Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 14 lip 2014, 23:45
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NeverLie2Me » 15 lip 2014, 11:26
NeverLie2Me
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 lip 2014, 11:38
samo potenial abillity moga miec na poziomie messiego, ale co z tego, skoro argentynczyk ma best potenial rating(posilkujac sie wyrazeniami z genie scouta) na poziomie przekraczajacym 90% i potenial abillity na 199. nie spotkalem sie jeszcze z regenem, ktorego best potenial rating przekraczalby 90%.NeverLie2Me pisze:Ogólnie to z ty,i regenami to przegięcie trochę, bo po 1. sezonie jest około 5 gości z potencjałem większym niż Messi...
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 lip 2014, 20:42

Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 15 lip 2014, 22:38
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 lip 2014, 22:49
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 15 lip 2014, 22:51
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 lip 2014, 23:06
Zgadzam się i generalnie nie gram save&load, choć lubię sobie zapisać grę co dwa czy trzy mecze jakoś już tak z przyzwyczajenia. To była całkowicie wyjątkowa sytuacja, bo po prostu bardzo dziwna i tylko dlatego to zrobiłem. Zawodnik nawet nie zgłoszony do rozgrywek, wcześniej składałem za niego oferty i nagle przestałem, ale na liście życzeń został. Następnego dnia mógłbym negocjować z nim kontrakt bez gadania z Realem i nagle przedłużył kontrakt o rok (na zupełnie innych warunkach niż dotychczasowe, więc nie ma mowy o uruchomieniu jakiejś klauzuli o automatycznym przedłużeniu)? Co najmniej dziwne. Rozumiem jakby przedłużył o kilka lat, ale rok i to 20-latek? Może się czepiam, ale to naprawdę wyglądało jak zwyczajna złośliwość gry.Slim91 pisze:Taktyka save&load jest ciekawa jak granie w FMa przy pomocy FM scouta. Takie rzeczy zdarzały mi się wiele razy. Kiedyś jak Sanchez dostał na 11 m-cy kontuzje to wolałem skończyć grę bo w Udine godnego innego stirkera nie było.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 15 lip 2014, 23:27
Slim91

Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 lip 2014, 23:37
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 16 lip 2014, 15:38
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 lip 2014, 21:54

Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 17 lip 2014, 22:18
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NeverLie2Me » 18 lip 2014, 10:19
Mi to się dosłownie nóż w kieszeni otwiera, jak boczny obrońca ma polecenie - Rzadziej strzelaj - i oddaje 5 strzałów w meczu. Nie wspominając o tym, że oddaje 20-25 strzałów na bramkę, przeciwnik 2 i kończy się 1-1.Arwin pisze:Granie w tę grę na nowym patchu 14.3.1 mija się z celem, wszystko co naprawili na sam koniec musieli zepsuć. Polecam grać bez napastników, i tak się nie przydają. W sumie bez obrońców też można, bo to tak jakby ich nie było. ŻENADA.
NeverLie2Me
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio