodzi na to ze po tak słabym sezonie wystarczyło zakupic emerytowanego bramkarza i troszke niepewnego Koreańczyka i nam nietrzeba wzmocnien. Na każdej pozycji jesli pojawia sie jakas spekulacja w prasie czy to jest pomocnik, obrońca lub napastnik to jego sie nieopłaca kupowac bo mamy zdolną młodzież i trzeba dac im szanse. A jesli damy im szanse i sie niesprawdzą?? Co wtedy?? znowu bedziemy miec zmarnowany sezon. Ja rozumiem ze trzeba ich powoli juz wprowadzac ale niemozemy tylko na tym polegac. MU to jest klub ktory tez potrzeboje jakis wielkich transferów.

Awatar użytkownika
york
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 07 lip 2005, 21:58

Spektakularne transfery przydały by się, ale nie można mówić że van der sar jest emerytowanym bramkarzem. Jego ostatni sezon w Fulham był dobry i do tego wciąż gra w reprezentacji Holandii, co jest potwierdzeniem ze wciąż jest w formie 8) ... Mamy tak że kilku doświadczonych graczy którzy mogli by na boisku pokierować młodymi więc jeśli młody jest dobry to przy pomocy doświadczonego zawodnika powinien się sprawdzić...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 22:19

Michal_United pisze:Mi sie wydawało że Spector gra raczej na środku obrony niz na boku. No ale teraz wychodzi na to ze po tak słabym sezonie wystarczyło zakupic emerytowanego bramkarza i troszke niepewnego Koreańczyka i nam nietrzeba wzmocnien. Na każdej pozycji jesli pojawia sie jakas spekulacja w prasie czy to jest pomocnik, obrońca lub napastnik to jego sie nieopłaca kupowac bo mamy zdolną młodzież i trzeba dac im szanse. A jesli damy im szanse i sie niesprawdzą?? Co wtedy?? znowu bedziemy miec zmarnowany sezon. Ja rozumiem ze trzeba ich powoli juz wprowadzac ale niemozemy tylko na tym polegac. MU to jest klub ktory tez potrzeboje jakis wielkich transferów.
Spector może grać równie dobrze w środku jak i na prawej stronie. Edwin może nie jest zbyt młody ( ja bym wolal Kameniego ) ale to cholernie doświadczony bramkarz który zna się na swoim fachu jak malo kto. Widac Ferguson chce aby Howard teraz się podszkolil przy VdS i w przyuszłośc bronił bramki MU. A o Parka to się nie buj bo to jest zawodnik który napewno sobie poradzi, nieważne gdzie będzie grał !!!!

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 07 lip 2005, 22:27

A moze zagrają w tym sezonie w jednym klubie :?: :wink:

http://cache.gettyimages.com/comp/52591 ... 5AE85A779B

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 22:31

Michal_United pisze:A moze zagrają w tym sezonie w jednym klubie :?: :wink:

http://cache.gettyimages.com/comp/52591 ... 5AE85A779B
I to by mi wystarczyło na to okienko. No może jeszcze żeby Alex kupił paru młodzików jak to robi co roku. Dziwne że jeszcze o tym nic nie słychać :roll: bo zawsze do nas przychodzili nastolatkowie z całej europy

Zablokowany

Wróć do „Anglia”