Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 30 sie 2006, 12:40
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2006, 12:54
Milan skrzywdzony w mercato niemiłosciernie, podobno kazdego kim sie interesują im zaraz ktoś kupujedeltinho pisze:Fajne transfery Romy - nie na siłę Tevez, tylko ktoś bardziej pod taktykę. To mi sie podoba. Do tego człowiek, który odciąży w rozgrywaniu kapitana. Transfery robione z głową.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 30 sie 2006, 13:02
No i mają trenera, który potrafi ułożyć te klocki. Powiem szczerze - byłem bardzo sceptycznie nastawiony do Spala. Ale patrząc na problemy wewnątrzklubowe, plage kontuzji, rozkapryszone towarzystwo - osiągnął bardzo, bardzo dużo. A to dopiero podstawy do silnej drużyny. Wierzę, że może być jeszcze lepiej.fieldy pisze: wiec może teraz pora na Romę ?
Może to Roma wywalczy mistrza jak kilka lat temu - wtedy tez chyba trochę niespodziewanie. Skąłd mają silny, w dodatku jak zauważył detinho - ciagle się wzmacniają i to mądrze.
To moze być ich sezon.
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2006, 13:11
tylko, ze ten mecz pokazał jeszcze coś innego.deltinho pisze:I przegrana z Interem w superpucharze może okazać się zbawienna. Kto wie jakby zareagował zarząd na zdecydowane zwycięstwo - może w stylu "Trenerze, wygrał pan w dobrym stylu, znaczy ma pan dobrych grajków. Nikogo więcej nie potrzeba i nikogo nie kupimy". A tak 3:4 uwidoczniło, że potrzebne sa transfery.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 sie 2006, 13:36
fieldy pisze:Inter jak zwykle mocny skład, nawet strasznie mocny, choć pewnie znów będa mistrzem remisów
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sie 2006, 13:40
tylko, że Arsenal jeszcze przed 3 laty wywalczył mistrzostwo swojej ligi, a Inter ? gdyby nie scudetto [tak to sie zwie ? ] z urzedu - to czym mogliscie sie pochwalić ? półfinałem LM ?Sero pisze:Zaraz, zaraz. Inter miał tylko jeden sezon remisów. A takie gadanie to tak jakby teraz Arsenal miał ciągle przegrywać na wyjeździe
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 sie 2006, 13:43
fieldy pisze:tylko, że Arsenal jeszcze przed 3 laty wywalczył mistrzostwo swojej ligi, a Inter ? gdyby nie scudetto [tak to sie zwie ? ] z urzedu - to czym mogliscie sie pochwalić ? półfinałem LM ?
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 30 sie 2006, 14:31
Roma jakos mogla zdobyc scudetto mimo ze nie byla umoczonaSero pisze:To jak Inter miał wygrywać w lidze skoro szły takie kanty
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 sie 2006, 14:35
goofii pisze:Roma jakos mogla zdobyc scudetto mimo ze nie byla umoczona
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 30 sie 2006, 14:41
I trzy puchary UEFA.Sero pisze:Pozatym 2 Puchary Włoch i 2 Superpuchary
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 30 sie 2006, 21:37
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 30 sie 2006, 21:41
noo ja slyszalem ze za 4...ale to moglem sie przeslyszecgoofii pisze:2 mln euro
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 31 sie 2006, 15:21
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sie 2006, 15:44
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 31 sie 2006, 15:51
tez to slyszalem..sprawa wyglada tak..potrzebujemy jakiegos bocznego, i w najblizszym czasie mozemy spodzewac sie nowej twarzy...tylko pytanie kto to bedzie...troche kasy ze sprzedazy Mido plus Cufre mamy..kolo 10mln(?)...a przeciez Mirkokosztowal nas 3,5 mln(?) wiec jazda po jakiegos klasowego!!!Akarin pisze:Ludovic Magnin'em,
dzieciol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio