MŚ 2006: Grupa E - Czechy, Ghana, USA, Włochy - Strona 9

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Zablokowany
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2006, 20:16

Chlopaczek pisze:Wtedy nie widziedzialem ze Pirlo sie przebudzi ale od Tottiego zalezy naprawde duzo.To on musi sie obudzic i poprowadzic Italie
tylko, czy włosi nie zachorują na ta samo co Czesi, po pierwsyzm genialnym meczu wypadli teraz słabiej od polaków.
Włosi byc może po tych okazjach Toniego, czy Pirlo, uwierza w siebie tak samo jak Czesi, być może na ich podswiadomośc podziałą wynik meczy Czechy - USA, gdzie USA nie istniało, po dzisiejszym meczu zobaczymy.

Oby Włosi dziś wygrali, a co za tym idzie awansowali już dziś dalej

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 17 cze 2006, 20:20

fieldy pisze:tylko, czy włosi nie zachorują na ta samo co Czesi, po pierwsyzm genialnym meczu wypadli teraz słabiej od polaków.
fieldynie porownuj Italii do Czech... dwie kompletnie inne mentalnosci..mysle ze bedzie podobny wynik jak w meczu z Ghana...dostana dwie..i dadza sobie looz:)

Forza Italia :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2006, 20:23

dzieciol31 pisze:fieldynie porownuj Italii do Czech...
mimo wszystko nie posłucham :D
może sie zdarzyć, że włosi uwierzą w swoją wielkość i zlekceważą ekipę USA, która potrafi zaskoczyc w najmniej oczekiwanym momencie.

Mam nadzieję, ze tak się nie stanie, jednak jest to możlwie.
Po Czechach tez nikt by się nie spodziewał, ze zagrają taki piach, zawsze genialnie ułożeni taktycznie, nie odstawiali nogi, walczyli całym sercem, tylko że dziś te atuty były po stronie Ghany.
W dzisiejszej piłce juz nic mnie nie zaskoczy :lol:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 cze 2006, 20:24

Fieldy na zdrowy rozum to Wlosi wygraja :P
USA jest slabe nie ma co ukrywac.Do tego dochodzi fakt ze przy ewentualnej porazce z USA zamiast pewnego awansu trzeba bedzie sie zabijac na boisku o wyjsciu z grupy z reprezentacja Czech.Po co to komu?
Zambrotta od pierwszej minuty.Totti mam nadzieje z kazdym dniem wraca do formy.Nie widze naprawde innego rozwiazania niz zwyciestwo Italii (pewne zwyciestwo).
Obym mial racje bo mam Azzurrich na kuponie :D

Awatar użytkownika
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: #10 » 17 cze 2006, 20:28

oj jak włosi wygraja dzis z USA to benda rozdawac karty w ostniej kolejce może tak wyjśc że awansuja Italia i Ghana.... tego bym sobie zyczył :wink:

jak bedzie jaks sensacja typu Usa wygra z Włochami to bedzie wtedy wymiateni w tej grupie :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2006, 20:29

Chlopaczek pisze:Fieldy na zdrowy rozum to Wlosi wygraja
zgodze sie, ale ciagle jestem w szoku po tym co zobaczyłem przed chwilą :D i się obawiam czy to sie nie powtórzy, bo przecież na prosty chłopski rozum, Czesi mieli tez wygrac z Ghaną, sam Niggaz tak mówił :lol:
Chlopaczek pisze:Do tego dochodzi fakt ze przy ewentualnej porazce z USA zamiast pewnego awansu trzeba bedzie sie zabijac na boisku o wyjsciu z grupy z reprezentacja Czech.Po co to komu?
własnie, po co ? ale jeszcze aby tak się nie stało, trzeba zagrać dobrze, może presja bedzie większa ? A trzeba pamiętać, że amerykanie maja w genach wygrywanie, dla nich walka na całego, to priorytet. W każdej dziedzinie. Dążenie do wyznaczonego celu - z tego sa znani.
Chlopaczek pisze:Obym mial racje bo mam Azzurrich na kuponie
nie ty jeden :wink:

P.S. ale umiejetnie przeszliśmy do drugiego meczu tej grupy, co ? :D

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 cze 2006, 20:37

Bardzo umiejetnie.Nadzywczajne manualne zdolnosci stopy :P

Co do Czechow nie bylem taki pewny ich zwyciestwa.Po tym co pokazala Ghana z Italia (byla rownorzednym przeciwnikiem) i biorac pod uwage fakt ze Czesi maja problemy z napastnikami.W ostatniej chwili ich odpuscilem i nie zagralem ale nie zrobie z siebie wielkiego typera tutaj bo przyznam sie ze dalem na Meksyk (wielkie dzieki dla nich :roll: ).Zmienil stryjek...

Amerykanie maja w genach dominacje.Ale dzisiaj nie zdominuja Wlochow nie ma na to szans.A tym samym nie wygraja.W pilce tak jak napisales nie wszystko da sie przewidziec na podstawie chlopskiego prostego rozumowania jednak dzisiaj byla jedna niespodzianka i dosc juz tego.Nie no po prostu nie ma takiej opcji zeby Wlosi zawiedli.Gila zapowiedzial ze strzeli bramke i ja mu wierze :P Toni tez w koncu dobrze wceluje.
3:0 ewentualnie 2:0 i koniec :]

Forza Italia.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 cze 2006, 20:42

fieldy pisze:własnie, po co ? ale jeszcze aby tak się nie stało, trzeba zagrać dobrze, może presja bedzie większa ? A trzeba pamiętać, że amerykanie maja w genach wygrywanie, dla nich walka na całego, to priorytet. W każdej dziedzinie. Dążenie do wyznaczonego celu - z tego sa znani.

Jednak w futbolu ciągle są lepsi :wink: w tym Italia. No, ale łatwo napewno nie będzie

składy

ITALIA (4-3-1-2): 1 Buffon; 2 Zaccardo, 13 Nesta, 5 Cannavaro, 19 Zambrotta; 20 Perrotta, 21 Pirlo, 4 De Rossi; 10 Totti; 9 Toni, 11 Gilardino.

STATI UNITI (4-4-1-1): 18 Keller; 3 Bocanegra, 22 Onyewu, 23 Pope, 6 Cherundolo; 15 Convey, 21 Donovan, 8 Dempsey, 4 Mastroeni; 10 Reyna; 20 McBride

Być może jeszcze skład Włoch ulegnie zmianie. Za Zaccardo zagra Zambrotta. Pozatym to nic nie zmieni się w porównaniu z ostatnim meczem. Zresztą zwycięskiego składu się nie zmienia :] prawie nie zmienia :P
Stawiam na 3-1 dla Squadra Azzurra
Toni x2
Totti

Donovan

FORZA AZZURRI !

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 17 cze 2006, 20:44

Jak komuś sie nie chce odchodzic od PC to moze sobie meczyk Wlochy-USA zobaczyc na winampie
CTRL+X i wklej http://3454689651:8989/listen.pls

Awatar użytkownika
macko001
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 17 cze 2006, 21:01

jest! jest! jest! tak bardzo kibicowałem Ghanie! brawo Ghana! dużo niewykorzystanych sytuacji bramkowych ale ostatecznie zwycięstwo 2-0
Czesi grali słabo , jakoś nie przekonywała mnie ich gra i chyba nie wyjdą z grupy bo w ostatnim meczu grają z silnymi WŁochami.....

szkoda że z USA nie zagra Gyan i Muntari ale ich głupia postawa spowodowała to że Ghana się mocno osłabiła przed ostatnim meczem

mimo tego uważam że sobie poradzą z USA i awansują do 1/8 finału

teraz się zaczyna mecz WŁochy-USA , Włosi zdecydowanymi faworytami, mam nadzieję że sobie poradzą i strzelą min. 3 bramki ;)

Awatar użytkownika
macko001
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 17 cze 2006, 21:03

jaget pisze:Jak komuś sie nie chce odchodzic od PC to moze sobie meczyk Wlochy-USA zobaczyc na winampie

o przeczytałeś w mojej myśli , dzięki za linka

Nie pisz posta pod postem. 1 WP// Corinthians.

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 17 cze 2006, 21:23

macko001 pisze:
jaget pisze:Jak komuś sie nie chce odchodzic od PC to moze sobie meczyk Wlochy-USA zobaczyc na winampie

o przeczytałeś w mojej myśli , dzięki za linka
Proszę :D 1-0 dla Włochów

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 cze 2006, 21:30

[']

Dla Romanistow! Totti, De rossi - co wy robicie w pierwszej 11?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 cze 2006, 21:37

Dziwny ale bardzo ciekawy mecz :!:
Wlosi na poczatku prawie ze nie istnieli, dziwila mnie troche ich postawa ale to USA dyktowala warunki poznien bramka o dziwo dla Wlochow
rzeba przyznac iz poraz kolejny w wielkiej imprezie wyslzo chamstwo z reprezentantow wloch - tym razem De rossi :!: za takie cos dostanie pewnie dyskwalfikacje na kilka meczy
Trzeba rowniez wspomniec o pechu Zaccardo - coz to byl za kiks - ahh wydaje sie ze to jest prawdziwa grupa smierci po tej kolejce wszytskie teamy moga miec po 3pkt :shock: - jezlei by tak bylo coz to moga byc za emocje w ostatniej kolejce :!:
Teraz wydaje sie iz Wlochom nie pozostaje nic tylko (wytykane im od dawna) ...... catenacio

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 cze 2006, 21:46

Co zrobił Mastroeni?!
10 na 10!!!
Ale dziwny, ostry mecz.
Jednak Urugwajczyk dobrze sędziuje. Obie kartki słuszne.

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”