Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 lip 2008, 21:41
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 20 lip 2008, 22:18
Jak dobrze się ostatnio orientuje (choć mogę się mylić) na RS już nie ma tokenów do przepisywania oraz nie trzeba rozłączać neostrady... poprostu teraz masz taki myk, że przy ściąganiu prędkość masz małą... Ja np na Neo 512 mam około 65kb/s... Nie wiem jak to jest z menadżerami do ściągania... Może teraz jakoś da się to ogarnąć..Martinho pisze:USDownloader ale tam kombinowac trzeba no i rapuid zmieniaod czasu do czasu te literki ktore trzeba przepisac i tu program ma problem... Sciagnij najnowsza wersje i pokombinuj
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 20 lip 2008, 23:29
pablisso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lip 2008, 7:42
pablisso pisze:bartbuks no to Ty tak masz normlanie- neostrada tak ma przy tej predkosci. Mnie wlasnie dziwi, ze sciaga mi sie z predkoscia 50-60 kb/s przy 1mb neostrady (maks 130kb/s).
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 lip 2008, 18:51
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 lip 2008, 19:16
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 03 sie 2008, 23:06
Skąd kradniecie internet? Chodzi mi o ogólnodostępne łącza a nie jakieś kablówki. Ja akurat jestem dzieckiem Neo ale może polecicie mi jakieś inne źródło Na Neostradę nie mam powodu narzekać bo zawsze jest w przeciwieństwie np do mojej kablówki więc ta odpada. A u was?
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 sie 2008, 11:07
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 08 sie 2008, 13:11
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 sie 2008, 13:40
Tyle czasu nie mam bo już teraz musiałem się zdecydować czy nadal być dzieckiem NEO czy szukać sobie innej rodzinyj1mmy pisze:Warto poczekać do wrzesnia pewnie ruszą z promocjami.
No właśnie nie mam UPC a od mojej kablówki z tego co słyszałem najlepiej trzymać się z daleka. Chociaż cena jest kusząca ale jak później mam tracić nerwy to dziękuję, postoję.(L)oczkerson pisze:teraz najlepszą ofertę ma z tego co sie orientuję UPC, ale jak nie masz do niej dostępu to najlepiej zostac przy Neo
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 sie 2008, 23:06
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 13 sie 2008, 23:42
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 14 sie 2008, 7:59
j1mmy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio