Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 gru 2008, 20:29
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 01 gru 2008, 20:30
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 gru 2008, 20:49
Dobrze, że niw ywskoczyles mi tutaj z 1999r. 4 lata, zeby pamietac taki okres musialbym być jakims fanatykiem, tym bardziej, ze chodzi o druzyne, ktorej nie kibicuje. Mogles np. zapodać jakies statsy z 2 ostatnich sezonow naprzeciw wielkiej czwórki, a nie sie wymadrzać i chwalic co było xxx lat temu.Kamil232 pisze:Ciekawy jestem ile meczów takich widziałeś, np. z wcześniejszych lat? Jedynym wymiernikiem oceny skrzydłowego są gole? To już w 2004 roku zdobył na Highbury z Arsenalem 2 więc jakie ostatnio?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 01 gru 2008, 21:14
Czy się komuś to podoba czy nie to rkoeman wie więcej o piłce nożnej niż 99% forumowiczów pilka.pl.ossy pisze:to wy nie wiecie ze rkoeman wie wszystko najlepiej?
Dobrze, że w tym sezonie La liga jest taka słaba, są jakieś szanse na tytułpytanie do kibiców realu: jak postrzegacie Barcelonę Guardioli,zauważacie postęp w stosunku do ekipy Rijkarda sprzed roku,czy po prostu wasza,wcale nie taka duża punktowo,odległość od lidera wynika właśnie tylko i wyłącznie z tych niszczęsnych kontuzji i innych niesprawiedliwości losu?
Mateusz.Haz: Liga jest słaba, zresztą gdzieś odpowiedziałem na to pytanie już.
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 01 gru 2008, 21:29
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 gru 2008, 21:51
Jeśli osoba, która twierdzi, że zawodnik, który najczęściej zaczyna swoje rajdy z prawej strony boiska, który w grze defensywniej najczęściej wspomaga któregoś z bocznych obrońców, jest środkowym napastnikiem to tylko pogratulować dobrego humoru tym, którzy cenią takiego delikwenta za futbolową wiedzę. Jak dla mnie to po prostu piłkarskie herezje.Czy się komuś to podoba czy nie to rkoeman wie więcej o piłce nożnej niż 99% forumowiczów pilka.pl.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 gru 2008, 22:40
Było nie używać słów "ostatnio zaczął strzelać", nawet głupek wywnioskuje z tego, że wcześniej tego nie robił co jest nie prawdą. Zresztą pytam po raz kolejny skrzydłowego ocenia się po golach?Dobrze, że niw ywskoczyles mi tutaj z 1999r. 4 lata, zeby pamietac taki okres musialbym być jakims fanatykiem, tym bardziej, ze chodzi o druzyne, ktorej nie kibicuje. Mogles np. zapodać jakies statsy z 2 ostatnich sezonow naprzeciw wielkiej czwórki, a nie sie wymadrzać i chwalic co było xxx lat temu.
jesteś typie po prostu śmieszny. Przekonywać kibiców United który nie opuścili od 3 lat praktycznie żadnego meczu, jak gra ich piłkarz. No z kogo ty próbujesz zrobić kretyna? bo na pewno nie z nas.wiec kibice MU tez mogli nie zauwazyc ze c.ronaldo na skrzydle grywa teraz okazjonalnie a w zeszlym sezonie byl srodkowym napastnikiem
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 01 gru 2008, 23:38
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 gru 2008, 16:04
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 03 gru 2008, 17:24
Ja to wiem, chociaż nie najlepiej, bo ktoś wie o tym jeszcze lepiej, czyli najlepiejossy pisze:to wy nie wiecie ze rkoeman wie wszystko najlepiej?
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 03 gru 2008, 17:31
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 gru 2008, 18:58
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 gru 2008, 19:29
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 03 gru 2008, 19:40
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 gru 2008, 19:52
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited