Ostrzeżenia - komentarze - Strona 74

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 cze 2005, 22:43

A ja mam takie pytanko.
Pod moim nickiem, widnieje napis
Ostrzeżeń:3
A w poscie za który WP otrzymałem (całkiem słusznie, zreszta) moderator, Tomusmc napisał, że otrzymuje 2 WP, więc...
za co mam to 3 ??

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 cze 2005, 22:46

Jestem czysty. Pewien jesteś, ze nie miałeś nic wcześniej? Wogóle nie widziałem, żebyś dostał dziś WP, oprócz tego, co napisałeś.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 cze 2005, 22:50

Ja jestem pewny, ze jedyne WP, jakie do dnia dzisiejszego miałem zostało mi usunięte jakis 1-2 miesiące temu ;]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 12:09

No chyba trzeba znów zaczą akcje "Insekty na Onet".

Skończyły się sezony prawie w każdej lidze w europie i insekty co dobrej piłki nie widziały wychodzą. [szczególnie Juvenito :roll: ] Nie wiem czy znów trzeba bedzie pisać co dzienie że chołota sie pojawiła na Waszym portalu. Tym bardzie w wakacje ...

Zaczyna sie nie bawem mercato i bedzie co raz wiecej dzieci i insektów którzy będą pisali na temat gracz czy trenerów którego nigdy nie widziały. Zaczna sie przymiarki to transferowych hitów i zacznie sie Real ** Barca ** - Milan ** czy Inter ***. To jest najgorsze że ktoś ocenia piłkarze nawet go nie widząc. Ale komentarze są jak by razem na msze chodzili. Jak ktos nie ma pojecia jak pilkarz gra a zabiera głos tym bardzie obrażajac go.

Ostatnio dostalem 6 WP za przesympatyczna odpowiedz na zaczepki jednago w insektów :roll: Ale zaczynam wnioskować że trzeba bedzie logowac sie co tydzień by kożystać w Waszego serwisu. Tym bardzie z mercato. Oprócz Taty jeszcze pozostali członkowie rodziny interesuja sie piłka :twisted: :roll:

Chyba jednak trzeba powrócić do systemu "Bany dla Insektow" dla Insektów. Kiedyś było napisane że po jednym wybryku odrazu Ban bo idzie poznać kto ma jaką wiedze i chce pisać coś mądrego na forum czy stronie. Czemu to nie jest nadal stosowane :?: Przeciesz Wy macie "waladze" tutaj a kazdy komentarz typu Real ** Milan czy Inter ** jest brakiem szcacunku dla Waszej pracy :?: Ja ja widza news składającego sie z 50 zdań i komentarz "*** ale ten ** jest ** Niech ** od nas **" bo mnie rozwala ....

Prosze o odpowiedz kogoś z redakcji :!: Dziekuje i Pozdrawiam

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 cze 2005, 13:11

*_For_zaza_Milan_* pisze:No chyba trzeba znów zaczą akcje "Insekty na Onet".

Skończyły się sezony prawie w każdej lidze w europie i insekty co dobrej piłki nie widziały wychodzą. [szczególnie Juvenito :roll: ] Nie wiem czy znów trzeba bedzie pisać co dzienie że chołota sie pojawiła na Waszym portalu. Tym bardzie w wakacje ...

Zaczyna sie nie bawem mercato i bedzie co raz wiecej dzieci i insektów którzy będą pisali na temat gracz czy trenerów którego nigdy nie widziały. Zaczna sie przymiarki to transferowych hitów i zacznie sie Real ** Barca ** - Milan ** czy Inter ***. To jest najgorsze że ktoś ocenia piłkarze nawet go nie widząc. Ale komentarze są jak by razem na msze chodzili. Jak ktos nie ma pojecia jak pilkarz gra a zabiera głos tym bardzie obrażajac go.

Ostatnio dostalem 6 WP za przesympatyczna odpowiedz na zaczepki jednago w insektów :roll: Ale zaczynam wnioskować że trzeba bedzie logowac sie co tydzień by kożystać w Waszego serwisu. Tym bardzie z mercato. Oprócz Taty jeszcze pozostali członkowie rodziny interesuja sie piłka :twisted: :roll:

Chyba jednak trzeba powrócić do systemu "Bany dla Insektow" dla Insektów. Kiedyś było napisane że po jednym wybryku odrazu Ban bo idzie poznać kto ma jaką wiedze i chce pisać coś mądrego na forum czy stronie. Czemu to nie jest nadal stosowane :?: Przeciesz Wy macie "waladze" tutaj a kazdy komentarz typu Real ** Milan czy Inter ** jest brakiem szcacunku dla Waszej pracy :?: Ja ja widza news składającego sie z 50 zdań i komentarz "*** ale ten ** jest ** Niech ** od nas **" bo mnie rozwala ....

[/b]
Po pierwsze: Jak bys mogl to nie przekrecaj nazw.

Po drugie: Jestes uprzedzony do wszystkich kibicujacych Juventusowi.

Po trzecie: Kazdy ma prawo do wlasnego zdania.

Po czwarte: Gdyby bany byly sprawiedliwie rozdawane, bys juz dawno pisla na forum "seriea.pl" (bo na acm.pl, masz juz bana), za jakies bezsensowne oszczerstwa.

Po piate: Honoru to ty nie masz, tak trudno sie przyznac ze miales dwa konta?

Pozdro.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 cze 2005, 13:18

Hmmm, koniec roku się zbliża i coraz mniej jestem w domu. W związku z tym przeglądam główną stronę trochę pobieżnie. Ale za przekleństwa dalej twardo daję WP, bo się w oczy rzucają. Obrażanie innych już mniej ale popracuję nad nimi :twisted:. Czasem się jednak coś przez nieuwagę pominie. Szcególnie w dłuższych komentach. Ogólnie nie sądzę abym im popuszczał, zdarzało mi się niejeden raz zbanować po jednej wypowiedzi, poza tym trochę emalii dostaję na pocztę. Jedyne co to muszę, to trochę poświęcić tym panom czasu i problem pójdzie w...

A to co podałeś, to żyje tylko przez nieuwagę. I w swoim czasie zostanie nagrodzone 8).

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 13:21

Po pierwsz to Ty masz tyle do gadanie co nic. To jest post do redakcji..

Po drugie wiesz każdy ma swoje zdanie. Ale jak można mieć zdanie nie widzac czegoś ....

....tym bardzie gry piłkarze czy meczu ... "kibice onetowi " a za Juve jest ich najwięcej. To był przykład ale on mają najwiecej problemów z własną opina jak nawet klubu nie widzą swojego"

A po trzecie. Milcz :D

P.S YO Piwus :! Wiesz to juz nie chodzi tylko o przeklenstwa. Ale o logowanie sie po to by zacznyac coś. Wiesz dzieci mają mokro jak widzą news pewne i zaczną sie. Czyli loguja sie tylko po to ... POZDRO

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 cze 2005, 13:27

Spoko. W mękach, ale są eliminowani :roll:.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 cze 2005, 13:32

*_For_zaza_Milan_* pisze:Po pierwsz to Ty masz tyle do gadanie co nic. To jest post do redakcji..

Po drugie wiesz każdy ma swoje zdanie. Ale jak można mieć zdanie nie widzac czegoś ....

....tym bardzie gry piłkarze czy meczu ... "kibice onetowi " a za Juve jest ich najwięcej. To był przykład ale on mają najwiecej problemów z własną opina jak nawet klubu nie widzą swojego"

A po trzecie. Milcz :D
Mam tyle do pisania, co zwykly uzytkownik, burolu.

Ciekawe kto nie zna histori swojego klubu, nie pamietasz dlaczego Milan spadkl do Serie B?

Bo co mi zrobisz?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 13:38

Dzięki Piwus :!: Wiesz tylko czuje ze sie pojawią :D za nie długo

Lakier zdanie możesz mieć o komisji sledczej bo to możesz ogladać ale jak możesz miec zdanie o czymś czego nie widziałeś. Moze pisz o czereśniach albo malinach ? Przeciesz to jest portal piłkarski ....

Spadek to historia a mecz czy opinia na temat gracze z nr. 5 w tam klubie jest opina wiedz jak sie można wypowiadac jak sie nie widziało ?

Nic Ci nie zrobie Już Ci Bóg zrobił ....

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8711
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 cze 2005, 13:38

kłócicie sie jakbyscie mieli po 15lat (nie ujmujac ludziom co akurat tyle maja)

jeden za juve, drugi za milanem, jak sie Was czyta to sie niedobrze robi
odpuscie troche,
ja na miejscu modow i adminow dawno bym Was wywalil,
taka "reklama" temu forum i calemu serwisowi "pilka.pl" wogole nie sluzy !

pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 16:43

www.piłka.pl = serwis piłkarski - Zaczynam sie zastanawiać ile w tym jest prawdy :wink:

Nie "zabierając" nikomu nic może powiedziec że chyba warto zastawnowić sie nad czy nazwa jest adekwatna do tego co tu sie dzieje.

Prośba do Redakcji zastanówcie sie nad zmiana regulaminu. Albo jakimś innym pomysłem który zweryfikuje tych co pisza o piłce i tych co ..nie piszą. Delikatnie mówiąc.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 702

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 cze 2005, 20:01

Piotrek256 pisze:Co do ostrzeżenia. Nie wiem jakim prawem dostałem te dwa WP. Po głowie chodzi mi tylko jedno racjonalne wytłumaczenie-moderator tomusmc poprostu nie zrozumiał moich intencji. Bo z tego co wiem za popełnianie błędów nawet w bardzo dużych ilościach nie dajecie WP, inaczej Zaza z tatą mieliby już dawno dożywotniego bana.

Prosze o niezwłóczne usunięcie mi tych dwóch czy jednego WP

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 cze 2005, 15:09

prosze o weytepienie insekta zibBarca,
http://www.pilka.pl/index.php?mid=1&show=33157
chcialbym rowniez poinformowac, ze to jego chyba z 5 nick z kolei. inne to zibbiBarca, zibiBarca, _zibiBarca itp. zrobcie cos z tym, bo jawnie kpia z waszych banow! pochodne od zib.com to chyba tez jego

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 cze 2005, 15:23

Hmm, dobrze, że zawdi o tym napisałeś, bo zawsze jak widzę jego nick to myślę: "Przecież ja go już banowałem". Ale dochodziłem do wniosku, że myli mi się z jakimiś zibbi.com, bo tych też było sporo.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”