Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 kwie 2006, 23:05
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 22 kwie 2006, 23:13
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 23 kwie 2006, 9:38
Adi_LFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 kwie 2006, 15:30
ja się spodziewałem, ze Rafa wpuści Dudka ... jednak, choć ten uratował Benitezowi posadę i wygrał LM - nie może liczyć nawet na 30 minut w półfinale pucharu, kiedy prowadzą 2:0 - szkoda.Lukaz pisze:Chelsea przegrywała dość niespodziewanie 0:2 można było się spodziewać że podopieczni Mourinho rusza do ataku.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 kwie 2006, 19:50
Jakby w tym momencie wpuścił Dudka i nasz orzeł puściłby bramkę to i tak przekonany o swojej racji Benitez miałby kolejny dowód na słuszność swojej wizji trenerskiej. Ja osobiście miałem cień nadziei że Jurek wybiegnie w pierwszym składzie ale gdy tak sie nie stało to nawet przy wyniku 10:0 nie spodziewałbym się zmiany bramkarzy.fieldy pisze:ja się spodziewałem, ze Rafa wpuści Dudka ... jednak, choć ten uratował Benitezowi posadę i wygrał LM - nie może liczyć nawet na 30 minut w półfinale pucharu, kiedy prowadzą 2:0 - szkoda.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 kwie 2006, 19:54
miałby, a może by nie miał - tegop się nigdy nie dowiemy, skoro Rafa nawet w takim meczu i przy takim wyniku nie chce dać mu szansy sie pokazać.Lukaz pisze:Jakby w tym momencie wpuścił Dudka i nasz orzeł puściłby bramkę to i tak przekonany o swojej racji Benitez miałby kolejny dowód na słuszność swojej wizji trenerskiej
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 kwie 2006, 20:04
Dlatego zaraz po zakończeniu poprzedniego sezonu byłem zdania że Dudek powinien uciekać jak najdalej od Beniteza, a Jurek cały czas łudził się że wywalczy miejsce w pierwszej 11fieldy pisze:miałby, a może by nie miał - tegop się nigdy nie dowiemy, skoro Rafa nawet w takim meczu i przy takim wyniku nie chce dać mu szansy sie pokazać.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 kwie 2006, 20:12
Lukaz pisze:Benitez okazał się być dziwnym kolesiem - sam z umiejętności Dudka nie korzysta i nikomu nie da
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 23 kwie 2006, 21:16
Dziękujemy za wsparcie.RóżA pisze:Lukaz pisze:Benitez okazał się być dziwnym kolesiem - sam z umiejętności Dudka nie korzysta i nikomu nie da
Nie tyle dziwnym co konsekwentnym. Do przesady![]()
Wczoraj Liverpool sprawił mi sporą niespodziankę. Wiedziałem że Chelsea ostatnio dawała dupy w lidze, ale sądziłem że na mecz z The Reds się zmobilizują. I taki zonk. Ale brawa dla podopiecznych Beniteza za ładny (taktycznie) mecz. Szkoda że już o drugą pozycje nie możecie powalczyć
Adi_LFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 23 kwie 2006, 23:18
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 24 kwie 2006, 13:26
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 24 kwie 2006, 15:46
Dosyć niezła.Zgodzę się z nią i mi się ona podoba.kapi88 pisze:A tak przedstawia się 11-tka roku PFA:
Shay Given (Newcastle), Pascal Chimbonda (Wigan), John Terry (Chelsea), Jamie Carragher (Liverpool), William Gallas (Chelsea), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), Joe Cole (Chelsea), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Thierry Henry (Arsenal), Wayne Rooney (Manchester United).
Adi_LFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 24 kwie 2006, 22:09
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 kwie 2006, 22:53
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 24 kwie 2006, 22:59
Tomi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio