Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 lip 2006, 23:28
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 27 lip 2006, 0:32
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 27 lip 2006, 0:41
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bragiel » 27 lip 2006, 15:13
A co mieli pokazać? To tak jakby przypadkowy człowiek z ulicy, np. ślusarz , stanął do biegu na 100metrów z BeneM Johnsonem(czy tam innym sprinterem, nie wiem jacy teraz są najlepsi).Awans pewny, kelnerzy nic nie pokazali, tak jak przypuszczałem.
bragiel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 28 lip 2006, 10:59
cytat za legia.com.pl i DziennikiemPiotr Zygo pisze:Prezes KP Legia, Piotr Zygo, od pierwszych chwil po zdobyciu mistrzostwa tonował nastroje powtarzając, że nie nastawia się na awans do Ligi Mistrzów w tym roku. Swoje stanowisko podtrzymał w trakcie wyjazdu do Reykyaviku, a słaba gra legionistów na pewno utwierdziła go w tym przekonaniu. – Szczęście musiałoby się do nas bardzo szeroko uśmiechnąć, abyśmy mogli myśleć o awansie do Ligi Mistrzów. Obiektywnie stwierdzam, że nie mamy na to dużych szans i nie jest to naszym najważniejszym celem. Jeżeli się nie dostaniemy, nie będzie tragedii. Jeżeli tak, będzie to olbrzymi sukces przerastający nasze obecne możliwości – mówi Zygo.
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 28 lip 2006, 22:26
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 29 lip 2006, 20:59
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 lip 2006, 20:59
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 29 lip 2006, 22:22
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 29 lip 2006, 23:16
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 30 lip 2006, 9:56
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 30 lip 2006, 10:57
Bardzo sie steskinlem bo nie bylo z kim sie ponapinac od kiedy (L)egionista zostal zbanowanygringo7 pisze:kto tęsknił? Oprucz Martinho ?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 30 lip 2006, 11:04
Zagrali słaby mecz i wygrali 3-1. Aż strach sie bać jak w końcu zagrają dobre spotknieMartinho pisze: Legia nie zagrala wcale dobrego meczu.
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 30 lip 2006, 11:14
Jeżeli Legia zagrała słabo, to jak nazwiesz „grę” Wisły z chyba najsłabszą drużyną OE ?Martinho pisze:Legia nie zagrala wcale dobrego meczu.
WOW a Legia miała szanse na jakieś 6-7 bramek i sam nie wiem jak ich nie wykorzystali.Martinho pisze:Gizy ten sam zawodnik mial wielka szanse podwyzszyc na 2:0, sam nie wiem jak on ta pilka przyjal
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 30 lip 2006, 11:34
No ja też tęskniłem. Ale na szczęście piwo i Przegląd Sportowy(szczególnie ten numer o karach dla Włoskich klubów) pozwoliły mi przeżyć ten jakże trudny dla mnie okres. Na szczęście nie mieśączkowałem.Martinho pisze:Bardzo sie steskinlem bo nie bylo z kim sie ponapinac od kiedy (L)egionista zostal zbanowany
gringo7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio