FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 76

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 02 mar 2006, 15:02

Niggaz pisze:Zła odpowiedź. Eto'o jest cholernie impulsywny dlatego jego wypowiedź nie dziwi tak bardzo.
Przykład - "MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON" na koniec zeszłego sezonu, za co później przepraszał (jak dla mnie niesłusznie :D). A tak odbiegając od Eto'o to podobno Bayern chce sobie ściągnąć MvB. To może w takim wypadku Misza do nas (wiem że teraz będzie szum żeby nie robić drugiego Realu, ale jednak chciałbym zobaczyć go w bordowo-granatowych barwach).

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 02 mar 2006, 15:16

krzychu212 pisze:A tak odbiegając od Eto'o to podobno Bayern chce sobie ściągnąć MvB. To może w takim wypadku Misza do nas (wiem że teraz będzie szum żeby nie robić drugiego Realu, ale jednak chciałbym zobaczyć go w bordowo-granatowych barwach).
Watpie w przyjsce Ballacka. Michael jest ponoc najblizej Chelsea( no coz 9 mln euro rocznie robi swoje) i raczej do Barcy nie przejdzie. Ja np. Ballacka bym nie chcial gdyz kto niby mialby siasc na lawce?Deco?Xavi, a moze Edmilson?

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 02 mar 2006, 15:23

Przykład - "MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON" na koniec zeszłego sezonu, za co później przepraszał (jak dla mnie niesłusznie ).
No to gratuluję. Jeśli uważasz, że nie powinien przepraszać za publiczne obrażenie klubu to w takim razie nie powinieneś mieć pretensji jeśli ktoś nazwie "twoją" Barcelonę !@#$%^ :> Już nawet pomijając wszelkie nieprzyjemności jakie go spotkały w Realu, tak profesjonalista zachować się nie powinien. Ale to już było dawno, więc nie ma co do tego wracać :]

A co do Ballacka to wątpię, aby przeszedł on do Barcelony. Jest to piłkarz wysokiej klasy, ale jakoś nie widzę jego w "11" ekipy z Katalonii, a i zapewne jemu nie widzi się stała walka o miejsce w podstawowym składzie w ostatnich latach swojej kariery.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 02 mar 2006, 16:06

berik pisze:kto niby mialby siasc na lawce?
Ten kto przegrałby walkę o pierwszy skład z Niemcem. No jakoś ni8e wiem mam słabość do tego piłkarza jeszcze z Bayeru.
yazid^ pisze:a i zapewne jemu nie widzi się stała walka o miejsce w podstawowym składzie w ostatnich latach swojej kariery.
Jeśli jest zawodnikiem ambitnym, a uważam że takim właśnie jest to podejmie walkę o miejsce w składzie jednego z najlepszych obecnie zespołów Europy.
yazid^ pisze:Jeśli uważasz, że nie powinien przepraszać za publiczne obrażenie klubu to w takim razie nie powinieneś mieć pretensji jeśli ktoś nazwie "twoją" Barcelonę !@#$%^
No dobra troche przesadziłem że dobrze zrobił. :P

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 02 mar 2006, 16:09

Jeśli jest zawodnikiem ambitnym, a uważam że takim właśnie jest to podejmie walkę o miejsce w składzie jednego z najlepszych obecnie zespołów Europy.
Ale zakładając, że nie zdoła wygryźć ze składu Xaviego i Deco, to raczej nieciekawą sytuacją dla zawodnika u szczytu kariery, w wieku 29 lat jest przesiadywanie na ławce rezerwowych :roll:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 02 mar 2006, 19:15

krzychu212 pisze:Ten kto przegrałby walkę o pierwszy skład z Niemcem. No jakoś ni8e wiem mam słabość do tego piłkarza jeszcze z Bayeru.
Kto niby ma przegrac?Xavi, ktory jest jednym z symboli klubu i wg mnie najbardziej wartosciowym zawodnikiem Barcy?czy moze Deco, ktory wykonuje niesamowita robote na boisku, a zwlaszcza z tylu jest go pelno?Dla Ballacka nie ma miejsca w pierwszej "11" i jest za drogi, zeby grzal lawe(chodzi mi tu o pensje).
yazid^ pisze:Ale zakładając, że nie zdoła wygryźć ze składu Xaviego i Deco, to raczej nieciekawą sytuacją dla zawodnika u szczytu kariery, w wieku 29 lat jest przesiadywanie na ławce rezerwowych
Dokladnie, i gdyby przyszedl i grzal lawe to juz po miesiacu Ballack powie "albo gram albo odchodze"

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 mar 2006, 0:06

yazid^ pisze:
Przykład - "MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON" na koniec zeszłego sezonu, za co później przepraszał (jak dla mnie niesłusznie ).
No to gratuluję. Jeśli uważasz, że nie powinien przepraszać za publiczne obrażenie klubu to w takim razie nie powinieneś mieć pretensji jeśli ktoś nazwie "twoją" Barcelonę !@#$%^ :> Już nawet pomijając wszelkie nieprzyjemności jakie go spotkały w Realu, tak profesjonalista zachować się nie powinien. Ale to już było dawno, więc nie ma co do tego wracać :]
A figo przeprosil?

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 03 mar 2006, 9:26

Figo nie przeprosił, a też powinien to zrobić, więc profesjonalnie się nie zachował. Ale dla mnie to nie jest wytłumaczeniem postawy Eto'o, który jeśli chce cieszyć się szacunkiem, to takowy musi okazywać. Nawet wobec tych, których nienawidzi :]

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 mar 2006, 12:06

Jeszcze na moment powracając do idiotów z Zaragozy...

Obrazek

Mundo ma najtrafniejsze komentarze :P

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 mar 2006, 13:17

yazid^ pisze:Figo nie przeprosił, a też powinien to zrobić, więc profesjonalnie się nie zachował. Ale dla mnie to nie jest wytłumaczeniem postawy Eto'o, który jeśli chce cieszyć się szacunkiem, to takowy musi okazywać. Nawet wobec tych, których nienawidzi :]
Etoo przeprosil wiec nie wiem w czym problem?
Dla mnie jego slowa byly czysta miloscia plynaca do mojego serca :wink:
ale patrzac z poprawnosci polityczne to za takie zachowanie trzeba przeprosic co tez uczynil.

PS: Yazid byles na GD w corku?
Ostatnio zmieniony 03 mar 2006, 13:19 przez Bienias, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 03 mar 2006, 13:19

Etoo przeprosil wiec nie wiem w czym problem?
Wiem, wcale nie zganiłem Eto'o. Chodziło mi raczej o wątpliwości co poniektórych, że nie powinien przeprosić :]

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 04 mar 2006, 11:32

Dzisiaj mecz z el Depor na Camp Nou. Barca przystąpi do nie go bez Leo, Maxi'ego (rutyna) i Gabri'ego. To ostatni sprawdzian przed rewanżem z Chelsea, który odbędzie się już we wtorek w Barcelonie. Co można powiedzieć o tym meczu? Depor ma ostatnio zwyżkę formy, walczą z Osasuną, Sevillą i Celtą o elimancje LM w przyszłym roku. A Barca, jak to Barca znowu wygrywa (ostatnio może nie w przekonującym stylu). Przydałoby się żeby Sami zaczął znowu trafiać w lidze, bo ostatnio nie rozpieszcza nas bramkami, jak przed wyjazdem do Afryki. Raczej nie powinno być większych problemów z pokonaniem drużyny z La Corunii. Stawiam na 2:0 i dwia trafienia E2.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 mar 2006, 11:53

Barca nie zagra na 100% swoich mozliwosci chcac zachowac sily na Chelsea. Deportivo ostatnio prezentuje niezla gre i nie zdziwie sie jak urwie punkty Katalonczykom.Jeszcze Messi nie zagra a to bedzie powazne oslabienie patrzac na dyspozycje jaka ostatnio posiada Leo.Bramkowy remis lub nieznaczna, wymeczona wygrana Barcy bedzie dzisiaj na Camp Nou

Awatar użytkownika
Fernando
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fernando » 04 mar 2006, 12:11

krzychu212 pisze:Dzisiaj mecz z el Depor na Camp Nou.
Barce czeka ciezka przeprawa, ale mimo to o wynik jestem spokojny. :P Na pewno w druzynie z La Coruny z dobrej strony bedzie chcial sie zaprezentowac Jorge Andrade. Portugalski stoper, jest ostatnimi czasy dosc wnikliwie obserwowany przez katalonskich dzialaczy i istnieje duze prawdopodobienstwo, ze w lecie przywdzieje trykot "Balugrana".

Dobrze, ze w zespole Depor nie zagra Luque (obecnie Newcastle), ktory zawsze w konfrontacji z Barca stwarzal spore zagrozenie.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 mar 2006, 12:37

Barca ten mecz przegra bo nie bedzie gral Messi :cry: Rowniez Etoo jest w slabej dyspozycji strzeleckiej i nic nie wskazuje na to zeby ja dzis przelamal. Licze na Valdesa ze dzis kolejny raz uratuje nam dupsko i nie stracimy bramki. Viska el Barca

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”